Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-23 09:24 ___Samy___ marca.com
A Real Madridnak nem áll szándékában visszahozni Mourinhót Átigazolási hírek

José Mourinhót még mindig nagyra értékeli számos madridista, de a hírekkel ellentétben a Real Madrid vezetőségénél sosem merült fel az ötlet, hogy visszahozzák őt Carlo Ancelotti helyére.

A sikerekkel, amelyet a portugál edző szerzett a Real Madridnál, örökös tiszteletet és hálát vívott ki magának a klubon belül. Az érzés kölcsönös, három idény után rajongóként távozott.

Sokan minden alkalommal, mikor edzőkérdés van a spanyol fővárosban, mindig azt feltételezik, hogy Pérezék kapcsolatban léptek a Special One-al, és vissza akarják őt hozni a kispadra. Az igazság az, hogy a klub és Mourinho között rendszeres a kommunikáció, de soha nem esett szó az ismételt közös munkáról.

Mourinho időnként üzeneteket vált a Real Madrid elnökével, Florentino Pérezzel és a klub más alkalmazottjaival, de csak mint barát és volt kollégák. Gratulációkat szokott küldeni, jó kívánságokat és a támogatásáról biztosítja őket.

A Carlo Ancelotti jövőjével kapcsolatos pletykák a gyenge mérkőzések után, illetve a bajnoki teljesítmény után elkerülhetetlenek. Az olasz trénert azonban ez nem lepi meg és valószínűleg nem is foglalkozik vele, hiszen pontosan tudja milyen a légkör, amikor egy klubot irányít.

Mindig pengeélen

Minden vereség krízist jelent a Real Madridnál, két vereség egy hónapon belül a Barcelonától pedig mindig csak aggodalomra ad okot. Ez azonban hozzátartozik a klub életéhez.

Mourinho a legújabb név a listán, akit a sajtó Carlo Ancelotti utódjának szán, ha a vezetőség az idény végén elköszön az olasztól. Korábban olyan nevek merültek fel lehetséges új edzőként, mint Raúl González, Xabi Alonso, Mauricio Pochettino vagy Thomas Tuchel.

A legvalószínűbb forgatókönyv azonban az, hogy a vezetőség kivár és meglátja hogyan végződik a jelenlegi idény, mintsem, hogy elkapkodott döntésekkel operáljanak. Ancelottinak a saját maga részéről megvan a potenciális tartalék terve, ugyanis a brazil válogatott kispadján nagyon szívesen látnák őt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend