Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-03-23 10:50 ___Samy___ managingmadrid.com
Nacho: „Megpróbálok a jelennek élni” Nyilatkozatok

A Real Madrid saját nevelésű játékosa a válogatottnál adott interjút, melyben beszélt a kedvelt posztjáról, a jövőjéről és még sok másról.

Nacho Fernández, aki jelenleg a spanyol nemzeti csapattal edz, tegnap egy sajtótájékoztatón vett részt. Természetesen a legtöbb kérdés a szerződés hosszabbításával kapcsolatos volt (a kontraktusa az idény végén lejár), valamint arra is kíváncsiak voltak az újságírók, milyen érzés tölti el, hogy ismét behívót kapott a válogatottba.

A hőn áhított behívó

„Ez az elmúlt években elvégzett munkám elismerése. Nagyon boldog vagyok és szeretnék élni a lehetőséggel. Korábban ez komplikált volt. Nem könnyű idejönni, de a legnagyobb lelkesedéssel érkeztem. Megtiszteltetés együtt dolgozni Luis de la Fuentessel, aki hasonló profillal rendelkezik, mint mi a Real Madridnál.”

„Amennyire én tudom, sportszakmai döntés volt az, hogy korábban nem hívtak be. Nem akarok létrehozni semmit ezzel kapcsolatban. Sportszakmai döntés volt, mert nem volt semmilyen problémám Luis Enriquével vagy bárki mással. Nagyon jól éreztem magam vele.”

Jelenlegi szerződése a Real Madridnál

„Sokszor elmondtam már ezt. Megpróbálok a jelennek élni. Ez karrierem legjobb időszaka. Nehezen indult, de minden megváltozott. A szituáció megfordult.”

„Ugyanezt mondanám, ha még két év lenne hátra a szerződésemből. Ettől nem alszom se kevesebbet, se többet, a jelenben élek. Számomra ez egy bonyolult helyzet, mert fogalmam sincs milyen egy másik klubban játszani. Biztos vagyok benne, hogy nem leszek jobb helyen, mint itt. Fontosnak akarom érezni magam, úgy, mint ebben az évben. Nem több játékidőt vagy több pénzt szeretnék.”

A Santiago Bernabéu közönsége a maradását skandálta

„Különleges, ha a Bernabéu neked énekel. Erről még csak nem is álmodtam, nagyon hálás vagyok nekik. A Real Madriddal nem lesz probléma. Jobb helyen nem is lehetnék, ezért vagyok nyugodt.”

A kedvelt posztja

„Középen, mert ott érzem a legkényelmesebben magam és itt járulok hozzá a legtöbbet a csapathoz. A legfontosabb dolog, hogy játsszak, de ha választanom kell, akkor inkább középhátvédet játszom.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend