Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-04-17 13:24 ___Samy___ marca.com
Kroos döntött: Marad még egy évet Egyéb hírek

Toni Kroos 2024. június 30-ig fogja meghosszabbítani jelenlegi szerződését a Real Madriddal. Mindez azt jelenti, hogy a német középpályás legalább egy évtizedet tölt el a klubnál.

Egy évvel ezelőtt Pérezék felajánlották Kroosnak a szerződéshosszabbítás lehetőségét, 2024-ig. Akkor még a középpályás nem fogadta el, mert meg akart bizonyosodni róla, hogy megfelelő állapotban lesz ahhoz, hogy még egy évet futballozzon a legmagasabb szinten.

Kroosnak azóta nincs kétsége efelől és közölte a vezetőséggel, hogy hajlandó tovább folytatni a Real Madridnál. Ahogy arról már a MARCA korábban beszámolt, a német játékos előtt két opció létezett: vagy meghosszabbítja a kontraktusát vagy bejelenti a visszavonulását. Más klub szóba sem jöhetett.

Az elmúlt évek során Kroos klublegendává vált, amit a viselkedésével és a pályán nyújtott teljesítményével érdemelt ki. Elhivatott labdarúgó, aki tökéletesen végzi a hivatását.

Az edző nagy szövetségese

Carlo Ancelotti úgy tekint Toni Kroosra, mint aki képes megteremteni a különbséget és aki a tehetségének és az intelligenciájának köszönhetően képes az egyre fizikálisabb futballkörnyezetben is érvényesülni.

Kroos a brazíliai világbajnokság után csatlakozott a Real Madridhoz, ahol azóta 405 mérkőzésen lépett pályára. Mindent megnyert a klubbal, egy dolgot kivéve, a Copa del Reyt. Ennek kipipálásra azonban lehetősége adódott, hiszen a május 6-ai kupafináléban az Osasuna mellett a Real Madrid is érdekelt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend