Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-04-19 10:00 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: „Az elődöntőbe jutás egyenlő a sikerrel, mert lehetővé teszi, hogy egy újabb Bajnokok Ligája győzelemről álmodozz” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

„Megteremthetjük a különbséget, ha kollektív elköteleződés van védekezésben. Ez az alapja annak, hogy megmutassuk a bennünk rejlő minőséget”, mondta Ancelotti a mérkőzés után. Az olasz tréner elemzését lentebb olvashatjátok.

„Elégedettek vagyunk, hogy ismét egy elődöntőben játszhatunk és továbbra is a döntőbe jutásra fogunk törekedni. Bejutni az elődöntőbe mindig sikernek számít, mert lehetővé teszi, hogy egy újabb Bajnokok Ligája megnyeréséről álmodozz és egy újabb döntőben léphetsz pályára. Nehéz volt, ahogy arra számítottunk is, mert az ellenfelek mindent beleadnak, hogy továbbjussanak. A Chelsea nagyon jól játszott az első félidőben és okoztak nekünk problémákat, de nagyon jól felépített második félidőnk volt, növeltük az intenzitást, jobban járattuk a labdát és nagyobb volt a dinamizmusunk.”

„A szezon ezen szakaszánál a csapat nagyon jól teljesít. Jól dolgoztunk az elmúlt mérkőzéseken, a csapat pedig nagyon motivált és koncentrált. Stabilak vagyunk és kevés gólt kapunk. A félidőben megbeszéltük, hogy megoldunk néhány védekezésbeli problémát, mert az első játékrészben szenvedtünk egy kicsit. Valverdét áttettem a bal oldalra, hogy segítsen Camavingának, mert ott volt Kanté és James is.”

A párharc kulcsa

„Megteremthetjük a különbséget, ha kollektív elköteleződés van védekezésben. Ez az alapja annak, hogy megmutassuk a bennünk rejlő minőséget. Nagy minőséggel rendelkezünk és az, hogy stabilak vagyunk hátul, sokat segít nekünk.”

Rodrygo

„A teljesítménye nem volt olyan jó, mint a többieké, de rendkívül hatékony volt. Megteremtette a különbséget és megnyerte nekünk a meccset a két góljával. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen minőségi és energiával teli fiatalok vannak ennél a klubnál. Ez magabiztosságot ad a jövőre nézve.”

Courtois védése a szünet előtt

„Cucurella lövésének hárítása kulcsfontosságú volt, mert ez megváltoztathatta volna a játéksémát a második félidőben. Fontos volt, mert a Chelsea nagy intenzitással játszott.”

Ferguson egalizálása az európai porondon

„Megtiszteltetés a számomra, hogy elértem Ferguson számait, aki egy nagyszerű edző és remek ember. Megtiszteltetés és öröm, hogy mellette lehetek.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend