Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-04-19 10:18 ___Samy___ realmadrid.com
Rodrygo: „Öröm a Real Madridban játszani” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Rodrygo volt az egyik, aki nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a Real Madrid játékosai közül tegnap este. A két góljának köszönhetően a Real Madrid ismét győzni tudott a Chelsea ellen.

„Nem tudom hogy magyarázzam el, de mindig azt mondom, hogy ez egy igazán különleges sorozat a számomra. Amikor játszottam, mindig sikerült valamit hozzátennem, hogy segítsem a csapatomat. Olyan boldog vagyok, remélem így tudom tovább folytatni, gólokat szerezve, több gólpasszt adva és újra megnyerni a Bajnokok Ligáját.”

„Öröm a Real Madridban, a világ legnagyobb csapatában játszani, és tudjuk, hogy kötelességünk bejutni az elődöntőbe, a döntőbe és megnyerni a Bajnokok Ligáját. Mióta idekerültünk, csak ez jár a fejünkben. Nagyon jó teljesítményt kell nyújtanunk és szerintem ezt is tesszük. Mióta itt játszom, hosszú utat tettünk meg ebben a sorozatban és remélem, hogy így folytathatjuk tovább.”

Az első félidő nehézségei

„1-0 is lehetett volna az első félidőben, de Courtois ott volt, hogy megmentsen minket. Örülök a duplámnak és nagyon szeretném tartani ezt a tempót. Most itt az ideje, hogy az elődöntőre gondoljunk.”

Militao hiánya az első mérkőzésen

„Militao nem fog játszani, de vannak más nagyon jó játékosaink is, akik helyt tudnak állni helyette. A Bajnokok Ligája nagyon kemény. Nem választhatjuk meg az ellenfeleinket és mindenre készen kell állnunk.”

Gólöröm

„Arra gondoltam, hogy a térdeimen csúszom, de van ott egy enyhe duzzanat, így nem tudtam. Aztán Cristiano jutott az eszembe, aki a példaképem, és így alakult.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend