Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-02 13:12 ___Samy___ marca.com
Benzema ismét édesapa lett Egyéb hírek

Múlt hét csütörtökön Karim Benzema és párja, Jordan Ozuna a legörömtelibb hírt kapták: megszületett első közös gyerekük.

Ahogy arról már korábban a Semana magazin beszámolt, a pár április 26-án, szerdán a madridi Ruber klinikára ment, majd másnap természetes úton, mindenféle komplikáció nélkül megszületett Benzema és Jordan első közös gyereke.

A Real Madrid sztárja és 36 éves modell párja mindig is nagyon diszkréten kezelték a kapcsolatukat, és az egyetlen hely, ahonnan kettejükről tudni lehetett az a közösségi média.

Legutóbb a nyilvánosság előtt a tavalyi Aranylabda gálán mutatkoztak, ahol a francia támadót hivatalosan is a világ legjobb játékosává koronázták. Ozuna elkísérte párját a díjátadóra, és láthatóan nagyon örült a sikerének.

Természetesen a profiljaikon lévő minden képen és sztorin mindketten szeretet és ragadszkodást mutatnak egymás felé. Azt ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy Benzema mindig is nagyon óvatos volt, ha az aktuális párjáról volt szó. Így ha Jordan Ozunánek helyet ad az életében és nyilvánosan is felvállalja a kapcsolatukat, az azért van, mert számára ő az egyik legnagyobb boldogságforrás.

Az első közös gyerekük

A francia játékosnak a baba megszületésével így már négy gyermeke lesz. Karimnak már van két lánya egy korábbi kapcsolatából, Chloe de Launaytól. Melia 8 éves, Nouri 3, valamint van egy 5 éves kisfia is, Ibrahim, akinek Cora Gauthier az édesanyja. Így tehát a hawaii modell lett a harmadik olyan nő, akitől gyereke van Benzemának, és ki tudja, lehet nem állnak meg ennyinél, hiszen nagyon jól érzik magukat együtt, még ha mindent nagy titokban is próbálnak tartani.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend