Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-14 11:11 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Önbizalommal telve megyünk a szerdai meccsre” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 34. forduló 2023 MÁJ 13 (szombat) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-0

„Erős a cserepadunk, és ez segíthet nekünk” – mondta a Getafe elleni győzelem után a tréner.

Carlo Ancelotti a Santiago Bernabéu sajtószobájában beszélt csapata Getafe elleni győzelmét követően. Az edző a következőket mondta: „Most tiszta elképzelésem van a szerdai összeállításról, egyáltalán nincsenek kétségeim. Magabiztosnak érezzük magunkat. Erős kispadom van, olyan játékosokkal, akik képesek ilyen típusú meccseken közreműködni. Tavaly a kispadról érkező játékosok segítettek nekünk a Bajnokok Ligája megnyerésében.”

„Ebben a munkában mindig tűzzel játszik az ember. Mit tehetek? Versenyképes és friss csapatot neveztem mára, hogy senki ne panaszkodjon, hogy előnyt adunk egy olyan ellenfélnek, amely a kiesés ellen küzd. Akik fáradtak voltak, nem játszottak. Jó jel, hogy a teljes keret rendelkezésre áll szerdára.”

Igényes menetrend
„Guardiola panaszkodott a naptárra, ami túlságosan zsúfolt. Az első mérkőzésen kevesebb pihenővel játszottunk, most pedig rajtuk a sor. A menetrend nem ideális, és ez minden. Túl sok meccse van mindenkinek. Jobb lett volna szombaton játszaniuk, mint vasárnap, és ebben igazuk van. Nem tudom, miért kedden játszottuk az első mérkőzést szerda helyett. Minden edző panaszkodik a naptár miatt, és valakinek tennie kell valamit ezzel kapcsolatban a jövőben.”

Beszélgetés a Getafe edzőjével, Bordalással
„Sok szerencsét kívántam neki a szezon végére. Nagy kihívás áll előttük, és minden jót kívántam neki.”

Camavinga sérülten távozik
„Megrándult a térde, de ez csak egy ütés. A térde stabil, csak van egy kis kellemetlensége, de ez még semmiség. Hamarosan felépül. Holnap pihenni fog, mint mindenki más, aki játszott. Szerintem hétfőn már gond nélkül a csapattal fog edzeni.”

Hazard és Mendy
„Mindketten jól teljesítettek. Hiányzik belőlük az a fittség, ami a meccsekkel jön. Mendy a tervek szerint 45 percet játszott volna. Jól érezte magát, és folytathatta volna, de inkább levettem őt. Hazard is, 60 perc elég volt egy olyan játékosnak, aki nem játszott sokat előtte. Hozzájárult a csapat munkájához.”

Rüdiger
„Fáradt volt, és pihentettem őt, hogy friss maradjon szerdára. Játszani fog. Nem tudom, hogy hány percet, de játszani fog. Kezdeni fogja a meccset.”

Dicséret az orvosi stábnak és az erőnléti edzőknek
„Nagyon magas színvonalú orvosi stábunk és erőnléti edzőink vannak. Mindannyian hozzájárulnak, és rendkívül komoly és profi játékosaink is vannak. Elég jól megoldottuk a problémákat, mindenkinek az erőfeszítéseinek köszönhetően. Nagyon jól szervezett csapat vagyunk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend