Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-14 11:19 e.gergo realmadrid.com
Asensio: „Az utolsó 35 percben nagyon jók voltunk” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 34. forduló 2023 MÁJ 13 (szombat) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-0

„A Getafe megnehezítette a dolgunkat, de a második félidőben jók voltunk” – mondta Nacho.

Asensio és Nacho is nyilatkozott a csapat Getafe elleni győzelme után a Santiago Bernabéuban. A győztes gólt szerző támadó így nyilatkozott: „Próbálom megragadni a lehetőségeket, amelyeket az edző ad nekem. Örülök, hogy kiegyenlítettem a góljaim számát, és örülök a győzelemnek is.”

„Kemény meccs volt egy kemény ellenféllel szemben, különösen védekezésben. Nehéz volt átlépni a holtpontot, de sokat javultunk, amikor megszereztük a gólt, és sikerült megszereznünk a győzelmet, ami segít nekünk a szerdai meccsre.”

Korlátozott hely
„Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, mert nagyon korlátozott volt a hely a vonalak között, és Hazard és én ott próbáltuk megszerezni a labdát. Gyorsan meg kellett keresnünk a harmadik embert, és precízen kellett játszanunk. Az első félidőben küszködtünk. A második félidőre jobban jöttünk ki, gyorsan játszottuk meg a labdát, sikerült kimozdítanunk a Getafét, és meg is jelentek a terek így a pályán. Az utolsó 35 percben nagyon jók voltunk.”

Kroos és Modrić fontossága
„Tudjuk, hogy Toni és Luka mennyire jó. Csak meg kell nézni, mit csinálnak a pályán. Gördülékenységet visznek a labdajáratásba. Toni remek labdát játszott nekem, és általában nem szoktam hibázni fejjel, de most igen. A csapat reagált a szurkolóink előtt, és ez erőt ad nekünk a szerdai meccsre.”

Nacho: „A három pont növeli az önbizalmunkat”
„Fontos volt a győzelem. A Getafe megnehezítette a dolgunkat, mélyen ültek és megpróbáltak kontrázni. Az első félidő nehezebb volt számunkra, a második félidőben viszont jól játszottunk. Asensio gólja a mi javunkra fordította a mérkőzést.”

„Az első félidőben hiányzott a mozgás, de ezt kijavítottuk, és ezután több lehetőséget alakítottunk ki. Szerettük volna megszerezni a három pontot, hogy magabiztosan menjünk a szerdai meccsre. A győzelem mindig pozitív. A mai meccsnek semmi köze a szerdaihoz, mert a City elleni összecsapás döntő lesz.”

Önbizalom
„Nagyon pozitív eredményeket értünk el világklasszis ellenfelek ellen sok versenysorozatban. Ez magabiztosságot ad nekünk a szerdai meccshez közeledve, ami sokat igényel majd tőlünk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend