Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-18 08:41 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: „Nem volt meg bennünk az, hogy még egy döntőn játszhassunk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Carlo Ancelotti az Etihad Stadion médiaszobájában tartotta meg a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját. A Real Madrid edzője az alábbiak szerint értékelte a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóját.

„Egy olyan ellenfél ellen játszottunk, amelyik megérdemelte a győzelmet ma este, mert az első félidőben nagyobb intenzitással és nagyon minőségien játszott. Ott kövezték ki az utat a döntőbe. Ma jobbak voltak nálunk, akárcsak mi az előző szezonban. Ez megtörténhet a Bajnokok Ligája elődöntőjében.”

„Nem sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztünk. Nem kell drámának lennie. Elveszítettünk egy mérkőzést egy kiváló ellenféllel szemben az este folyamán. Nem gondolhatjuk azt, hogy a hozzáállás nem volt megfelelő egy Bajnokok Ligája elődöntőhöz. Ez csak egy lépés, ami azt jelenti, hogy jövőre meg kell próbáljuk és jobbnak kell lennünk.”

A keret

„Ez a keret nagyon jól teljesített tavaly is és idén is. Tavaly legyőzték a City-t az elődöntőben és megnyerték a Bajnokok Ligáját, azonban ma nem volt meg bennünk az, hogy még egy döntőn játszhassunk. Meggyőződésem, hogy ez a csapat jobban fog majd teljesíteni a következő szezonban. Mi máris a Bajnokok Ligája következő szezonjára fókuszálunk, ahol ismét a legjobbak akarunk lenni.”

A szezon értékelése

„Jó idény volt. Még van hátra négy mérkőzés, és a legjobbat kell nyújtanunk. Remélhetőleg sikerül jól fejezni. A Bajnokok Ligája elődöntő elérése sikernek számít, mert csak négy csapat jut el idáig. Előfordulhat az elődöntő elvesztése.”

A folytatás

„A klub elnöke eléggé világosan fogalmazott 15 nappal ezelőtt. Tehát senkinek nincs kétsége. Amit az elnök mondott nekem személyesen, azt nem fogom itt elmondani.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend