Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-19 09:39 ___Samy___ marca.com
A Montreal érdeklődik Hazard felől Átigazolási hírek

Annak ellenére, hogy Eden Hazardnak több kérője is van, ő mégis szeretné kitölteni a jelenlegi szerződését a Real Madriddal, ami jövő nyáron jár le. A MARCA munkatársinak elmondta, hogy ő csak abban az esetben távozik, ha a csapat közli vele, hogy már nem számítanak rá.

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban, az MLS-ben szereplő Montreal Impact csapatánál úgy gondolták, hogy Eden Hazard megszerzésével komolyan számolhatnak. A kanadai csapat elnöke az a Joey Saputo, aki a Seria A-ban szereplő Bologna legelső embere is. Az 58 éves üzletember szeretne lendületet adni a csapatának, amely nem a domináns franchise-ok közé tartozik az MLS-ben, így szívesen szerződtetnék a Real Madrid mellőzött belga támadóját.

Hazard azonban másképp gondolja. Hiába van ott a megkeresés az asztalán, a játékos továbbra is folytatni szeretné a spanyol fővárosban, és pillanatnyilag semmi sem készteti arra, hogy meggondolja magát. A mellőzöttség ellenére is boldog Madridban, így nem valószínű a távozása.

Az elmúlt hetekben láthattuk őt a pályán is, és megmutatta, hogy miért is van annak a bizonyos listának a legalján. Elég ha csak annyit mondunk, hogy a Getafe ellen egy órányi játékidő alatt konkrétan semmit nem csinált érdemben.

Négy éve Madridban, semmit sem mutatva

Hazard 2019-ben érkezett a spanyol fővárosba, franchise játékosként, világreferenciaként, valamint Cristiano Ronaldo pótlásaként azzal a céllal, hogy ő legyen az új ideál. Majdnem négy évvel később a valóság az, hogy csak 76 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 7 gólt szerzett és 9 gólpasszt osztott ki.

Egy évvel ezelőtt nyilvánosan megígérte, hogy jóváteszi a csalódást keltő teljesítményét, majd novemberben tovább ment és azt mondta, hogy ha a Real Madridnál azt mondanák neki, hogy távoznia kell, akkor távozni fog. Néhány nappal ezelőtt bevallotta, hogy a szerződése hátralévő részét szeretné kitölteni, arra már nem emlékezve, hogy mit mondott korábban.

A Real Madrid vezetősége változást vár a belga hozzáállásában miután látták, hogy mi vár rá, illetve milyen megkereséseket kapott az utóbbi időben. A Montreal mellett Rijádból is érdeklődtek iránta. Egyelőre semmi jelét nem mutatja annak, hogy kiutat keresne Madridból.

Valdebebasban úgy gondolják, hogy a belga távozása elősegítené egy támadó, azon belül is egy szélső érkezését. A kiszemelt Moussa Diaby, akit a Hazard által felszabadított 30 millió eurós fizetésből meg is tudnának venni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend