Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-22 09:00 ___Samy___ as.com
Tebas válaszolt Viníciusnak NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Mint ismert, a Valencia elleni mérkőzésen ismét betalálták a rasszista szurkolók a Real Madrid brazil támadóját, Vinícius Jr-t, aki ezt nem hagyta szó nélkül, és gyakorlatilag beszólt az egész liga vezetésnek.

Vinícius a mérkőzést követően az alábbiakat posztolta a közösségi médiában: „A rasszisták nyereménye az én piros lapom. Ez nem futball, ez a LaLiga. Nem ez volt az első, a második vagy harmadik eset. A rasszizmus normális a LaLigában. A versenykiírás szerint ez normális, a szövetség szerint ez normális, az ellenfelek pedig ezen felbátorodnak.”

Ezt követően természetesen Javier Tebas is megszólalt, és válaszolt Vinícius vádjaira, miszerint a szervezet nem lép fel az őt ért rasszista sértésekkel kapcsolatban.

„Próbáltuk elmagyarázni Önnek, mi az a LaLiga és mit tehet a rasszizmus esetén, de nem jelent meg az Ön által kért időpont egyikén sem. Mielőtt kritizálná és sértegetné a LaLigát, alaposan tájékozódnia kellene. Ne hagyja magát manipulálni és győződjön meg arról, hogy megérti a közös munkánkat.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend