Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-25 11:00 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: „Minden támogatás, amit Vini Jr. kapott, jót tett neki” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Nem hiszem, hogy lesznek még rasszista estek, mert mindannyian tisztában vagyunk a helyzettel, és a dolgok nagyon gyorsan javulni fognak”, mondta Carlo Ancelotti a mérkőzés lefújását követően.

Az olasz tréner, mint ahogy mindig, most is a Santiago Bernabéu médiaszobájában válaszolt az újságírók kérdéseire a Rayo Vallecano elleni találkozó után. Ancelotti a mérkőzés összefoglalása mellett szót ejtett Viníciusról is.

„Morálisan rendben van. Minden támogatás, amit az elmúlt napokban kapott, jót tett neki. Nem hiszem, hogy lesznek még rasszista esetek, mert mindannyian tisztában vagyunk a helyzettel, és a dolgok nagyon gyorsan javulni fognak. Pályára lépett volna, ha nem érzett volna fájdalmat a térdében. Meglátjuk, hogy holnap vagy pénteken tud-e majd edzeni, mert így játszhatna szombaton. Csak egy kis probléma akadályozta meg őt.”

„Mindenki ismeri, nagyon fontos játékos a számunkra a gólpasszaival, góljaival és az általa okozott veszélyekkel. Ma egy másik balszélső váltotta őt, habár ő gyakrabban játszik a jobb oldalon. És ma Rodrygo jelentette a különbséget.”

Rodrygo méltatása

„Ebben a szezonban nagyobb befolyása volt a csapatban, és már majdnem fix kezdő lett. Nagyon jól haladt a tavalyi évhez képest. Jövőre még tovább fog fejlődni, mert még mindig nem érte el a legjobbját, de egyre csak afelé tart.”

Rodrygo gólöröme

„Nem láttam a gólörömöt. Az összes játékos, akik közel állnak Vinihez, mélyen átérzi ezt a problémát és megérintette őket is, mert barátok. Vini Jr.-t egy kicsit befolyásolta ez az egész és támogatásukat fejezik ki a csapattársuk felé.”

Számított arra, hogy eltörlik Vinícius piros lapját?

„Meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy felülvizsgálnak egy olyan esetet, ahol hibát követtek el. A pályán csak Vini Jr. viselkedését értékelték, de ez egy hosszabb eseménysor volt. Meggondolták magukat és szerintem helyesen döntöttek. Ez egy nagyon nehéz helyzet és szeretném azt hinni, hogy ez egy őszinte hiba volt. Nem mutatták meg az összes képet és nem tudom, hogy ez megtörtént-e már korábban.”

A Mestalla szankciója

„Összességében véve borzasztó sok minden történt az elmúlt napokban. A társadalom egészében, nem csak a sportban, bűntudatot érez. Ez egy valós lehetőség lehet. A napokban olyan intézkedéseket vezettek be, amelyek a Mestalla lelátóit érintik. Ez egy nagyon fontos lépés a helyes irányban, és remélem ez a probléma a lehető leggyorsabban megoldódik.”

Rivális szurkolók

„Nem kérek senkitől semmit. Mindenki úgy viselkedik ahogy akar, figyelembe véve, hogy bizonyos dolgokat meg lehet tenni, másokat pedig nem.”

Tebas bocsánatkérése

„Szerintem helyes volt. Mindenki tisztában azzal mi folyik itt. A társadalmunk tele van intelligens emberekkel, különösen Spanyolországban. Mikor ezek az emberek döntéseket hoznak, a probléma megoldódik. Remélem itt is ez a helyzet.”

Benzema sérülése

„Az első játékrészben kapott egy rúgást és ez zavarta. Kiértékeltük a félidőben és úgy döntöttünk, hogy folytathatja. Kicsit hatással volt rá, de nem volt annyira rosszul és végig játszotta mind a 90 percet.”

Fran García

„Ő egy energikus balbekk és nagyon gyors a labdával. Nagyon jól játszik, nagyszerű adottságai vannak a számunkra. Jövőre velünk lesz.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend