Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-25 11:29 ___Samy___ realmadrid.com
Rodrygo: „A gólt a testvéremnek, Vininek ajánlottam” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid járt jobban a Rayo Vallecano elleni mérkőzésen, Rodrygo góljának köszönhetően, aki a 89. percben szerezte meg a győztes találatot. A találkozó után ő, Camavinga és Carvajal nyilatkoztak.

Rodrygo

„Különleges újra felkerülni a gólszerzők közé, ezt kell tovább folytatnom. Nehéz mérkőzésre számítottunk. Egy nagyon jó csapat ellen léptünk pályára, de jól teljesítettünk. Időnként szenvedtünk, de végül boldog vagyok, hogy gólt szereztem, mindannyian elégedettek vagyunk.”

„A gólt a testvéremnek, Vininek ajánlottam. Mindig együtt vagyunk, sok mindenen mentünk már keresztül együtt, mert nagyon fiatalon hagytuk el Brazíliát. Ehhez a klubhoz igazolni, a maga nagyszerűségével, mindent megnyerni a csapattal, majd most ezt átélni nagyon szomorú dolog. Ebbe beleértem magamat is, mert én is fekete vagyok. Szeretném vele tudatni, hogy mindig ott leszek neki, és ezt ő tudja. Tovább fogjuk folytatni a rasszizmus elleni harcot.”

Hogyan élte meg a támogatást?

„Különleges volt, Vininek nyújtott minden támogatás gyönyörű volt. A dolgok, amik történtek vele, sok játékossal megeshet. Tudjuk, hogy ez időről időre megtörtént korábban a futballban. Azonban boldogok vagyunk, mert láttuk, hogy a világ összefogott, hogy megküzdjön ez ellen.”

Camavinga

„Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan mindig szoktuk. Nem tudom, van-e egy gomb, ami felébreszt minket, ahogy mondod; én csak játszok. Nem vagyok szélső hátvéd, középső középpályás vagyok, de mindig azt mondom, hogy segíteni kell a csapatod. Mindig ezt próbálom, és ha ezzel segítem a csapatot, akkor ezt kell tennem.”

„Ilyenkor már a legfontosabb dolog, hogy a lehető legjobban fejezzük be az idényt. Tudjuk mit akarunk tenni és mióta már nem lehetünk elsők, a második helyért fogunk harcolni.”

A szezon értékelése

„Itt mindig meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, de ez még így is egy jó szezon volt. Három címet nyertünk, ez nem rossz. Tudjuk, hogy itt Bajnokok Ligáját kell nyerni, de harcolni fogunk ezért a következő idényben.”

Vini Jr. mezek

„Gyönyörű volt. Nincs helye a rasszizmusnak ebben a világban. Amit tettünk a kezdőrúgás előtt, az mindenkinek jót tesz, a világnak is. Ki kell irtanunk a rasszizmust.”

Carvajal

„Nehéz jó tempót hozni egy ilyen mérkőzésen, mikor már az idényünk nagyjából véget ért. A profizmusunk miatt játszunk és, mert a végsőkig versengenünk kell. Mintha Raúl gólja felébresztett volna minket és sikerült két-három helyzetet kialakítanunk.”

„Mindig megpróbálunk minden mérkőzést megnyerni és a tabellán a lehető legfentebb végezni, ez nyilvánvaló. Nem sikerült megszereznünk az első helyet, így tehát megpróbáljuk a másodikat.”

Lehetséges második sárga lap

„Megpróbáltam kirúgni a labdát, de nem igazán értem el, így tehát igyekeztem visszahúzni a lábam, hogy ne rúgjam fel Óscart. Ő otthagyta a lábát és egy kicsit dobta magát, de a játékvezető jó jól látta ezt. Nem hinném, hogy ez sárga lap lett volna.”

Vini Jr. támogatása

„Mindenki közvetlenül mögötte áll. Nem engedhető, hogy ez tovább folytatódjon. Javítanunk kell ezen és gondoskodnunk kell arról, hogy ez ne ismétlődhessen meg, mert ez nem fair.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend