Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-05-27 13:22 ___Samy___ as.com
Mariano Díaz távozik Átigazolási hírek

Mariano Díaz ideje a Real Madridnál a végéhez ért. Mióta 2018. nyarán visszatért a klubhoz, nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt mindenki várta.

Számos elmélet és vélemény létezik arról, hogy Mariano miért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, miután 22 millió euró fizettek ki érte 2018. nyarán. Az 5 éve alatt 70 mérkőzésen lépett pályára, 7 gólt lőtt és összesen 2067 percet töltött a pályán.

Mariano a Madridban töltött idejét egy góllal szeretné befejezni, ha lehetőséget kap a pályán való búcsúra a szezon végéig hátralévő rövid időn belül. Az ajánlatok elkezdtek gyűlni az asztalán, hiszen számos európai klub érdeklődik iránta, habár még elég korai erről beszélni.

Madridban megszerezte azt a győztes DNS-t, ami miatt címekért szeretne versenyezni, de szívesen fogadna egy olyan ambiciózus ajánlatot is, ami hosszú távú fejlődést jelent a számára. Persze ami jelenleg legkevésbé aggasztja, az az anyagi szempont. Tisztában van vele, hogy nagyon valószínűtlen, hogy bármelyik klub képes lesz ugyanannyi pénz adni neki, mint amit Madridban kapott.

Érdeklődés a ligán belül

Az elmúlt öt év során olyan klubok próbálták Marianót megszerezni, mint a Sevilla, Valencia, Getafe vagy a Rayo Vallecano. A csatár minden egyes helyzetben ugyanazt a választ adta: „A Real Madridnál szeretnék maradni”. Annak ellenére, hogy a kérők egy része fizetésemelést is biztosított volna neki, azt az alapelvet vallotta, hogy „nem hagyhatod el a Real Madridot, meg kell szabadulniuk tőled”. Még az a kevés játékidő sem – amely az elmúlt öt évben négy edzőnél is előfordult – késztette arra, hogy feladja az álmát, hogy a Real Madridban játsszon.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend