Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Ancelotti: „A lehető legjobb módon szeretnénk elbúcsúztatni a szurkolóinkat”
2023-06-03 14:06 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „A lehető legjobb módon szeretnénk elbúcsúztatni a szurkolóinkat” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 38. forduló 2023 JÚN 04 (vasárnap) 18:30 Estadio Santiago Bernabéu 1-1

„Az a kihívás áll előttünk, hogy a második helyen fejezzük be a bajnokságot” – mondta a tréner.

Carlo Ancelotti a Real Madrid edzőközpontjának sajtószobájában beszélt egy nappal az Athletic Club elleni összecsapás előtt, amelyet a Santiago Bernabéuban rendeznek: „Szeretném jól befejezni a szezont. Az a kihívás, hogy a második helyen fejezzük be a bajnokságot, ami ugyan nem az, amit a szezon elején akartunk, de a lehető legjobb módon szeretnénk elbúcsúztatni a szurkolóinkat.”

„A csapat jó formában van, mindenki készen áll a játékra. Mariano nem fog tudni kezdeni, de a csapat többi tagja rendelkezésre áll. Szeretnénk erősen befejezni ezt a szezont, aztán pihenni és felkészülni a következő idényre. Vannak itt olyan játékosok, akiknek szerződésük van, és vannak olyanok, akiknek lejár a szerződésük. Kicsit más lesz a következő szezonban a keretünk, de ez egy versenyképes csapat lesz.”

A játékosok megbízhatósága
„Mindannyian teljesítettek, mindent beleadtak, különösen azok a játékosok, akiknek a szerződésük a végéhez közeledett, mint Ceballos, Modrić, Asensio, Nacho és Kroos. Mindannyian nagyon jól teljesítettek, komolyak voltak, a szerződésükkel kapcsolatos probléma egyáltalán nem befolyásolta őket.”

A klubbal való kapcsolata
„Még mindig a mézeshetek időszakát élem a Real Madridnál. Nem volt semmilyen problémám a klubbal. Éppen ellenkezőleg. Ez az időszak javította a kapcsolatunkat. Továbblépünk előre. Boldog vagyok, hogy folytathatom, és megpróbálhatok jobban teljesíteni a következő szezonban.”

Motiváció
„Megpróbáltam motiváltan tartani a csapatot, de lehetetlen mindenkit boldoggá tenni. Néha meg kell birkózni a játékosok elégedetlenségével, és én teljesen megértem őket, mert ha egy klubnál vagy, akkor játszani akarsz.”

Nacho és Ceballos
„Pontosan tudják, hogy mit gondolunk róluk. Világosan értik. Várják a szezon végét, hogy döntsenek, és minden az ő kezükben van.”

„Az internet nem a valóság. Nem érzem jól magam a technológiával, mert a valóság más. A média nagyon fontos a társadalom számára, de jól kell kezelnünk ezt a helyzetet, mert az új generációk problémákkal fognak szembesülni, ha nem tudják használni ezeket az eszközöket. Egyetértek Benzemával.”

Legendák
„A klub legendáinak a Real Madridnál kell befejezniük a pályafutásukat. Ezt akarják a szurkolók és a klub is. A klub is így gondolja, a szurkolók is így gondolják és én is így gondolom.”

Benzema
„Benzema készen áll arra, hogy holnap játsszon, szépen felépült, és még egy éve van hátra a szerződéséből.”

Jövő
„A Real Madrid csapata a következő szezonban nagyon versenyképes lesz. Néhány szerződés lejár, és más lesz a keretünk.”

Szezonértékelés
„Ez egy nagyon hosszú és kemény szezon volt. Nagyon keményen dolgoztunk, nem volt időnk, és néha nem sikerült a legmagasabb szintű motivációt közvetítenem, mert nehéz háromnaponta ezt csinálni. Mindent beleadtam. Pozitív osztályzatot adok magamnak, de a következő szezonban jobban fogok teljesíteni.”

Harry Kane
„Nagyon érdekel benneteket, hogy mi lesz a következő szezonban. Az én jövőmről tudok beszélni, de a csapat jövőjéről nem, ez egy folyamatban lévő dolog. Kane egy top játékos, de ő a Tottenham játékosa, és tisztelnünk kell a játékost és a klubot is.”

Fran García és Brahim
„Fran García egy olyan játékos, akit kedvelünk. Brahimról jelenleg nem tudok beszélni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend