Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-06-04 23:10 e.gergo realmadrid.com
Courtois: „A Madrid történetének egyik legjobb játékosa távozik” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 38. forduló 2023 JÚN 04 (vasárnap) 18:30 Estadio Santiago Bernabéu 1-1

„Örülünk a három trófeának, bár többet akartunk” – mondta Rodrygo a lefújás után.

Courtois és Rodrygo elemezte a Real Madrid szezonzáró mérkőzését a Santiago Bernabéuban. A kapus, aki az Athletic Club ellen olyan védésekkel tűnt ki, mint például Vesga büntetője, így nyilatkozott: „Ma hiányzott a tisztánlátás támadásban, hogy lehetőségeket teremtsünk, több gólt lőjünk, és hátul kaptunk egy gólt. Kár, hogy nem tudtuk megőrizni a meccset kapott gól nélkül. Ez már előfordult a szezon során, de a következő szezonban jobb lesz a helyzet.”

„Öröm volt Benzemával játszani. Ő egy kiváló játékos és egy legenda. Kár, hogy távozik, de megértjük. Joga van dönteni a sorsáról. Remélem, jól fog menni neki és a családjának.”

Benzema
„A tegnapi és a mai nap a búcsúzkodásról szólt, és ez szomorú, mert fontos játékosok távoznak. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, különösen Karimnak, a karrierjéért és a címekért, amelyeket a klubbal nyert. A madridiak történetének egyik legjobb játékosa távozott a személyében.”

„A szurkolókkal való szövetség az, ami naggyá tesz minket. Szerencsések vagyunk, hogy a világ legszebb stadionjában játszhatunk. Amikor egységesek vagyunk, hihetetlen dolgok történnek ebben a stadionban, amelyek máshol nem történnek meg. A játékosok köszönik a szurkolóknak, hogy eljöttek és megnéztek minket ebben a szezonban. Nagyon jó itt maradni a pályán velük a meccsek után.”

Rodrygo: „Karim hiányozni fog nekünk”
„Örülünk a három trófeának, bár többet akartunk. Tudjuk, hogy nem könnyű nyerni, de boldogok vagyunk, mert mindent beleadtunk. A La Ligában többet is beleadhattunk volna, a City ellen pedig rossz napunk volt, de alig várjuk, hogy visszatérjünk a következő szezonra.”

„A mai egy kicsit szomorú nap a madridizmus számára, mert Karim, Asensio és a többiek távoznak. Különösen Karim, aki a góllövőnk, és hiányozni fog nekünk.”

Főszerep
„Normális, hogy most többet kérnek tőlem, mert ezért is dolgozom. Amióta ide érkeztem, minden szezonban egyre fontosabb szerepet szántak nekem. Karimmal vagy nélküle, de tudtam, hogy jobbnak kell lennem.”

Középcsatár poszt
„Ez az a poszt, amit a legkevésbé szeretek elöl, de ha az edzőnek szüksége van rám, akkor tudok ott is segíteni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend