Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-06-06 15:24 ___Samy___ managingmadrid.com
A Real Madrid 60 millió eurót ajánl Kai Havertzért Átigazolási hírek

A Sky Sport riportere, Florian Plettenberg szerint a Real Madrid egy 60 millió euró, plusz opciós ajánlattal kereste meg a Chelsea csapatát Kai Havertzért cserébe. A német újságíró elismerte, hogy a spanyol klub már felvette a kapcsolatot a játékossal és annak képviseletével egy esetleges átigazolás érdekében.

Havertz, aki 2020-ban csatlakozott a Chelsea-hez körülbelül 80 millió euróért cserébe, nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket a Stamford Bridgen, és rengeteget kritizálják a teljesítménye miatt.

A Chelsea vezetősége hajlandó elengedni a játékost, a Real Madrid pedig kihasználná az adandó alkalmat. Havertz egy sokoldalú és kreatív opciónak számít, aki a támadó harmadban nagyon sok helyen bevethető.

Azonban az üzlet még közel sem jött létre, hiszen még rengeteg részletet kell egyeztetni mind a három félnek. A német játékosnak már most olyan játékosokkal kellene harcolnia a kezdőcsapatért, mint Vinícius Jr., illetve Rodrygo, és akkor még nem is igazolt senkit a Real Madrid idén nyáron.

Az, hogy Havertz távozik-e vagy sem, a nyáron kiderül. A Real Madridot érdekli a lehetőség, azonban lehet növelnie kell az ajánlatát, hogy a Chelsea is rábólintson az üzletre.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend