Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-06-06 15:37 ___Samy___ as.com
A Real Madridot Davies mellett Pavard is érdekli Átigazolási hírek

A francia játékos idén nyáron távozhat a Bayern Münchentől, a Real Madrid pedig figyelemmel követi a játékos helyzetét.

A Bayern Münchennél több játékos jövője sem tisztázott, és a levegőben lóg. A német klub Oliver Kahn és Hasan Salihamidzic távozásával számos alakítást szeretne végezni a csapaton, így a szerződéshosszabbítások is függőben vannak. Ráadásul Lucas Hernández a PSG-hez szeretne távozni, míg Benjamin Pavard szintén a kiutat keresi.

A Real Madrid már felvette a kapcsolatot Pavarddal

A francia válogatott játékos felől számos európai top klub érdeklődik, köztük a Real Madrid is, akik már hetekkel ezelőtt a játékos helyzetére voltak kíváncsiak. Pavard, aki már közölte szándékát a Bayern vezetőségével, többek között középhátvédként, nem pedig jobbhátvédként játszott mostanában és beletelt a számára egy kis időbe, hogy átgondolja a helyzetét, illetve a jövőjét.

A regnáló német bajnok azonban szeretné megtartani a védőt. Pavard szerződése, akárcsak Lucas Hernándezé, 2024. nyarán lejár, és ha nem hosszabbítja meg a jelenlegi kontraktusát a bajorokkal, akkor a klubnak el kell adnia őt, hogy elkerülje azt a nehéz helyzetet, hogy jövő ilyenkor ingyen távozzon.

Habár még nem érkezett érte hivatalos ajánlat, Pavard ott van a Real Madrid listáján. A francia játékos középhátvédként és jobbhátvédként is tud játszani, és kulcsjátékosa lett a Bayern Münchennek az évek során. Az elkövetkezendő néhány hét minden bizonnyal döntő fontosságú lesz a jövője szempontjából, ami még mindig kérdőjeles.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend