Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Benzema: „A Real Madridnál szerettem volna befejezni a karrierem, de néha az élet más lehetőségeket is kínál”
2023-06-06 14:27 ___Samy___ managingmadrid.com
Benzema: „A Real Madridnál szerettem volna befejezni a karrierem, de néha az élet más lehetőségeket is kínál” Nyilatkozatok

Elérkezett ez a nap is, amit sok Real Madrid szurkoló egyáltalán nem várt. Karim Benzemát egy hivatalos ceremónia keretein belül elbúcsúztatták a klubtól Valdebebasban. Először Florentino Pérez tartott beszédet, majd őt követte a francia játékos.

Benzema azt kérte a rendezőktől, hogy a sajtótájékoztatón ne legyen jelen egyetlen külsős újságíró sem. Egy hosszas beszéd helyett csak röviden köszönt el szeretett klubjától:

„Nehéz ennyi érzelemmel beszélni, de szeretnék köszönetet mondani a Real Madridnak. Ez egy nagyon fontos része volt az életemnek. Volt szerencsém beteljesíteni gyerekkori álmomat, köszönhetően az elnöknek, aki azt szerette volna, hogy itt legyek. Emlékszem, nagyon büszke voltam arra, hogy az az elnök, aki leigazolta Zidane-t és Ronaldót, engem szeretett volna a csapatába. A történelem legjobb klubjához kellett csatlakoznom. Ez egy szomorú nap, mert elhagyom ezt a klubot és ez fáj, hiszen itt Madridban szerettem volna befejezni a pályafutásomat. Azonban az élet néha más lehetőségeket is kínál, ezt pedig átbeszéltem az egész családommal. A Real Madrid mindig olyan lesz nekem, mint egy család és mindig meg fogom nézni a mérkőzéseiket. Szeretném megköszönni a szurkolóknak is, akik arra ösztönöztek, hogy a legjobb tudásom szerint játsszak, és akiknek köszönhetően olyan erőm és mentalitásom van, mint ma. Szóval, köszönöm mindenkinek.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend