Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-06-06 15:05 ___Samy___ managingmadrid.com
Sajtóhír: Chukwueze is a Real Madrid célkeresztjében Átigazolási hírek

A Real Madridnál komolyan fontolgatják annak a lehetőségét, hogy megpróbálják leigazolni a Villarreal szélsőjét, Samu Chukwuezét, akinek a jelenlegi szerződése jövő nyáron lejár a sárga tengeralattjárónál. Ennek a tekintetében a Real Madrid elég jutányos áron, 40 millió euróért juthat hozzá a játékoshoz, írja az AS.

A nigériai szélső érkezése tovább erősítheti a Real Madrid keretét, hiszen ő egy vérbeli jobbszélső, amivel nem rendelkezik a fővárosi csapat. Chukwueze az egész idény során magas szinten teljesít, a vezetőség pedig most azt vizsgálja, hogy milyen lehetőségeket kínálhat a támadósor fejlesztésére Karim Benzema távozása után.

Chukwueze 13 gólt lőtt és 11 találatot készített elő 3262 perc alatt ebben az idényben. Ezek nagyon jó mutatók, főleg egy olyan klub színeiben, mint a Villarreal. A Real Madridnál pedig úgy vélik, hogy ezek a számok csak növekedhetnek, ha minőségibb társak veszik őt körül.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend