Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
A Juventus Lucas Vázquezzel erősítene
2023-06-07 09:15 ___Samy___ managingmadrid.com
A Juventus Lucas Vázquezzel erősítene Átigazolási hírek

A Juventus a játékoskeretük megerősítésén dolgozik, erre az egyik kiszemelt pedig a Real Madrid játékosa, Lucas Vázquez lenne. A spanyol jobbszélső, aki tud a védelem jobb oldalán is játszani, a hírek szerint kapcsolatban áll az olasz klub vezetésével, akik készek új kihívást nyújtani a játékosnak.

Gianluca Di Marzio szerint a Juventus már puhatolózott Lucast illetően, ugyanis a szerződése 2024. június 30-án jár le a spanyol fővárosban. Az olasz klub vezetése 6-8 millió euró közötti összeget lenne hajlandó kifizetni a 32 éves játékosáért, aki 2007 óta áll a Real Madrid alkalmazásában.

Vázquez egy sokoldalú, nagy teherbírású játékos, és mindig keményen dolgozik. Eddig többek között nyert 4 Bajnokok Ligája trófeát és 3 bajnoki címet a nevelőklubjával.

A Juventusnál úgy vélik, hogy Lucas értékes kiegészítője lehetne a csapatuknak, hiszen különböző posztokon tudna minőséget nyújtani, ugyanakkor mélyíthetnék vele a keretet is.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend