Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-08-20 19:30 e.gergo realmadrid.com
Bellingham: „Tetszett a fordítás és a csapat harciassága” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 2. forduló 2023 AUG 19 (szombat) 19:30 Estadio de los Juegos Mediterráneos 1-3

„Magas itt a színvonal, én pedig olyan vagyok, mint egy szivacs, mindent magamba szívok, amit a csapattársaim mondanak” – mondta a középpályás az Almeria elleni győzelmet követően.

Jude Bellingham a Realmadrid TV-nek nyilatkozott a csapat Almeríában aratott győzelmét követően. Az angol, akit a meccs emberének választottak a duplája után, így értékelte a mérkőzést: „Tetszett a fordítás és a csapat harciassága. Sok csapat küzd, ha korán gólt kapnak, de mi nem aggódtunk. Továbbra is jól játszottunk, és senki sem esett pánikba. Kényelmes meccs lett belőle a végén.”

„A tévében sokszor láttam már a Real Madridot fordítani. Emlékszem, arra gondoltam, hogy úgysem fogják tudni megcsinálni, de végül sikerült nekik. Most itt vagyok, és meg is tapasztalom ezt. Olyan nyugalom van, soha nem érzed úgy, hogy veszíteni fogsz. Néztem a csapattársaim arcát, és nem volt pánikoló tekintet. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően fordítottunk.”

Duplázás
„Izgatott vagyok, de a legfontosabb, hogy jól játsszak és tegyem a dolgom. Tudom, hogy a csapattársaim keresni fognak, de ez nem a gólokról szól. Örülök, hogy gólt lövök és segítek a csapatnak meccseket nyerni, de a játékom minden területén dolgoznom kell.”

Még van hová fejlődni
„Tízszer jobb vagyok, mint az előző szezonban voltam. Nagyon jól érzem magam ezekkel a játékosokkal, és minden nap tanulok. Olyan magas itt a színvonal, én pedig olyan vagyok, mint egy szivacs, mindent magamba szívok, amit a csapattársaim mondanak. Ezért kezdtem ilyen jól a szezont. Továbbra is segítenem kell a csapatot. Rengeteg mérkőzés van még hátra, és továbbra is ki kell vennem a részem a munkából.”

A szurkolók
„Remélem, élvezik, hogy látnak engem játszani. Szeretek nekik játszani. Fontos, hogy megmutassuk nekik, hogy törődünk velük, bármilyen eredményt is érünk el. Ha ők boldogok, mindannyian boldogok vagyunk. Örülök a fogadtatásnak, amit kaptam tőlük, és remélem, továbbra is okot tudok adni nekik az ünneplésre.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend