Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-09-01 17:59 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk a Bernabéuba” Spanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 4. forduló 2023 SZEP 02 (szombat) 16:15 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

„Az első három mérkőzésen nyújtott jó teljesítmény után szeretnénk győzelmet aratni a szurkolóink előtt” – mondta a tréner.

Carlo Ancelotti a Real Madrid edzőközpontjának sajtószobájában jelent meg a Getafe elleni összecsapás előtt:”Nagyon izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk a Bernabéuba, most egészen másképp néz ki. Fontos, hogy az első három mérkőzésen nyújtott jó teljesítmény után visszatérjünk a stadionunkba, a szurkolóink elé. Alig várjuk, hogy visszatérjünk és begyűjtsük a három pontot.”

„Nagyon elégedett vagyok a csapattal. Ahogy már korábban is mondtam, minden munkát elvégeztünk, amit el kellett végeznünk amikor a szezon elkezdődött, és minden rendben volt. Ez egy versenyképes csapat, mert a minőség, az erő, az energia és a tapasztalat keveréke van a keretben. Jó formában vagyunk, annak ellenére, hogy van néhány komoly problémánk, de mindig így van a szezon során. Ez egy jó csapat, és sok probléma nélkül tudjuk pótolni a sérültjeinket.”

Bellingham hazai debütálása
„A szurkolók örömmel fogják látni Bellinghamet élőben játszani a pályánkon. Erős személyisége van, és imádni fog a Bernabéuban játszani.”

A játékrendszer
„Vini Jr. nélkülözése azt jelenti, hogy egy rendkívül meghatározó játékost veszítünk el a következő néhány mérkőzésre. A hozzáállásunk nem fog változni, de egy olyan játékossal fogjuk őt pótolni, aki más tulajdonságokkal rendelkezik, így megpróbáljuk majd átalakítani a támadójátékunkat.”

„Vinit Joseluval és Brahimmal tudjuk helyettesíteni. Nem muszáj három csatárral játszanunk, de lehet, hogy úgy fogunk játszani, hogy valaki befelé mozog majd. Ettől függetlenül egy játékos nem fogja megváltoztatni a rendszert. Ha Joselu játszik, akkor egy középcsatárral játszhatunk, ha pedig Brahim lesz az, akkor egy kicsit többet játszhatunk a vonalak között.”

Teljesítmény
„Bárkivel felvehetjük a versenyt, megvannak az erőforrásaink ahhoz, hogy minden versenyen mindent beleadjunk. A csapat minden évben változik egy kicsit, de a minőség továbbra is nagyon magas.”

Bajnokok Ligája sorsolás
„A Napoli fantasztikus volt az előző szezonban, és megtartották nagyjából ugyanazt a keretet, és új edzőt kaptak, akit nagyon jól ismerek. Olyan csapat, amelyik nagyon jól versenyez, és tavaly bejutottak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Az Union Berlin lenyűgöző csapat, különösen védekezésben. Tisztelnünk kell a Bragát, mert nagyszerű futballt játszik, mint minden portugál csapat. Minden egyes csapatot tisztelnünk kell, akivel összecsapunk, különösen a Bajnokok Ligájában, mert bármelyik mérkőzésből lehet banánhéj.”

Ceballos és Mendy
„Ceballos és Mendy még mindig egyéni edzésmunkát végez. A válogatott szünetben visszatérnek a csapathoz, és a Real Sociedad elleni bajnoki visszatérésre újra a rendelkezésünkre fognak állni.”

Rodrygo tulajdonságai
„Rodrygo olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amikkel a szélen és a bal oldalon is sok mindenre képes. Talán azon az oldalon hatékonyabb lehet. Játszott már középen, és remek munkát végzett, ahogyan akkor is, amikor kicsit mélyebben helyezkedik. Rodrygo egy nagyon összetett csatár, és kevés hozzá hasonló játékos van a piacon.”

Izgatottság a szezon elején
„Nem tudom, hogy a szurkolók fejében mi jár, de én nagyon izgatott vagyok a szezon miatt. Mindannyian, amikor elkezdődik a szezon, ki vagyunk éhezve arra, hogy hihetetlenül jó idényünk legyen. Ez már sokszor megtörtént a múltban, és idén is nagyon könnyen megtörténhet.”

Büntetők
„Ez a mérkőzéstől függ, mert Joselu remekül rúgja őket, köszönhetően a tapasztalatának. Modrić és Vinicius is képes rá. Talán Joselu az első számú választás, aztán Modrić, majd Vinicius.”

Utánpótlás
„Gonzalo remek munkát végez, kiveszi a részét és ott lesz a csapatban, ahogy Nico Paz is. A Real Madrid akadémiája fantasztikus. Minden játékos, aki feljön hozzánk edzeni, óriási minőséggel rendelkezik, így Gonzalo, Marvel, Vinicius Tobias és Mario Martín is. A Real Madrid akadémiája borzasztóan sok tehetséget termel ki.”

Bércsökkentést vállalna Mbappé megszerzéséért?
„Nem hiszem, hogy lenne értelme csökkenteni a béremet, hogy Mbappé jöjjön. Nem fogok róla beszélni, mert ő a PSG játékosa. Minden klubot és játékost tisztelünk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend