Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-09-03 11:47 e.gergo realmadrid.com
Bellingham: „A Bernabéuban játszani egy valóra vált álom” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 4. forduló 2023 SZEP 02 (szombat) 16:15 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

„A gól után lenyűgöző hangzavar volt a stadionban, ilyet még sosem tapasztaltam” – mondta a győztes gólt szerző Bellingham.

Bellingham ismét döntő fontosságú volt a Real Madrid számára, az angol játékos a Getafe elleni győztes gólt szerezte: „Nagyon türelmesnek kellett lennünk. A szurkolók nagyon bátorítottak minket, nagyon támogatóak voltak. A gólnál láttam, hogy Lucas Vázquez lőni fog, és lehet, hogy elém pattan majd a labda, és gólt tudok lőni. Nem ez volt a legszebb dolog a világon, de sok mentális munkát is kell végezni, hogy megérezzük, hol fog landolni a labda. Nyugodt voltam, és gólt lőttem. A gól után lenyűgöző hangzavar volt a stadionban, ilyet még nem tapasztaltam.”

„Négy meccsből négy győzelem. Nem szabad elfelejteni, hogy az első három idegenben volt. Ezek nagyon kemény meccsek, amikor az ellenfél pályáján és az ellenfél szurkolói előtt játszunk, és mi ezeket is megnyertük. Ma jól játszottunk. Kaptunk egy gólt, de a reakciónk jó volt. Nyertünk, és ennél többet nem is lehet kérni.”

Reakció a második félidőben
„Céltudatosabban játszottunk, nagyobb sebességgel támadtunk, többet járattuk a labdát és összeszedettebbek voltunk. Domináltunk, és ezzel a csapattal megállíthatatlanok vagyunk. Őrületes dolog a csapattársaimmal játszani, mindig igyekszem jobban teljesíteni, és magamba szívni a pozitív energiájukat.”

Gól
„A gól pillanata volt a leghangosabb, amit valaha is hallottam a futballpályán. Nem tudtam elhinni. Remegtek a lábaim, amikor a meccs végén a nevemet skandálták. Erre szerződtem, és ezt fenn kell tartanom. Éreztem a támogatást minden egyes alkalommal, amikor részt vettem egy játékban. Éreztem a szurkolók támogatását. Nem tudom, mivel érdemeltem ki, de nagyon hálás vagyok. Minden alkalommal, amikor felveszem ezt a mezt, száz százalékot adok, és remélem, így fogom folytatni”.

Debütálása a Bernabéuban
„Egy álom vált valóra, amikor aláírtam ehhez a nagyszerű klubhoz, és még inkább, amikor gólt lősz és nyersz. Nehéz szavakkal elmagyarázni. Nagyon boldog vagyok, de még hosszú út áll előttünk. Két lábbal a földön maradok, és továbbra is segíteni akarom a csapatot”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend