Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Brahim: „A Bernabéu őrületes”
2023-09-03 12:32 e.gergo realmadrid.com
Brahim: „A Bernabéu őrületes” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 4. forduló 2023 SZEP 02 (szombat) 16:15 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

„Különleges volt számomra ez a meccs, mert újra otthon játszottam, és még inkább különleges a Madrid fordítása miatt” – mondta a csatár.

Brahim a második félidőben állt be a Getafe elleni meccsen, ami után a csatár így nyilatkozott: „A négy győzelem azt jelenti, hogy nagyon jól dolgozunk. Ez egy hihetetlen csapat. Mind a négy meccset megnyertük, és ma a Madrid egyik híres visszatérésével tettük ezt, a meccs legvégén. Számomra is különleges meccs volt, mert újra itthon játszom, és a tipikus madridi fordítással még inkább különleges volt.”

„A második félidőben egyénileg jobbak voltunk, jobb volt a passzjátékunk, jobban értelmeztük a játékot, aztán kijött az egyes játékosok minősége, és fölényben voltunk.”

Stadion
„Hihetetlen, még annál is jobban, mint ahogyan azt elképzeltem. Látványos volt. Az ember folyamatosan érzi ezt az atmoszférát, és ez hajt, hogy gólt lőjünk, és így is lett. A stadion őrületes. Amellett, hogy stadion, múzeum is lesz belőle.”

Egyéni értékelés
„Nagyon jól éreztem magam. Minden percet és minden lehetőséget kihasználok, amit az edző ad, hogy megmutassam, hogy több játékidőt kaphatok. Nagyon boldogan segítek a csapatnak. Ez egy hihetetlen csapat, és az első perctől kezdve nagyon jól bánnak velem”.

Bellingham
„A pályán kívül is jól összekapcsolódtunk. Elég jól kijövünk egymással, és a pályán is megvan a kémia. Minden meccsen és minden edzésen igyekszünk egymást keresni. Ő egy klasszis, egy rendkívüli játékos.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend