Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-09-03 11:55 e.gergo realmadrid.com
Joselu: „A győzelmet a szurkolóinknak köszönhetjük” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 4. forduló 2023 SZEP 02 (szombat) 16:15 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

„A Real Madrid sosem adja fel, begyűjtöttük a három aranyat érő pontot, és továbbra is veretlenek vagyunk” – mondta a csapat első góljának szerzője.

A Real Madrid első góljának szerzője, Joselu értékelte csapata Getafe elleni győzelmét: „Megérdemeltük a győzelmet. Nagyon jó munkát végeztünk támadásban, és sok lehetőséget alakítottunk ki, de a Getafe megnehezítette a dolgunkat, mert sok emberük volt hátul. A Bernabéu mögöttünk állt, és a szurkolók hihetetlenek voltak. A Real Madrid soha nem adja fel, és mi három aranyat érő pontot szereztünk, hogy veretlenül mehessünk a válogatott szünetre.”

Új Santiago Bernabéu
„Elképesztő. Hihetetlen, amikor üres, és még hihetetlenebb, amikor tele van a szurkolóinkkal. Ők a tizenkettedik emberünk a pályán az olyan visszatérések elérésekor, mint amilyen a mai volt. A stadion kifogástalan, gyönyörű és a legjobb a világon. Nekünk van a legjobb stadionunk és a legjobb szurkolóink, akik minden percben hajtanak minket, és ezt a győzelmet nekik köszönhetjük”.

Második félidő
„Ugyanazzal az elképzeléssel léptünk pályára, az ellenfél térfelén akartunk játszani és labdákat juttatni a mezőnybe, mert elöl veszélyes játékosaink vannak, akik képesek gólt lőni. A kispadon ülő játékosok is sokat tettek hozzá. A csapat mindent beleadott, és ez egy fontos győzelem volt. Ami a gólt illeti, reméltem, hogy nem fogják érvényteleníteni. Egy csatár számára a gól okozza a legnagyobb elégedettséget, különösen ha a csapatot győzelemhez segíti”.

Nehezen megszerzett győzelem
„A győzelem mindig jóízű. Kár volt hátrányba kerülni, de a csapat keményen dolgozott, a második félidőben pedig koncentráltunk és bíztunk abban, hogy lehetőségeket fogunk kialakítani. A futball arról szól, hogy eggyel több gólt lőjünk, mint az ellenfél. Meg kellett harcolnunk ezért a győzelemért, és megérdemelt volt. Nagyon boldog vagyok.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend