Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-09-03 12:19 e.gergo realmadrid.com
Lucas Vázquez: „A csapat türelmes és nyugodt maradt” Nyilatkozatok
Spanyol bajnokság - 4. forduló 2023 SZEP 02 (szombat) 16:15 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

Lucas Vázquez így értékelte a Getafe elleni győzelmet a Santiago Bernabéuban: „Nagyon boldogok vagyunk a győzelem miatt. A csapat nagy intenzitással, nagy győzni akarással, nagy bátorsággal játszott, és a végén a három pont több, mint megérdemelt. A kulcs az volt, hogy ne veszítsük el a türelmünket. Nehéz egy olyan csapat ellen játszani, amely nagyon mélyen játszik és jól védekezik. A csapat türelemről és nyugalomról tett tanúbizonyságot, mert a végén jöttek a gólok”.

„Nagyon jól kezdtük a szezont. A válogatott szünetig ez volt a célunk, hogy mind a négy meccsünket megnyerjük, és ezt el is értük. Most itt az ideje, hogy összeszedjük az erőnket az előttünk álló feladatokra, amelyek érdekesnek ígérkeznek.”

Bellingham gólja
„A tizenhatos széléről kapura lőttem, a kipattanót pedig Bellingham csípte el, aki csúcsformában van, és nagyon jó a kapu előtt. Az öltözőben, a pályán és Madridban is a talpára esett. Ő egy fantasztikus játékos. Még csak 20 éves, és még hosszú évekig hasznát fogjuk venni a tehetségének”.

Stadion
„Magáért beszél. A Bernabéu üvöltése, amit a pályán érzel, amikor a közönség mögötted áll, az valami lenyűgöző, nehéz szavakba önteni, és extra lökést ad nekünk. Hihetetlen. Gyönyörűen alakul a stadion. Amikor elkészül, hihetetlen lesz, és nagyon boldog vagyok, hogy ezt átélhetem”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend