Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-11-13 11:51 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Ez volt a szezon eddigi legjobb meccse” Nyilatkozatok

„Vinicius és Rodrygo visszatértek a legjobb formájukhoz, és nagyon jól teljesítettek az elmúlt két meccsen” – mondta a tréner.

Carlo Ancelotti a Santiago Bernabéu sajtótermében jelent meg a sajtó munkatársai előtt a Real Madrid Valencia elleni veresége után. Az edző kifejtette: „Az én munkám igazságtalan néhány játékossal szemben, ha ilyen szintű kerettel rendelkezünk. Ma Modrić a kezdetektől fogva is játszhatott volna. A kispadon volt, de aztán bejött. Sajnos ez a munkám, és ez nem könnyű. A mai volt a szezon eddigi legjobb meccse. Az első 15 percben jobban is védekezhettünk volna, de utána tökéletes volt a játék”.

„Vinicius és Rodrygo visszatértek a legjobb formájukhoz. Időre volt szükségük, hogy újra a legjobb formájukat hozzák, és megmutassák a minőségüket. Az elmúlt két meccsen nagyon jól teljesítettek. Jól játszottak össze, keresték a területeket és kivételes szinten játszottak. Mondhatjuk, hogy visszatértek.”

Bellingham és a Santiago Bernabeu
„Bellingham Angliába utazik, hogy felmérjék, de hamarosan visszatér. Ha ma nem játszhat, akkor nem játszhat náluk. A következő hetekben speciális munkát kell végeznie, hogy megerősítse a vállát. A válogatott szünet után készen áll majd a játékra. Az utolsó három hazai mérkőzésen nagyon jól játszott. A Rayo Vallecano ellen hiányzott a pontosság, de a másik kettőben nagyon komplett csapat voltunk. Jó futballt játszottunk, minőséggel, szilárdsággal, áldozatvállalással és elkötelezettséggel”.

Nagyszerű teljesítmény Carvajaltól
„Carvajalnak van tapasztalata a posztján. Nagyon jó hátvéd a labdával és a labda nélkül is, és nagyon jól ismeri ezt a pozíciót. Látványos gólt szerzett. Nagyon jól játszottunk a szélen, amikor Rodrygót használtuk Carvajal mellett, majd Viniciust és Brahimot a bal oldalon. Így nyertük meg a meccset.”

Camavinga
„Nagyon jól teljesít minden poszton, ahol bevetjük. Más poszthoz van hozzászokva, de Tchouameni hiányában megmutatta, hogy mire képes.”

Joselu és Nico Paz
„A mérkőzésnek addig nincs vége, amíg a játékvezető le nem fújja. Próbálok olyan dolgokat tenni, hogy megnyerjem a meccset, és még 4-0-s állásnál sem tekintem soha eldöntöttnek a meccset.”

Vini Jr. és Rodrygo
„Vinicius nagyon jól teljesített, akárcsak Rodrygo. A csapat munkája és az ő erőfeszítéseik is tetszettek. Szeretem a kollektív munkát értékelni, és ebből a szempontból nagyszerű munkát végeztünk.”

Vini Jr. és Brahim változásai
„Vinicius mondta nekem, hogy többet szeretne játszani. Brahimnak pedig azt mondtam, hogy ne káromkodjon, mert nem szeretem”.

Girona
„Nagyon jól teljesítenek, jobban, mint mi. Figyelembe kell venni, hogy a Gironának nincsenek európai versenyei, és minden meccsért tudnak küzdeni. Ők egy olyan csapat, akik a bajnoki címért harcolhatnak, és ebben nem kételkedem.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend