Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-11-13 11:18 e.gergo realmadrid.com
Rodrygo: „Ez egy újabb tökéletes este volt” Nyilatkozatok

„Újra az a Rodrygo és Vini Jr. vagyunk, akiket a szurkolók látni akarnak” – mondta a brazil a Valencia elleni összecsapás után.

Rodrygo, aki egy duplával járult hozzá a Real Madrid Valencia elleni győzelméhez, a mérkőzés után a Realmadrid TV-nek nyilatkozott. A brazil így emlékezett vissza a meccsre: „Újabb tökéletes meccset játszottunk. A végén kaptunk egy gólt, de nagyon jó meccs volt. Személyes szinten nagyon örülök a két gólnak és a gólpasszoknak. Egy újabb tökéletes este.”

„Nagyon boldogok vagyunk. Szükségünk volt egy ilyen meccsre, sok góllal. Reméljük, hogy így folytatjuk a következő meccseinken is.”

Egyéni teljesítmény
„Az én játékom is tökéletes volt. Mindig jó gólt szerezni. Az előző meccsen is betaláltam, és hogy most újra sikerült, nagyon boldoggá tesz, ahogyan a gólpasszok is. Mindig hozzá akarok járulni a csapat sikereihez, ezért vagyok itt”.

Nyugalom a befejezéshez
„Mindig nyugodtnak kell lenned. Korábban hiányzott ez a nyugalom a befejezéseknél. Ma nyugodt voltam, tiszta volt a fejem, és ezért ment minden jól.”

A brazilok pillanatnyi formája
„Jelenleg a legjobb formánkat hozzuk. Újra az a Rodrygo és Vini Jr. vagyunk, akit a szurkolók látni akarnak. Továbbra is dolgoznunk kell, és jól kell csinálnunk a dolgokat, hogy így folytassuk.”

A szurkolók támogatása
„Úgy érzem magam, mint ők. Ha ők boldogok, én is az vagyok. Ez egy újabb tökéletes este volt.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend