Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Új nevet kap a Real Madrid edzőközpontja
2023-11-13 11:59 e.gergo realmadrid.com
Új nevet kap a Real Madrid edzőközpontja Egyéb hírek

A rendkívüli közgyűlés egyhangúlag jóváhagyta a több mint 1000 reprezentatív tag által benyújtott javaslatot, így a Real Madrid edzőközpontja a „Florentino Pérez Real Madrid City” névre hallgat majd. – de a változás nem lesz azonnali.

A 2023-as rendkívüli közgyűlés egyhangúlag jóváhagyta a több mint 1000 reprezentatív tag által az alapszabály 28. cikkelyével összhangban tett javaslatot, amely szerint a Real Madrid City sportkomplexumot Florentino Pérez Real Madrid City-re nevezzék át. A Real Madrid elnöke köszönetét fejezte ki a névadásért: „Természetesen ez megtiszteltetés, de ezt diszkréten szeretném megtenni. Úgy értem, csak azt kérem, hogy a nevet akkor írják ki az ajtóra, amikor én mondom. Lelkileg még nem vagyok felkészülve arra, hogy a nevemet a Real Madrid City ajtaján lássam. Ezzel a feltétellel nagyon örülnék neki” – mondta Florentino Pérez a közgyűlésen.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend