Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-11-14 11:08 e.gergo managingmadrid.com
Bellingham sérülését az angol válogatott is vizsgálni fogja Sérülések, eltiltások

A Real Madrid arra számít, hogy a középpályás Spanyolországban lábadozhat majd, ha az angol szövetség megerősíti sérülésének mértékét.

A Real Madrid középpályása, Jude Bellingham az angol válogatott edzőtáborába utazik, hogy az FA orvosai kiértékeljék vállsérülését. Az orvosi vizsgálat kizárhatja, hogy az angol válogatott közelgő válogatott mérkőzésein bevethető legyen.

Ha a madridiak sérüléséről szóló jelentését az angol orvosok is megerősítik, Bellingham visszatérhet a spanyol fővárosba, hogy a klub orvosai mellett folytassa a felépülését, akik szorosan figyelemmel kísérik a fejlődését. A cél az, hogy a november 26-i, Cadiz elleni mérkőzésre készen álljon, ez lesz a csapat első meccse a válogatott szünetet követően.

A spanyol AS eközben úgy értesült, hogy Bellingham akkor sem jöhet vissza Madridba, ha jelenlegi állapota ezt igazolná, mert a válogatott bizakodik abban, hogy Bellingham talán játszhat majd az angolok válogatott szünetbeli második, Észak-Macedónia elleni mérkőzésén.

Bellingham távolléte ellenére a Real Madrid jól teljesített az elmúlt mérkőzéseken, többek között a Braga és a Valencia ellen is győzelmet aratott. Brahim Diaz az angol középpályás nélkül is helytállt, pozitívan hozzájárulva a csapat teljesítményéhez.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend