Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Dani Carvajal: „4-4-2-ben nagyobb szabadságot kapok arra, hogy előre kerüljek”
2023-11-14 09:17 e.gergo managingmadrid.com
Dani Carvajal: „4-4-2-ben nagyobb szabadságot kapok arra, hogy előre kerüljek” Nyilatkozatok

Nem sokkal azután, hogy a Real Madrid szombat este 5-1-re legyőzte a Valenciát a Bernabéuban, Dani Carvajal, aki egy látványos találattal nyitotta a gólok sorát, megjelent az újságírók előtt is, hogy válaszoljon a kérdésekre.

Carvajal beszélt az idei szezonban betöltött taktikai felállásban betöltött szerepéről, kedvenc ételéről, Gerard Pique múlt heti megjegyzéseiről és még sok másról.

Szerepe az idei rendszerben
„A 4-4-2-es rendszerben nagyobb szabadságom van arra, hogy előre kerüljek. Ez a szabadság közelebb visz az ellenfél térfeléhez.”

Mi a kedvenc étele az új étrendjében?
„A kedvenc ételem? Sült brokkoli… de most megyek és iszunk valamit a feleségemmel, tudni kell élvezni minden pillanatot. A jó diéta az, amelyik kitapogatja, hogy mi illik az egyes emberhez…”

Közel van saját rekordjának megdöntése az egy bajnoki szezonban szerzett gólok tekintetében (kettő):
„Nem vagyok az a fajta, aki nagy számokat hoz, mi?” – mondta Carvajal nevetve, majd folytata: „Nem tudom, végül is két gólom van, és remélem, hogy elérem a 4-et vagy 5-öt. De hogy címeket nyerjünk, az a legfontosabb”.

Gerard Pique kijelentése, miszerint senki sem fog emlékezni a Real Madrid 14. Bajnokok Ligája-címére:
„Nem fogok vitába szállni Gerarddal. Ha nem akar emlékezni arra a serlegre, akkor ne emlékezzen rá, de szerintem itt az egyik legjobb trófeák közé tartozik”.

Az edzőközpont megkapja Florentino Pérez nevét:
„Szerintem fantasztikus, hogy róla nevezték el, nem is lehetne méltóbb az elnöknek. A sok évért, amit ebben a pozícióban töltött, és azért, ahogyan nagyon nehéz helyzeteket mentett meg a klubnál. Mindent megnyert, sok címet. Az irányítás, amit a játékosokkal és a csapattal végez… Nem is tudom, egy korszakot fémjelzett.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend