Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-11-14 11:18 e.gergo managingmadrid.com
Rodrygo: „Ancelotti most nagyobb szabadságot ad nekem” Nyilatkozatok

A Real Madrid támadója, Rodrygo Goes a Cadena COPE-nak adott interjúban beszélt a jelenlegi formájáról és arról is, hogy mi a kedvenc posztja a pályán.

„A kedvenc pozícióm a támadó középpályás, onnan pedig a széleken át játszani. Egyszerűen nem szeretek kilencesként játszani, de egyre jobb vagyok. Ez egy jó lehetőség és kiváltság, de a képességeim nem igazán illenek ehhez a pozícióhoz. Jobban szeretek a labdával játszani, de Vinicius és én is kezdünk hozzászokni, és javulnak a dolgok” – mondta.

Ezután a közelmúltbeli küzdelmeiről beszélt: „Igen, ideges voltam, mert nem jöttek össze a dolgok, de most már visszatértem. Nem hibáztathatok senkit, csak magamat, az én hibám volt. Ez egy új pozíció volt, és kezdtem hozzászokni. Most Ancelotti nagyobb szabadságot ad nekem, és egy kicsit többet játszhatok a széleken. Nehéz ott kilencesként játszani, de ha az edző úgy gondolja, hogy képes vagyok rá, akkor boldog vagyok” – tette hozzá.

Rodrygo a Madrid legutóbbi két meccsén, a Braga és a Valencia ellen megszakította gólképtelenségét, így reméli, hogy továbbra is egyre nagyobb önbizalmat szerez és gólokat szerez.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend