Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-11-18 10:46 e.gergo realmadrid.com
Újabb bajnoki meccsek időpontja lett hivatalos Spanyol Bajnokság

A LaLiga nyilvánosságra hozta a spanyol labdarúgó bajnokság 17. és 18. játéknapjának kezdési időpontjait, így teljes lett a Real Madrid meccsnaptára a 2023-as naptári évre.

A Real Madrid-Villarreal mérkőzést december 17-én, vasárnap 21:00 órakor rendezik a Santiago Bernabéuban. Az Alavés-Real Madrid mérkőzésre ezt követően december 21-én, csütörtökön 21:30-kor kerül sor a Mendizorroza stadionban.

A Real Madridra novemberben két mérkőzés vár még, először a Cádiz otthonában játszanak majd bajnoki meccset november 26-án kora este, majd a Napolit fogadják november 29-én este a Bajnokok Ligájában.

Decemberben öt meccs vár Ancelotti csapatára, kezdve egy Granada elleni hazai bajnoki mérkőzéssel december másodikán, majd egy fellépéssel a Betis otthonában december kilencedikén. A Union Berlin elleni Bajnokok Ligája párharc december 12-én lesz, ezt egy Villarreal elleni bajnoki követi december 17-én, az évet pedig az Allavés ellen zárják a fiúk december 21-n.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend