Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2023-12-01 10:55 e.gergo realmadrid.com
Bellingham az első játékos a klubban, aki az első négy európai kupameccsén gólt szerzett Bajnokok Ligája

Emellett az eddigi idei 15 góljával máris megdöntötte saját rekordját, ami az egy szezonban szerzett gólok számát illeti.

Jude Bellingham szerezte a Real Madrid második gólját a Napoli ellen a Santiago Bernabéuban, és ezzel fenntartotta góllövő sorozatát a Bajnokok Ligájában. Az angol játékos eddig minden mérkőzésen betalált ebben a sorozatban, és ő az első Real Madrid-játékos a történelem során, aki az első négy európai kupameccsén betalált.

A Real Madridban az Union Berlin ellen debütált a Bajnokok Ligájában a Bernabeuban, a mérkőzés embere volt és a hosszabbításban szerezte a győztes gólt. A következő játéknapon a Maradona-stadionban a Napoli ellen szerzett elképesztő gólt. A harmadik találkozón a Braga ellen volt eredményes, majd a csoportkör negyedik játéknapjának kihagyása után a Napoli ellen ismét betalált egy fejessel.

Rekord
Kiváló szezonkezdetének köszönhetően máris megdöntötte a legjobb szezonbeli gólrekordját. A 16 mérkőzésen szerzett 15 góljával Bellingham megdöntötte korábbi rekordját: a Borussia Dortmund csapatában szerzett 14 tavalyi gólját, amellyel az év Bundesliga-játékosa díjat is kiérdemelte.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend