Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Embed from Getty Images
2023-12-08 11:53 e.gergo realmadrid.com
Rodrygo lett november legjobbja Egyéb hírek

„Köszönöm a szurkolóknak, ez egy nagy hónap volt, és nagyon boldog vagyok” – mondta a brazil, miután átvette a Mahou „Cinco Estrellas” díját, amelyet a hónap legjobb játékosának ítélnek oda.

A brazil csatár a Real Madrid Citynél vehette át a díjat, amely az elmúlt egy hónapban nyújtott kiváló teljesítményét ismeri el. Rodrygo kiemelkedő teljesítményt nyújtott a LaLiga és a Bajnokok Ligája öt mérkőzésén, 6 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott.

„Először is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak. Ez tényleg egy nagyon fontos hónap volt, és nagyon boldog vagyok. Minden olyan jól ment, és remélem, hogy még sok ilyen hónapot fogok átélni.”

Legjobb formája
„Remekül érzem magam, napról napra jobban vagyok. Azt hiszem, ez a pályán is látszik. Most már sokkal jobban érzem magam, és a legjobb formámat tudom mutatni, amit minden meccsen meg is teszek. Nagyon boldog vagyok, és szeretném, ha ez így folytatódna.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend