Ahogy a cseréivel állunk + a több meccset figyelembe véve (Szuperkupa, Klub VB?, remélhetőleg több kör a kupában) nem zárnám ki, hogy nem érné el ismét ezeket a számokat. Nagyon örülnék ha a Rodry, Hazard, Mariano hármas képes lenne megoldani a pihentetését, de nem nagyon számítok erre, így talán több meccs=több gól.
Szerintem Modrichoz hasonlóan nem fog hanyatlani. Ott van a tarsolyban Pintus, meg ahogy ElSiete is írta, a csk karszalag. Idén még úgy hiszem minimum megközelíti a múltévi számait, jövőre számítok egy kisebb-nagyobb visszaesésre. Ronaldot szerintem nem éri utól, de nagyon meg fogja közelíteni.
24-ben meg amilyen naiv vagyok Haalandot várom. Onnantól (ha még bírja, vagy ahogy ő dönt) hátrébb "szorulhat" és úgy segítheti a csapatot. Amikor kell beáll és pihenten ismét ragyoghat. De az is lehet, hogy 2 év múlva visszavonul és mind bőgünk. Szeretném még legalább 3 évig látni és remélem még kitart egy ideig az évről-évre felfelé ivelő teljesítmény.
Baszki töröljétek kérlek az előzőt. Nem sikerült az a szemműtét és szerkesztés helyett véletlenül az idézésre nyomtam
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
HE WON IN SPA, HE WINS IN MONZA!