Isco - 22
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Isco - 23
Ne idegesítsetek. Milyen stream?
Minden spanyol portál közvetíti a Real Madrid hivatalos honlapjáról nem is beszélve.
Minden spanyol portál közvetíti a Real Madrid hivatalos honlapjáról nem is beszélve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a két hollandot már most lepipálta...Galacticos írta:azért remélem hogy a szám elődeit lepipálja. özil, vdv, sneijder, beckham..![]()
bár özil ugye váltott.

meddig öltözik? mint egy menyasszony.

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Galacticos
de hogy is. ez már elavult. dekázgatós kép lesz most. szólok előre és a legjobbat már most lestoppolom.Kyller írta:Galacticos, most cserélheted le a számokat...

- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Galacticos, most cserélheted le a számokat...

- Galacticos
azért remélem hogy a szám elődeit lepipálja. özil, vdv, sneijder, beckham..
bár özil ugye váltott.

bár özil ugye váltott.
Morata nyomta 29-ben. Szerintem 11-es lesz vagy 20-as.accel írta:ő nem 29-esben játszott, amikor a nagyoknál volt?flori írta:azt hittem h jeséé lesz a 23as![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lesz bogyózás meg interjú is elvileg.Szerintem nem fog. Amúgy ki ne örülne, mikor pár ezer ember csak az ő nevét skandálná? Amúgy vége vagy még kimegy bogyózni a gyöpre?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
most bemegy átöltözik és kijön zsonglőrködni? vagy az elmarad?

Szerintem nem fog. Amúgy ki ne örülne, mikor pár ezer ember csak az ő nevét skandálná? Amúgy vége vagy még kimegy bogyózni a gyöpre?Galacticos írta:csak én láttam úgy hogy amikor elkezdték hogy iscóó iscóó iscóó akkor mintha már majdnem megkönnyezte volna?![]()
a nagy antimadridista.az.
![]()
bassza meg amúgy hogy a 23mast választotta. így hogy vegyük meg a mezét amikor simán válthat még erről?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ő nem 29-esben játszott, amikor a nagyoknál volt?flori írta:azt hittem h jeséé lesz a 23as

- Galacticos
csak én láttam úgy hogy amikor elkezdték hogy iscóó iscóó iscóó akkor mintha már majdnem megkönnyezte volna?
a nagy antimadridista.
az.
bassza meg amúgy hogy a 23mast választotta. így hogy vegyük meg a mezét amikor simán válthat még erről?

a nagy antimadridista.

Re: Isco - ?
Ennyit a szám kérdésről is. A 23-as is foglalt.

K
K
- flori
akkor ránk rohad di maria 
azt hittem h jeséé lesz a 23as

azt hittem h jeséé lesz a 23as

courtois, hakimi/carvajal, sergio ramos, varane, mendy, casemiro, valverde, kroos/odegaard, hazard, ??, mbappe
23?

hala madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
Üdv a klubban 23-as!!

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Tegnapi érkezése: http://www.youtube.com/watch?v=A8o4ACRm61I és az orvosin: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Figyelsz.És egyébként is ezt a hírt direkt a katalán Mundo deportivo kukázta elő, akik mielőtt hivatalos lett volna hogy Madridba megy lehozták számtalanszor, hogy a Barcának szüksége van egy ilyen tehetségre, utána amikor egyáltalán nem érdeklődtek iránta akkor olyanokat írtak, hogy nemet mondott a Madridnak, meg úgyis Pellegrini után megy a Citybe, stb.. katalán sajtó lejárató kampánya ismét. Most, hogy itt van már hirtelen nem is olyan jó játékos... érdekes. Ha külföldi játékost igazol a real akkor az a baj, hogy nem hazait, ha meg spanyolt akkor meg előtúrnak minden infót, hogy kellemetlenné tegyék a helyzetet. Nem kell vele foglalkozni.
Aha.....és elhiszik,hogy hozni akarjuk,és hogy hozható és hogy akar is jönni.GT37 írta:A 11-es Thiago lesz nálatok, nem?![]()
![]()
Szerintem amúgy a 22-est kapja majd meg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
ja. kétlem hogy jövőre is mezt váltani a spursben. tavaly megtette, de nem hiszem hogy megint megtenné...El Unico írta:Bale 11-esben fog játszani,

az meg kizárt hogy jön bale, itt van isco és megtartjuk dimariat, ilyen verzió nincs. főleg hogy még jesé is itt lesz.