Karim Benzema - 9
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Re: Karim Benzema - 9
Azért kíváncsi lennék milyen lenne a játék képe, meg itt a nép arca, ha egy vérbeli falábú befejező csatár lenne Benzi helyén. Ahol ilyen gólerős és domináns emberekből áll a támadó részleg a csatár mögött, ott véleményem szerint egy összjátékban erős (esetleg kapura gyengébb) csatárral jobban jár a csapat.
Nagyon sajnálom, hogy tegnap nem jött össze neki a gól.
EZ a helyzet bánt a leginkább, itt a védők akkor sem tudtak volna hozzászagolni a bogyóhoz, ha Arbeloa laposan gurítja be.
Szóval kár, hogy nem jött a gól, de nem volt olyan szörnyű, ahogy páran - más helyeken - beállították. Elche ellen Jesét vagy Moratát játszatnám a helyén, ő az Atletico meg a Kobenhavn ellen fog kelleni.
EZ a helyzet bánt a leginkább, itt a védők akkor sem tudtak volna hozzászagolni a bogyóhoz, ha Arbeloa laposan gurítja be.
Szóval kár, hogy nem jött a gól, de nem volt olyan szörnyű, ahogy páran - más helyeken - beállították. Elche ellen Jesét vagy Moratát játszatnám a helyén, ő az Atletico meg a Kobenhavn ellen fog kelleni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tavaly óta javult bőven, sokkal hasznosabb, de még mindig nem az aranycsíkosmezes Benzema. Most kell neki egy kis pad - ahogyan R24 mondja - aztán jöhet vissza a kezdőbe. Sokat kellene vele foglalkozni.
Tudom, egy ennyi idős játékosnál, aki 4 éve ígéret, már több ki kellett volna alakuljon, de az első itteni éve annyira el lett b'szva, hogy valami szörnyű. Én látom benne az akarást, addig meg ebben a szezonban nálam maximális bizalmat élvezne.
Tudom, egy ennyi idős játékosnál, aki 4 éve ígéret, már több ki kellett volna alakuljon, de az első itteni éve annyira el lett b'szva, hogy valami szörnyű. Én látom benne az akarást, addig meg ebben a szezonban nálam maximális bizalmat élvezne.
AntiCRclub vezető
Még mindig rossz a helyezkedése, önbizalomhiány, és ma nem volt elég agilis. Ellenben ügyesen lép vissza, jól vesz részt az összjátékban, a kontrákat nagyon érzi...a 16-oson belül viszont lassan fordul, nehezen tartja meg a labdát, vagy későn teszi tovább, lövi el...végletek embere. Pedig sok mindenre hivatott. Egyelőre az új formációt is szoknia kell, legtöbbször idén a szélről bejövő labdákat kapja meg, ronaldoék középről rendszerint nem őt keresik, mondjuk itt megint közrejátszik a helyezkedése...(az egyetlen dolog amiben biztos jobb morata az ez...mert abban ügyes a gyerek)
Én szurkolok neki, de ha nem tudja beverni hosszú távon nagyobb százalékban az olyan helyzeteket mint tegnap, akkor egy Lewa féle csatárral is bentebb lennénk...azt meg nem szeretném...
Én szurkolok neki, de ha nem tudja beverni hosszú távon nagyobb százalékban az olyan helyzeteket mint tegnap, akkor egy Lewa féle csatárral is bentebb lennénk...azt meg nem szeretném...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Szerintem Benzema nem játszott rosszul, egyszerűen csak peches napja volt. Legalább volt sok helyzete... előző évben szerintem azért ennyire nem támadta a kaput... többször kerül helyzetbe egy meccsen, mint régen. Még a végén úgy fog játszani, mint egy vérbeli csatár

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet, hogy Moratazott a közönség, ami teljesen érthető, de az örömmel tölt el, hogy nem csak a csapattársak álltak ki mellette, hanem a közönség is megtapsolta. (vagy csak Carlót, hogy végre levitte
)
Az Elche ellen a padon a helye, regenerálódnia kell testben és fejben is.

Az Elche ellen a padon a helye, regenerálódnia kell testben és fejben is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
mostani alatt a getafe vagy a galati elleni meccsre gondolsz? mert az egyik meccsen ha holnapig jatszik se rugott volna golt (ennek ellenere a labdakat jol jatszotta meg), mig a masikon o volt a csapat legjobbja..istimester írta:Ha marad a mostani teljesítmény, el lesz adva jövőre, amíg piacképes.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera Bujia, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ha marad a mostani teljesítmény, el lesz adva jövőre, amíg piacképes.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Kérlek szépen jövőre menj el te is az Arsenalba már.

ACHRAF HAKIMI
HASSEM AOUAR
TANGUY NDOMBELE
FERLAND MENDY
KYLIAN MBAPPE
Courtois . Achraf Varane Ramos Mendy . Aouar Ndombele Kroos . Mbappe Benzema Hazard
HASSEM AOUAR
TANGUY NDOMBELE
FERLAND MENDY
KYLIAN MBAPPE
Courtois . Achraf Varane Ramos Mendy . Aouar Ndombele Kroos . Mbappe Benzema Hazard
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért jó látni, hogy valaki még ilyenkor is képes szidni

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Nagyon rendben volt, amit láttam tőle, fekszik neki Ancelotti játéka, láthatóan élvezi a kombinatív játékot...és ez csak javul majd Marcelo felépülésével.
Gonzalo kétévi termése kipipálva...

Gonzalo kétévi termése kipipálva...

- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Minden meccs előtt benyomnám neki a BL himnuszt. Bárcsak sűrűbben tudna így játszani a bajnokságban is, szavam nem lenne rá.
- primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
az új séró eddig jó formát eredményez.
komolytalanságot félretéve, ma nagyszerű volt. tovább, tovább, tovább.

But he is a good boy...
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Szerzett egy rakás labdát is mellé. Jó volt.

"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gyakran szidom ,most viszont Minden dicséret jár neki...hajtott,tepert gólokat vert...remélem folytatja ezt a formát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
11.812 métert futott, szép teljesítmény. Ha jól nézem a negyedik legtöbb. Khedira, DM és Carvajal van előtte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nálam simán a meccs embere. Rengeteget futott, harcolt, LETÁMADOTT, majd rúgott 2 gólt. Így kell ezt.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
MyStiQ írta:Mr. BL ismét lecsapott.![]()
Mondjuk egy kicsit megijedtem az első gólja előtt, nehogy utolérjék.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mr. BL ismét lecsapott.