Luka Modrič - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 2381
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: the original Ronaldo, Kroos, Guti, Zidane, Varane
Tartózkodási hely: Erdély

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 18., kedd 12:53

2020

:sziv:
#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse


"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Avatar
Veidt
Hozzászólások: 1780
Csatlakozott: 2016. február 27., szombat 20:58
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 3., hétfő 12:17

Ursus írta:Köszi, ez korrekt összefoglalása volt és szerintem sem a stáb nyakába kell ezt most varrni, a rehab viszont tényleg aggasztó, ettől kicsit tartok is az ő esetében, az idein kívül még minimum 1 de inkább 2 szezon amit én még várnék tőle ezen a szinten.
Megfelelő pihentetessel siman van meg benne 2 világklasszis év. Csak ehhez az kellene hogy nelkule ne szenvedjünk a legkisebb csapatok ellen is. En bízom ezen a teren Kovacicban.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Ursus
Hozzászólások: 196
Csatlakozott: 2015. augusztus 21., péntek 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. október 3., hétfő 11:18

Köszi, ez korrekt összefoglalása volt és szerintem sem a stáb nyakába kell ezt most varrni, a rehab viszont tényleg aggasztó, ettől kicsit tartok is az ő esetében, az idein kívül még minimum 1 de inkább 2 szezon amit én még várnék tőle ezen a szinten.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 22792
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 3., hétfő 7:31

Tuti csak egy kisebb porc levalas, arra szoktak mondani 3-4 hetet. Reméljük mindenesetre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

beneraul
Hozzászólások: 72
Csatlakozott: 2014. március 5., szerda 14:46
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Tartózkodási hely: Zalaegerszeg/Budapest

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: beneraul » 2016. október 3., hétfő 1:29

Hali!

Igazából nehéz pontosan meghatározni a hivatalos közlemények alapján, hogy mi van a térdével. Én csak olyan forrással találkoztam, ami porcsérülést említ, azonban egyik se részletezi, hogy csontvégi (üveg-) avagy csontközi (meniszkusz) porcról van-e szó. Egyik sem jobb a másiknál sokkal, de a rövid- és hosszú távú következményeik eléggé különböznek. Emlékeim szerint Mahamadou Diarrát 2008-ban meniszkuszsérülés ütötte ki végleg az elitből, pedig akkor fiatalabb volt, mint most Modric. De talán még az öreg Ruudnál is tette be az ajtót a végén. Luka esetében ezt azért tartom valószínűtlennek, mert a meniszkuszsérülés hamar bevérzik vagy felvizesedik, és feldagad az ember térde, nem nagyon tud vele futkozni se.

Sokkal esélyesebb, hogy lepattogott nála valamekkora üvegporc, amit a tegnapi artroszkópos műtét során egyszerűen kicsippentettek a térdéből, erre utal a viszonylag optimista egy hónapos jóslat is. Azt viszont nem tudjuk, hogy pontosan mekkora a letört darab, ez eléggé meghatározó a történetben. Egy ilyen sérülésnél én speciel a szakmai stáb szerepét kevésbé firtatnám (hacsak nem azokét az edzőkét évekre visszamenőleg, akik adott esetben agyonjátszatták), maximum akkor, ha nem lennének elég erősek Modric térd körüli izmai, de szerintem ezt a lábának a puszta látványa, illetve a korábbi sérülések miatt elvégzett eszméletlen mértékű izomerősítő torna nyomán is ki lehet zárni.

Itt valóban inkább a kora, az embertelen mennyiségű elvégzett munka, illetve a posztjával és szerepkörével járó rengeteg forgolódás, súlypontáthelyezés és oldalirányú erőhatás az, ami idáig vezetett. Ugyanakkor a stábnak abban lesz óriási felelőssége, hogy óramű pontossággal időzítsék a rehabilitációjának a fázisait, mert az kritikus lehet, hogy jókor és megfelelő mértékben terhelje újra a bal térdét, egyensúlya rendben legyen stb. Ellenkező esetben azt hiszem, lemondhatunk arról a váratlanfaktorról és dinamizmusról, ami eddig a játékában volt. Arról nem beszélve, hogy én a továbbiakban esélytelennek látom, hogy rendszeres pihentetés nélkül egészségesen lehúzzon egy teljes szezont ezen a szinten, mivel ezt a sérülést - főleg profi sportoló esetében - érdemben helyrehozni nem lehet, max. tünetmentesíteni hosszabb vagy rövidebb időre. De még egyszer: fogalmunk sincs, hogy mekkora az a darab, amit ki kellett operálni, ettől nagyon sok minden függ.

Ursus
Hozzászólások: 196
Csatlakozott: 2015. augusztus 21., péntek 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. október 2., vasárnap 9:28

Valaki aki jártas a témában Modric sérüléséről ( ha jól olvastam porc a térdben) tud írni? Ez most megint a szakmai stáb hibája vagy egy ilyen sérülés idővel, a porc kopása miatt előfordulhat?

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 2381
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: the original Ronaldo, Kroos, Guti, Zidane, Varane
Tartózkodási hely: Erdély

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 2., vasárnap 7:54

Elsőre 1 hónap...oszt örüljünk ha januárban látjuk újra. :/

Undorító. Hányingerkeltő. és bszdjon meg Perez hogy évek óta engedi ezt megtörténni. :vivo: :-@
#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse


"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Avatar
Torquemada
Hozzászólások: 736
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 7:54
Kedvenc játékosaid: Ceballos, Carvajal, Marcelo, Casemiro, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Sz.Sz.B.

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. október 1., szombat 23:23

Az a baj, hogy rendkívül sérülékeny játékos. (Mondjuk ki nem az nálunk ilyen szintű orvosi stáb mellett ?) Nagyon sok meccset hagy ki, és nem tudjuk pótolni, mert a keret egyik laghasznosabb játékosa. Isco ? Na ne. Nagyságrendekkel gyengébb, haszontalanabb játékos. Az előttem szólóhoz csatlakozava én is fociztam kis- és nagypályán is, természetesen a spanyolokhoz képest Faluvégi Bazdelőre SE szinten, ott volt egy olyasmi srác nagypályán, mint isco. Ügyes volt amúgy, technikás volt amúgy, gyors volt amúgy, csak esze nem volt az egészhez, mert össze-vissza szaladgált mindig, rátekeredett a labdára, ki akart cselezni mindenkit, ami általában nem sikerült. Akart, akart, de nem ment. Na ez a srác jut mindig eszembe, ha Iscot meglátom a pályán. Modric kifinomultabb, pengésebb játékát nézegetve Isco csak jegyzetelhet, semmiképpen sem pótolhatja. Asensio ? Ő meg szerintem még nem szint. A Real nagy falat még neki, egy év kölcsön még elfért volna. Viszont benne később lesz fantázia.
A sérüléseink röhejesek, tényleg fejeknek kellene hullani végre. Nem tudom, ZZ fel tudta-e küldeni ugyanazt a kezdőt idén kétszer egymás után. Így piszok nehéz ám neki. Vicc az egész. Modric lejön a saját lábán, aztán szólnak, hogy bocs, öreg, egy hónap pihi. Ilyet még nem is hallottam. Casemirot visszaengedik törött szárkapocscsonttal még küszködni a pályára, a nem normális meg vissza is megy, mert akkora szíve van, hogy fél lábon is elugrálna. Két hónap pihi. Köszi. Annak idején Jesé 8 hónapig gyógyult, és nem lett belőle többet focista térdszalag szakadás után. Messi meg persze pár hét után már a pályán visgorgott, és jobb, mint új korában. Miféle stáb "dolgozik" itt ? Mostolesi háziorvosi rendelő ? Nem véletlen, hogy mindenki más országba megy gyógyulni.
Tényleg óriási felelőtlenség egy ilyen értékű játékosállományt Dr. Bubóékra bízni. Most ráadásul előjön a másik hiba: a mellőzött Iscot miért felejtettük el nyáron kicserélni egy másik kreatív középpályásra ? Most lehet, hogy jól jönne.
"No se preocupe míster, yo tampoco quería trabajar con usted"

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 1., szombat 21:12

12 éve figyelem a sérüléseket a klubnál,akkor még "első" évben pusztán érdekességként éltem meg,a későbbi években dühöt éreztem,mert a sérülések sokasága nagyon szembetűnő volt,egyszerűen nem létezik ennyi sérülés állandóan hosszú éveken át. Nem. Az nem létezik,én magam is fociztam,sok csapatban,de sehol soha sem volt ennyi sérült,mint itt,persze a bivalybaxnád tudom más szint,de mint indikátor megfelelő erre(főleg olyan pályákon ahol mi fociztunk, a tehenemet nem engedném rá mert nem adna tejet sem olyan ramatyak voltak)....persze voltak sérülések,egy keretben mindig van,de összességében az alapkezdő nagyjából ott tud lenni a pályán egész évben.Kivéve a real madridnál. Nem tudom a Sanitas mióta kaparintotta meg a realt mint piacot,de gyanítom kb azóta.... :agree: na aztán a sok éven át tartó bosszankodás után egy két éve már csak legyintek,immunissá váltam rá...mint akit minden nap vernek....eleinte szar,de idővel az ember mindent képes megszokni.
Azért durva hogy egy ilyen mérvű üzleti érdekeltséggel is bíró..."világcég", top brand,ahol euro 10 milliók a játékosok vételára,nem is cirkuszol ezért......mindenről van cikk,a média azt is megírja,ha ronaldo zoknit cserél....de erről nem beszélnek igazán,ezt nem igazán forszírozza senki sem, a klubnál mit csinálnak? Ott senkinek sem tűnik ez fel? Azt azért nem hiszem el. Hát had ne soroljam de kb alig lehet évente kirakni az alapkezdőt,ha ki is lehet,a cserék döglődnek az alagsorban....azért ez nagyon durva hogy ennyivel( semmivel) el lehet intézni.
Micsoda esélycsökkentő tényező nálunk az állandóan sérültek száma......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
ikarus93
Hozzászólások: 2726
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 19:51
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 1., szombat 20:33

Jelenleg nincs olyan kp a világon aki egy az egybe helyettesíteni tudná Modricot anélkül hogy ne legyen minőségbeli gyengülés.

Ennyire fontos ő nekünk
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Avatar
RealAsensio
Hozzászólások: 4694
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: RealAsensio » 2016. október 1., szombat 20:17

Jonnek szepen a serulesek... elfert volna Pogba, ugy nez ki, de mivel nincs itt, ezert itt a lehetoseg Asensio, Isco, James es Kovacic elott. :)
:goat:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 22792
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 1., szombat 18:48

Isco - Kroos - Kovacic, de James lesz, néha Asensio. Esetleg 442.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 1., szombat 18:46

viszonylag könnyű meccseket hagy ki luka. a bilbao necces otthon is, idegenben meg főleg. ott nem jósolok sok jót, remélhetőleg addigra lesz egy állandó trió középen akik összeszoktak.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 22792
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 1., szombat 18:46

Vele is szopóka volt mostanában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
chronic
Hozzászólások: 796
Csatlakozott: 2014. április 18., péntek 14:27
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: chronic » 2016. október 1., szombat 18:42

Legjobbkor jött.
Nélküle szopóka lesz.
Kovacic ügyes srác, de közelében nem lesz soha Modric szintjének, szóval sokat ne várjunk.

Avatar
ikarus93
Hozzászólások: 2726
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 19:51
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 1., szombat 17:20

Előre megmondom akkor Atletico ellen se lesz ott
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 5768
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. október 1., szombat 15:32

kemény lesz nélküle ez az egy hónap.
*kettő

:coffee:

Kova fiam it's time.
"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."

Gengszter Zoltán, 2019

Avatar
kodo
Hozzászólások: 2962
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. október 1., szombat 15:31

Hát nem jött be, kemény lesz nélküle ez az egy hónap. :|
Kroos - 25M €
Casemiro - 6M €
Fede - 5M €

Avatar
kodo
Hozzászólások: 2962
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. október 1., szombat 14:22

erről lemaradtam :(

Közben csak meglett a másik topicban. Remélem nem nyúlik el neki a dolog, és a válogatott szünet után vissza is tér.
Kroos - 25M €
Casemiro - 6M €
Fede - 5M €

Avatar
Chris
Hozzászólások: 801
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 10:51
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 12., hétfő 13:02

Egyszerűen megfordult, nincs itt semmi látnivaló. :coffee: :roll:


Vissza: “Játékosok”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég