Luka Modrič - 10
Re: Luka Modric - 19
Szerintem egy négy kp-s és két csatáros rendszerben, Isco és Kova tudná megfelelően helyettesíteni. Nem tudunk pont Modric kaliberű játékost találni a helyére ez tiszta sor, de a szerepek és vonalak apró módosításával megoldható lenne. Kovacic bár elmondása szerint inkább mélyebben érzi jól magát, idén többször is beállt Luka helyére és jól szerepelt.
OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ő azért mást játszik és másban jó.kodo írta:Kovacic is ready...Tádám írta:Kár, hogy idén 32 lesz... lehetne 26.
Kíváncsi leszek mi lesz Modric után, mert azért Case és Kroos sokkal fiatalabb, őt viszont hamarosan pótolni kell. Szerintem oda Isco sem az igazi.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Kovacic is ready...Tádám írta:Kár, hogy idén 32 lesz... lehetne 26.

OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Kár, hogy idén 32 lesz... lehetne 26.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- BlancoMark
Hatalmas +1
Hihetetlen mit neveltek ki a horvatok. Es ehhez a palihoz meg hozzajon egy Kroos is. Verhetetlen paros.

Hihetetlen mit neveltek ki a horvatok. Es ehhez a palihoz meg hozzajon egy Kroos is. Verhetetlen paros.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért a legkomolyabb gólunk a döntőben a harmadik volt, és az nagyon rajta múlott.
Kázmér elereszt egy borzasztó ívelést, Lukita már abban a pillanatban támadja az egyetlen üres embert, de észrevétlen. Amint fejelnék hozzá le a labdát, megelőzi, otthagyja Carvajalnak, és még a sprint előtt benéz, hogy felmérje a terepet. 25 méter sprinttel később pedig tökéletesen extrapolálja, hogy ki hol lesz mire leér az alapvonalhoz, beteszi három ember közé tökéletesen.
Egyszerűen elképsztő, ami az agyában lemehet egy ilyen meccsen. Mindig mindenki előtt jár két lépéssel fejben, és még arra is van kapacitása, hogy a végső döntéseibe még azt is figyelembe vegye, hogy a többiek viszont csak egyszerű halandók ilyen téren. Az már csak hab a tortán, hogy tud annyira focizni is, hogy egyedül elvigye addig a játékot, ahol már a többiek is azzal a valósággal szembesülnek, amit ő másodpercek óta lát előre.
Én Raúl miatt szerettem meg a Madridot, és azt hittem, örökké ő is lesz a kedvencem. De Luka személyében olyan kedvencet találtam, aki minden téren közelebb áll az ízlésemhez. Végtelenül örülök, hogy bevállaltuk a 2012-ben bevállaltuk az év legrosszabb igazolását.
Kázmér elereszt egy borzasztó ívelést, Lukita már abban a pillanatban támadja az egyetlen üres embert, de észrevétlen. Amint fejelnék hozzá le a labdát, megelőzi, otthagyja Carvajalnak, és még a sprint előtt benéz, hogy felmérje a terepet. 25 méter sprinttel később pedig tökéletesen extrapolálja, hogy ki hol lesz mire leér az alapvonalhoz, beteszi három ember közé tökéletesen.
Egyszerűen elképsztő, ami az agyában lemehet egy ilyen meccsen. Mindig mindenki előtt jár két lépéssel fejben, és még arra is van kapacitása, hogy a végső döntéseibe még azt is figyelembe vegye, hogy a többiek viszont csak egyszerű halandók ilyen téren. Az már csak hab a tortán, hogy tud annyira focizni is, hogy egyedül elvigye addig a játékot, ahol már a többiek is azzal a valósággal szembesülnek, amit ő másodpercek óta lát előre.

Én Raúl miatt szerettem meg a Madridot, és azt hittem, örökké ő is lesz a kedvencem. De Luka személyében olyan kedvencet találtam, aki minden téren közelebb áll az ízlésemhez. Végtelenül örülök, hogy bevállaltuk a 2012-ben bevállaltuk az év legrosszabb igazolását.

Sportfilozófia: Roger Federer
- ArjenMagicRobben

Lukita

Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Lindsey Vonn Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues
Valentino Rossi Usain Bolt Lindsey Vonn Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues
Ha minden szavazó szerint a 4. legjobb játékos a világos, akkor egy szavazatot sem kellett volna kapnia.2016 aranylabda szavazáson 1db szavazatot kapott.

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Hidd el, aki tudja, vágja
Nem a csőcselék edzőkre gondolok az isten háta mögül, főleg mióta láttam, hogy 3 éve valaki még Sneijdert rakta első helyre.
De akkor ha a teljes szakma nem is, a klubvezetőség biztosan tudja és ez a fontos.

Nem a csőcselék edzőkre gondolok az isten háta mögül, főleg mióta láttam, hogy 3 éve valaki még Sneijdert rakta első helyre.
De akkor ha a teljes szakma nem is, a klubvezetőség biztosan tudja és ez a fontos.
Szakma? Ez olyan so-so. 2016 aranylabda szavazáson 1db szavazatot kapott.peti_madrid írta:A szakma, és ez pont elég is.donor írta:Elismerik, elismerik... Kíváncsi lennék ha fel kellene sorolni a 10 legjobb labdarúgót, ki gondolna Lukitára? Főleg odaátról.
I AM BADMAAAN!!!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
A szakma, és ez pont elég is.donor írta:Elismerik, elismerik... Kíváncsi lennék ha fel kellene sorolni a 10 legjobb labdarúgót, ki gondolna Lukitára? Főleg odaátról.
Elismerik, elismerik... Kíváncsi lennék ha fel kellene sorolni a 10 legjobb labdarúgót, ki gondolna Lukitára? Főleg odaátról.
I AM BADMAAAN!!!
- rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát én eddig olyanokat olvastam, hogy nem rossz, nem rossz de azért nem egy Rakitic... és amúgy nem.palesz77 írta:Miért ne lenne? Ahogy én láttam, kb minden Barca drukkernél top3 játékosnak van tartva jelenleg a Realban, nem hallottam még olyat a nagyon elfogultakon kívül, aki ne ismerné el már több éve.rashidm írta:Szóval el van ismerve, csak a katalánoknál nem.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Hátradőlve lazán bemondta hogy nem real szint.BBeno írta:úgy hallottam ramost puhl is elismeri
Ja, Kroost azért rendesen elismerik, Hegyi szokott szerelmes monológokat elmondani róla.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
BBeno írta:úgy hallottam ramost puhl is elismeri

Vén piás
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem Kroost és Carvajalt is egyre inkább, legalábbis én úgy vettem észre - nem csak a magyar drukkerekről beszélek most.KAG írta:Én is azt vettem észre, hogy Őt,Marcelot meg Ramost ismerik el nagyon.
úgy hallottam ramost puhl is elismeri
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo, Varane, Carvajal, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok vele szemben, de én arra gondoltam, hogy a képességei és a játéka alapján az all time top középpályások között kellene emlegetni. Valószínűsítem, hogy ezek az ismerősök nem így gondolják, vagy legalábbis ha mindenidők legjobbjairól van szó, akkor az ő neve ki-kimarad.rashidm írta:Nekem azért van MU, meg Bayern-es ismerősöm és mindegyik azt mondja/mondta, hogy kár hogy nem náluk játszik. Szóval el van ismerve, csak a katalánoknál nem.ThePilgrim írta:
- palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Miért ne lenne? Ahogy én láttam, kb minden Barca drukkernél top3 játékosnak van tartva jelenleg a Realban, nem hallottam még olyat a nagyon elfogultakon kívül, aki ne ismerné el már több éve.rashidm írta:Szóval el van ismerve, csak a katalánoknál nem.