Marco Asensio - 11
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Marco Asensio - 11
Na nehogy már Zidanet vegyük elő mert már hosszú évek óta ez van.Jim írta:Ezt kéne az edzőnek megtenni, nem?dzsi91 írta: Amikor meghúzta azt a cselt 40perc lötyögés útán nyakon basztam volna.
Több van benne
Hallod most komolyan Zidane fényképét az éjjeliszekrényen minden este csókolgatnia kellene, hogy még itt sétálgathat és nem mondjuk a Huescaban, Valladolidban.
Kérem vissza a Real Madridomat és a focit!
- Galacticos
KosziKerlon írta: Kumma gyenge vagy fogd meg Vinit es menjetek messzire.
Galacticos remelem megnyugszol ettol.![]()

Amugy o engem azert is zavar jobban, mert benne ott a foci, a technika, a rugotechnika, esz a jatekhoz. De annyira alibi, tutyi-mutyi mint isco a kezdokorben kb. Semmi direkt, lenyegretoro jatek. Ma ha nincs az a sarkazasa komolyan eszre se venni h a palyan van. Az h a 60.percbe egy inditasra visszafordul mert elfaradt az meg vilag vicce.
Kumma gyenge vagy fogd meg Vinit es menjetek messzire.
Galacticos remelem megnyugszol ettol.
Galacticos remelem megnyugszol ettol.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Komolyan. Csináljunk már egy petíciót a Spílernek farkasnorbi ellen
Ezt kéne az edzőnek megtenni, nem?dzsi91 írta: Amikor meghúzta azt a cselt 40perc lötyögés útán nyakon basztam volna.
Több van benne
- flori
Annyit sem er, hogy megnyissuk a topicjat felidoben. Na majd a meccs vegen.

courtois, hakimi/carvajal, sergio ramos, varane, mendy, casemiro, valverde, kroos/odegaard, hazard, ??, mbappe
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amikor meghúzta azt a cselt 40perc lötyögés útán nyakon basztam volna. De azért nem pörög a topikja mert ő egy örök csere, egy Jesé-lukasz vonal. Vinicius meg Ronaldhinoval van hasonlítgatva meg fifa cover Meg ő a jövő... nyilván agyfaszt kapunk páran.
Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
ziro4vr írta: Kicsit amúgy hasonlít ZZ gyerekeire, szerintem van valami rokoni szál és azért kedveli.

továbbra is tartom, h kár neki külön topic. akkora alibi, h lucas bazdmeg hozzá képest aranylabdás.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Kicsit amúgy hasonlít ZZ gyerekeire, szerintem van valami rokoni szál és azért kedveli. Mert amúgy getafe szint.
Nem illik.
mondom, hogy két éve lejártakJim írta:eddig bíztam benneKerlon írta: szia Jim, jók a meglátásaid csak két éve lejártak![]()
ha ebben a szezonban is ezt hozza, húzzon innen a búsba...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
legalább próbálta volna ki őket, de "használat" nélkül nem számolt velük ...ateeemadrid írta: Egyébként ZZ sok hülyesége közül ez az egyik, Kubot meg Brahimot ezerszer inkább érdemes lett volna megtartani, a vak is látta, hogy bennük több van, legalábbis a 2 tucatspanyolnál mindenképp.
amúgy a 2 brazil is felesleges, egyik maradjon, a másik kölcsönbe menjen
eddig bíztam benneKerlon írta: szia Jim, jók a meglátásaid csak két éve lejártak

ha ebben a szezonban is ezt hozza, húzzon innen a búsba...
- ateeemadrid
Mekkora álom lenne, ha nyáron eltakarítanánk ezt a sok selejtet, mint Asensio, Rodrygo, Lucasvasquez, Hazard stb...
Egyébként ZZ sok hülyesége közül ez az egyik, Kubot meg Brahimot ezerszer inkább érdemes lett volna megtartani, a vak is látta, hogy bennük több van, legalábbis a 2 tucatspanyolnál mindenképp.
Egyébként ZZ sok hülyesége közül ez az egyik, Kubot meg Brahimot ezerszer inkább érdemes lett volna megtartani, a vak is látta, hogy bennük több van, legalábbis a 2 tucatspanyolnál mindenképp.
- Fenoo
Jim írta: számot is cserélt a nyáron,
a 11-es azt jelzi, kezdő szeretne lenni
miért nem látunk ebből a pályán semmit?![]()
ma neki kellett volna húzni a csapatot az első félidőben...
Húzta ő, csak lefele.
szia Jim, jók a meglátásaid csak két éve lejártakJim írta: számot is cserélt a nyáron,
miért nem látunk ebből a pályán semmit?![]()
K
K
Szerintem ő is ZZ hülyesége. Imádja az ilyen Isco stílusú alibi faszikat.
I AM BADMAAAN!!!
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Mert egy balfasz.Jim írta: miért nem látunk ebből a pályán semmit?![]()
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Guti, Zidane - Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hulladék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
számot is cserélt a nyáron,
miért nem látunk ebből a pályán semmit?
miért nem látunk ebből a pályán semmit?