Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Galacticos

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 21., szombat 0:07

ToniKroos írta: Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró.
Hogy lennek objektiv amikor irrital a csavonak mostmar minden gesztusa? Nem nagyon volt kb higuain ota ilyen jatekosunk.
Attol meg orulok ha golt lo, de nekem kellemetlen amiket muvel a palyan.
ToniKroos írta: . A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.
Ugy hogy konkretan nala volt olyan hogy fent maradt centerbe (mert ugye a legjobb szokasa a nagy melosodnak hogy labdavesztesnel visszasetal miutan kicsapkodta magat es az ellenfel mar vezette 50metert a labdat) aztan ravitte a vedo es konkretan elfutott elole.
Ha nektek ez a melo hogy elol setalgat folyamatosan a labdavesztesek utan, akkor ebben nem fogunk egyeterteni mert nekem errol mas az elkepzelesem.
ToniKroos írta: Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát.
Ja es akkor homoritani kell es reklamalni ahelyett hogy megprobalt volna talpon maradni es ravezetni a kapusra? Milyen labdat nem ert volna utol amikor kozel s tavol senki nem volt, a 35 eves koulibaly a foldon fekudt, bar igazad van a jelenlegi melos vini annyit vesztett a sebessegebol hogy en se vagyok biztos hogy nem ertek volna utol, plane ha meg labdat is kell kozbe cipelni.

De biztos az is veletlen hogy jude is nala borult ki tavaly, amikor nagynehezen labdat szerzunk azt belevezeti semmi kontakt, megall mutogat a tobbi hulye meg majd visszaszerzi. Ez nem sok embernek all jol, es a tavalyi vinicius ezt nem kompenzalta sehol

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. június 20., péntek 23:03

Galacticos írta:
Babinho írta: Tényleg mit szeretnétek leszűrni ebből a hakni ligából, 4 nap új edző után?
Most kéne megszakadnia?
Legalabb ne szineszkedjen amikor full ziccerben kilephetett volna.
Illetve ha mar hakni meccs es a melot nem rakja bele maxon, akkor a bironal se magyarazzon az elso perctol fogva mert ez egy hakni meccs.
Szekunder.
Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró. Először is az ilyet becsúszást leszokták fújni. Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát. Tehát tény nem volt kontakt, de szabálytalan az ilyen fajta akadályozás. A másik, hogy kb csak itt reklamálált (tegyük hozzá jogosan, mert ez nekünk lett volna szabad, legalábbis a spanyol ligában biztos), de mondj még egy példát, ha szerinted végig ezt csinálta. Az is kamu, hogy nem rakott bele melót, a futás mennyisége rendben volt.
Gyengén játszott, sok rossz döntés, rossz csel, de amiket írsz azok pont nem igazak. A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. június 20., péntek 22:29

ELSiete írta:
Babinho írta: Most a teljesítményéről beszélünk vagy a személységéről?

Döntsük már el
Nem nagyon lehet már külön választani, mert mindkettő egy darab sz.r.
De a teljesítménye még lehet jó. És nem is most kell jónak lennie.
Én utálom. De bízok benne hogy jó szezonja lesz, mert eladva nem lesz.
Csak ciki most beleállni abba hogy nem fut, miközben csak annyit szeretnének mondani hogy utálják. Ezt el lehet mondani sztem. De most a klub vb-s hányást elverni azokon akiket nem bírunk...
Egy arab csapat elleni szineszkedes a ziccer helyett melyik kategoriaba tartozik Nalad?
Hát min van a hangsúly? Hogy színészkedik. Akkor a személység. Az határozza meg a pályán mutatott karaktert. Ziccert más is hagy ki...Valverdének senki nem hozza fel a 11est, Vininél fel lenne.
Én nem várok el semmilyen jó teljesítményt ebben a hónapban. És nem is ez a cél, nem láttatok még elég nyári hakni túrát? Ez ilyen körülmények között lehetetlen. Legyünk túl rajta minél hamarabb.

Azt se tudjuk most milyen fázisban van a felkészülés/levezetés...most elkezdtek alapozni, milyen állapotban vannak a játékksok egyáltalán? Lesz még pihenő? Keményen edzenek, vagy az majd később jön? Ez nem a grund, élsport. Hülyeség olyan szemmel nézni ezt a hónapot mint a szezon makd érdemi részét...amiben makd simán hátrányban is leszünk emiatt a szar miatt...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 20., péntek 22:20

Döntsük már el
Egy arab csapat elleni szineszkedes a ziccer helyett melyik kategoriaba tartozik Nalad? :)

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 20., péntek 22:12

Döntsük már el
Nem nagyon lehet már külön választani, mert mindkettő egy darab sz.r.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. június 20., péntek 21:57

Most a teljesítményéről beszélünk vagy a személységéről?

Döntsük már el

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 20., péntek 21:45

Babinho írta: Tényleg mit szeretnétek leszűrni ebből a hakni ligából, 4 nap új edző után?
Most kéne megszakadnia?
Legalabb ne szineszkedjen amikor full ziccerben kilephetett volna.
Illetve ha mar hakni meccs es a melot nem rakja bele maxon, akkor a bironal se magyarazzon az elso perctol fogva mert ez egy hakni meccs.
Szekunder.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. június 20., péntek 21:13

Tényleg mit szeretnétek leszűrni ebből a hakni ligából, 4 nap új edző után?
Most kéne megszakadnia?
Az egész egy kín szenvedés, és persze nem volt jó tavasza, de egyelőre nincs ember a keretben aki formában lenne...én nem akarom védeni, mert eladnám, de ez hogy az arabok ellen sétált...

Hosszú hónapok lesznek mire új csapat formálódik új edzővel, 0 pihenővel.

Sztem a barca óriási hendivel indítja a következő szezont, mert fix csapatuk van, és mert pihenhetnek, könnyen beragadhatunk az elején. Erre kell koncentrálni, nem arra hogy a legjobbjaink kihajtsák magukat az arabok, meg dél amerikaik ellen.
Egy vicc az egész torna, essünk kifele minél előbb. Így sem alapozni, sem dolgozni, sem új rendszert kialakítani nem lehet.

3 hét aktív pihenő kéne, majd 3 hét alapozás, új rendszer betanulás. Na ez nem lesz. Aztán lehet ezt elverni a játékosokon...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 19., csütörtök 9:19

realbeckham írta: Szerintem ő neki derogal mar hajtani, meg megdogleni a mezert. Ő már nem akar majd A Focista lenni, a legjobb. Az ő fejében ő már ezen túl van. Ő már Az a Focista. Már megvan az élete dokumentum filmje is, szellemi balondor nyertes. Ő kész van. Megcsinalta. Megcsinálja akár még 100x is. De nem akarja nem fogja, nem tudja.

Ő jelenleg azt hiszi, hogy forradalmár. Egy jelenség. Egy sztár.
Valójában sajnos csak egy háton lévő púp. Egy defektes és sérült elme mesevilaganak kiskiralya cringefalván
Egeszen hihetetlen,hogy bizonyos dolgokban,mintha a gondolataimat olvasnad, es utana itt egyazegybe leirnad, mas dolgokban meg ilyen devidbekemeket focistaba nezel, hihetetlen skizofrenia es aberracio, nem tudom felfogni hogy lehet :lol: :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 19., csütörtök 9:14

Szerintem ő neki derogal mar hajtani, meg megdogleni a mezert. Ő már nem akar majd A Focista lenni, a legjobb. Az ő fejében ő már ezen túl van. Ő már Az a Focista. Már megvan az élete dokumentum filmje is, szellemi balondor nyertes. Ő kész van. Megcsinalta. Megcsinálja akár még 100x is. De nem akarja nem fogja, nem tudja.

Ő jelenleg azt hiszi, hogy forradalmár. Egy jelenség. Egy sztár.
Valójában sajnos csak egy háton lévő púp. Egy defektes és sérült elme mesevilaganak kiskiralya cringefalván
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 19., csütörtök 8:17

Az sem okés,hogy nem fut vissza,nem támad le,de konkrétan a sajat tamadasunktol is volt,hogy méterekkel lemaradva setalgatott. Egy Real Madrid támadó. Egy Real Madrid 7es!!. Voltak itt kutyautok, meg besult igazolások,de hogy ezt igy lehet büntetlenül hosszú ideje,az kurva nagy csalódás

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 19., csütörtök 8:14

Szerintem csak brazil, jött a siker, a csillogás, aztán elhitte, de pontosabban mondva benézte. Fejben előtte is kevés volt, de most kicsit olyan alanyijogon is próbálja már elhitetni, hogy ő az alfa, kijár neki a tisztelet.

Amúgy meg izmosodott, darabos, ügyetlen - bár szerintem mindig is az volt, de már nem gyors, hogy utolérje a belebotlott, hosszan megtolt labdát.

Csöröghetnének az arabok, Perez is felvehetné a telót nekik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 19., csütörtök 8:07

Ja meg hat a letamadast megtanitani neki sok sikert xabi
beellt nyertünk vele ugy, hogy megallas nelkul sprintelt letamadni, zavarni.

Amugy sztem is fizikalis problemak vannak, lehet ennyit birt, az az egy db balondor szezon volt benne a topon, addig birta, azota testben, es fejben is megroppant kicsit.
Kene egy reboot, hogy kitisztitsa a fejet, es rafekszik a fizikalis felkeszulesre, mar ha a teste engedi. Monnyuk ehhez sztem ostoba.
Btw lattam,megvajrnek tobb golja van a valogatottban, mint neki, nem tudom igaz e, de kemeny :kalapos:
Ezt nem masik csapatnal tudna megcsinalni, mert nem fogjuk eladni, de igenis muszaj felelossegre vonni - nen az egy db junius kozepi felkészülési meccs alapjan, hanem az elmult szezon alapjan. Egyszeruen muszaj, hogy teljesitsen, ha a palyan van, ezen a poszton. Es az is muszáj, hogy ha nem megy, akkor legyen xabinak töke es felhatalmazasa, ereje,hogy igenis ki legyen teve elgondolkodni.
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 19., csütörtök 7:57

Lassult, egyre kiszamithatobb, a lovesei egy bizonyos szazaleka tovabbra is iszonyatosan suta. Tegnap is volt egy labda az alapvonalnal, ket vedo ellen ment a visszacsel aztan ugy ellotte a hosszut hogy bedobas lett.
En nem mondom hogy rodrygo jobb lenne a balon hosszutavon mert ha idegen poszt is valami eletjeleket mutathatna a masik oldalon is de total szurke viszont vininek melle ezek a muesesek, reklamaciok.. tegnap full ziccer lett volna ha nem esik el a semmibe teljesen jogosan villant a lap egy kvazi nyari felkeszulesi tornan es mar dagadt az ér a fejen es magyarazott. Mar ott latni lehetett hogy most egy fel orara megint elvesztettuk.

Ja meg hat a letamadast megtanitani neki sok sikert xabi. Volt hogy legelore keveredett es elfutott a labdat felcipelo vedo elol. :lol:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 19., csütörtök 7:42

Remélem szólnak neki,hogy ott egesz évben ilyen hőségben tolják,mert ahogy lattuk ilyen melegben derogal neki futni. Már nem csak hátra,elore is. Azt ha egy 24-25 éves, TÁMADÓ egy pocsek szezon után, már támadni,golt szerezni se akar rendesen, akkor az mar nagy baj...ennyire kiegett volna a top fociban? Lehet benne van, 2 bl, azt neki ennyi eleg volt a kemény munkából. Pedig nem rég még mennyit edzett önállóan is, keményen beletette a munkát, de bele kényelmesedett,mint Rocky a 3.reszben :lol:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. június 19., csütörtök 7:37

Az arabok megerősítették a napokban, tárgyalnak vele. Lehet nem elveszett a dolog. Tavaly pedig ő halasztotta el a hosszabbítási tárgyalásokat. Most még szép summát lehetne kapni érte, 2027-ben jár le a szerződése. Lehet win-win szitu lenne.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 19., csütörtök 5:20

Kíváncsi vagyok, hogy Xabi leteszi-e padra. Ha Mbappé egészséges lesz a kövi meccsen, akkor akár meg is történhet, egyébként nem hiszem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 22:37

wZoLee7 írta: Olyan jo lenne ha kedvet kapnal egy arab kalandhoz, semmi kedved ehhez itt mar. Ott tobb penzert lehet setalgatni. Az a baj hogy amig itt van erinthetetlen, de ha ezzel a veleszarok stilussal is folyton kezdo lesz es vegig tolja akkor sok jora nem szamitok.
annyi kéne csak, hogy végre azt kapja a bernabeu szőrös spanyol közönségétől, ami jár neki, hogy kifütyülik a gecibe.
de lehet azt hinné, hogy a bőre színe miatt fütyülik, és nem azért, mert hullaszar már másfél éve.
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 18., szerda 22:36

Olyan jo lenne ha kedvet kapnal egy arab kalandhoz, semmi kedved ehhez itt mar. Ott tobb penzert lehet setalgatni. Az a baj hogy amig itt van erinthetetlen, de ha ezzel a veleszarok stilussal is folyton kezdo lesz es vegig tolja akkor sok jora nem szamitok.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 17., kedd 13:46

ferni írta: Azért Bappé nagyon sok ziccerből szerzett ennyi gólt, botrányos volt a helyzetkihasználása, viszont cserébe sokszor egyedül a semmiből hozta magát helyzetbe.
Egyértelmű kell fejlődnie a franciának is és köze van a bukott szezonhoz, de nem ő a legnagyobb baj, sőt.
Raneztem egy oldalra, 28,6 volt a bajnoksagban az xG-je, erre rugott 31 golt. Vini 11,31-re 11-et, Rodrygo 6,72-re hatot.

Szoval akarhogy nezem, Mbappe tulteljesitette az amugy is magas szamot, a tobbi meg alul karistolta a statot.

Szoval, ha mar valami botranyos, akkor az a ket brazil aktivitasa a kapu elott. (nyilvan ha valid a stat)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: