Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Ő tényleg az - és ezt el is mondta mindig - aki a szép játékot szereti. Ha ezt mi játsszuk, minket szopkod, ha más, mást.
Messi idejében elviselhetetlenül elfogult volt. Azóta nem érdekel a "véleménye".
Oreg Ivan a kupa meccsunkon is orult es meltatott minket, hogy szep jatekkal, komolyan veve a meccser nyertunk es mindenkinek oromet jelent ez.Pad'em írta:Az komoly szaktekintély aki ilyen mélységekből elemez egy gólörömötKercsó írta: zavaró az öreg, de ma tényleg remekül vázolták a szituációt
viszont, ki ez a műsorvezető? az is probléma, hogy Vini bemutatta a gólörömnél a 100 gólt
illetve azt is megtudhattuk, hogy háború idején nem illik lövöldözős gólörömmel ünnepelni
Hegyi nem tud szofisztikáltan beszélni, de ahogy tegnap a góljainkról ömlengett a meccs után az nekem jól esett. Leginkább mert tényleg zseniális játékok voltak, igazi fehér balett (fekete alapon)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az komoly szaktekintély aki ilyen mélységekből elemez egy gólörömötKercsó írta: zavaró az öreg, de ma tényleg remekül vázolták a szituációt
viszont, ki ez a műsorvezető? az is probléma, hogy Vini bemutatta a gólörömnél a 100 gólt
illetve azt is megtudhattuk, hogy háború idején nem illik lövöldözős gólörömmel ünnepelni
Hegyi nem tud szofisztikáltan beszélni, de ahogy tegnap a góljainkról ömlengett a meccs után az nekem jól esett. Leginkább mert tényleg zseniális játékok voltak, igazi fehér balett (fekete alapon)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
zavaró az öreg, de ma tényleg remekül vázolták a szituációt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Akarmit mond Hegyi Ivan, en nem tudom meghallgatni. Az a gugyoges sokszor, rendesen fel orat dunnyog, mire el tud mondani egy mondatot.krisz24 írta: A csillagok közöttbe Hegyi Iván meg Vladimir Koman is védik Vinit. Nagyot nőttek a szemembe es igazakat mondtak, aki teheti majd hallgassa meg.
Multkor veletlen rajta maradt az osszefoglalon, arrol beszelt, hogy Real Madrid = Brazil valogatott. Kerdeztek, hogy mire gondol ezalatt, es eskuszom nem tudta elmondani. Felhozta Ze Robertot, felhozta Cafut, de meg Elanorol is 2 percig beszelt, igazabol mar mindenrol beszelt, de sem eleje, sem vege nem volt, mar konkretan nevettek rajta. Aztan “naaa ee.. e.. ezert a Real Madrid aaa a a klubcsapatok Braziljai.”
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
A csillagok közöttbe Hegyi Iván meg Vladimir Koman is védik Vinit. Nagyot nőttek a szemembe es igazakat mondtak, aki teheti majd hallgassa meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Henry és Rio a legnagyobbaklestat írta: Jamie Carragher: “Is it fair to say since we have been on this show for 2/3 years, Vinicius Jr has been the best UCL player?”
Thierry Henry: “Yes.”
Birom az oreg Henry-t.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Jamie Carragher: “Is it fair to say since we have been on this show for 2/3 years, Vinicius Jr has been the best UCL player?”
Birom az oreg Henry-t.
Birom az oreg Henry-t.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A szavazás állása túlzó - én mondjuk nem szavaztam -, szerintem sokaknál az igen szavazat egy "megfelelő ajánlat esetén" kiegészítést is tartalmazna.Gascoigne írta:Legalább a sajátunkat védjük meg, ha már más úgysem fogja.Tjacks írta: Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.
Nálam, amit ő csinál, az nem okádék. Nyilván lehetne több esze, de azért 2025-ben hadd ne kelljen már tűrnie, hogy a sok paraszt spanyol huhogja a bőrszíne miatt. Erre rájött az, ahogy az aranylabdát elcsalták tőle, nem is csodálom, hogy valami elszakadt benne.
Főleg, hogy tavasszal mindig odateszi magát, és már hozott nekünk két Bl-t 24 évesen. Nevetséges, hogy a szavazás ennyire közeli.
A hozott két BL-t nem tudom értelmezni, azért kellettek másoktól is extrák, de tény hogy az egyik legjobbunk volt.
A huhogás meg nem a bőrszín miatt van kizárólag,nem hallom meccs közben hogy csucsu,cama,rodrygo,mendy konstans kapná az ívet,de javítsatok ki ha nem így van.
Mégegyszer grat a tegnapi teljesítményért Neki, nagyot ment!
Persze, hát nélküle konstans jó játék van! A másik meg, hogy vele nem lehet gálázni. Vannak itt bajok sokak fejébe. 0 objektivitás, csak mennek a gyűlölet cunamival.realmadrid95 írta:Tjacks írta:
Szerintem azt mindenki
A második gólja volt nálam a meccs jelenete, parádé a csel és a kivitelezés, higgadtan, ésszel gurította be.
Nehogy azt hidd! Nagyon sok komment jon arrol, hogy haszontalan a meccseken, foleg mostanaban egyre gyakrabban.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem ontokonloves lenne eladni, amikor nincs nala jobb jatekos. A BL-ben, ahol nem idiotak a birok es nem rugjak agyon mindig parades. A bajnoksagban rendszerszintu valtozas kellene, mert nevetseges, hogy milyen szinten szekaljak minden meccsen.
Ha el is adja Perez, akkor az azert lesz, mert Vini el szeretne menni.
Erdemes korbenezni, hogy a tobbi csapatnal kik jatszanak vezerszerepet es veluk osszehasonlitani Vinit. Barmelyik csapat azonnal szerzodtetne, akarmennyire "okadek" a viselkedese.
Ha el is adja Perez, akkor az azert lesz, mert Vini el szeretne menni.
Erdemes korbenezni, hogy a tobbi csapatnal kik jatszanak vezerszerepet es veluk osszehasonlitani Vinit. Barmelyik csapat azonnal szerzodtetne, akarmennyire "okadek" a viselkedese.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Legalább a sajátunkat védjük meg, ha már más úgysem fogja.Tjacks írta: Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.
Nálam, amit ő csinál, az nem okádék. Nyilván lehetne több esze, de azért 2025-ben hadd ne kelljen már tűrnie, hogy a sok paraszt spanyol huhogja a bőrszíne miatt. Erre rájött az, ahogy az aranylabdát elcsalták tőle, nem is csodálom, hogy valami elszakadt benne.
Főleg, hogy tavasszal mindig odateszi magát, és már hozott nekünk két Bl-t 24 évesen. Nevetséges, hogy a szavazás ennyire közeli.
-
Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.realmadrid95 írta:Tjacks írta:
Szerintem azt mindenki
A második gólja volt nálam a meccs jelenete, parádé a csel és a kivitelezés, higgadtan, ésszel gurította be.
Nehogy azt hidd! Nagyon sok komment jon arrol, hogy haszontalan a meccseken, foleg mostanaban egyre gyakrabban.
-
Tjacks írta:Szerintem azt mindenkirealmadrid95 írta:
A jatektudasat en speciel mindig,
-
Szerintem azt mindenkirealmadrid95 írta:A jatektudasat en speciel mindig,Halfkey írta: Akkor ma szeretjük?
- flori
Vinicius Jr. “Kylian Mbappé has come to help us and we are going to help him to be the top scorer in all the tournaments.”
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
A jatektudasat en speciel mindig, olyan jo lenne, ha varazsutesszeruen megvaltozna es nem menne neki a biroknak, jatekosoknak, szurkoloknak.Halfkey írta: Akkor ma szeretjük?
-
Akkor ma szeretjük?