Hogy lennek objektiv amikor irrital a csavonak mostmar minden gesztusa? Nem nagyon volt kb higuain ota ilyen jatekosunk.ToniKroos írta: Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró.
Attol meg orulok ha golt lo, de nekem kellemetlen amiket muvel a palyan.
Ugy hogy konkretan nala volt olyan hogy fent maradt centerbe (mert ugye a legjobb szokasa a nagy melosodnak hogy labdavesztesnel visszasetal miutan kicsapkodta magat es az ellenfel mar vezette 50metert a labdat) aztan ravitte a vedo es konkretan elfutott elole.ToniKroos írta: . A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.
Ha nektek ez a melo hogy elol setalgat folyamatosan a labdavesztesek utan, akkor ebben nem fogunk egyeterteni mert nekem errol mas az elkepzelesem.
Ja es akkor homoritani kell es reklamalni ahelyett hogy megprobalt volna talpon maradni es ravezetni a kapusra? Milyen labdat nem ert volna utol amikor kozel s tavol senki nem volt, a 35 eves koulibaly a foldon fekudt, bar igazad van a jelenlegi melos vini annyit vesztett a sebessegebol hogy en se vagyok biztos hogy nem ertek volna utol, plane ha meg labdat is kell kozbe cipelni.ToniKroos írta: Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát.
De biztos az is veletlen hogy jude is nala borult ki tavaly, amikor nagynehezen labdat szerzunk azt belevezeti semmi kontakt, megall mutogat a tobbi hulye meg majd visszaszerzi. Ez nem sok embernek all jol, es a tavalyi vinicius ezt nem kompenzalta sehol