Vinícius Junior - 20
Re: Vinícius Junior - 20
Én nem ezt vonnám le ebből, hanem azt, hogy a számai jól mutatják, hogy ég egyre inkább ki a keret. Mikor nem Vinitől várják 18 évesen, hogy vigye hátán a csapatot, akkor egy viszonylag jól (legalábbis a mostanihoz képest) működő csapatba ő is jobban teljesített és így be lehetne építeni a fiatalokat.Remy írta: Az a durva, hogy az a 2018-2019-as szezon, annyi idősen, még kurvajónak is mondható.
Csak azóta nem hogy fejlődött volna, inkább visszább lépett.
Ez itt a baj, hogy most vettek ilyen fiatalokat, amikor már ég a ház, pedig mikor tripláztunk mennyivel könnyebb lett volna beépíteni bárkit, aki szép lassan átveszi Ronaldo, Karim helyét.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
vakok között a félszemű.....kiserik írta:Pattintsd mellé Karimon kívül az összes támadónkat, illetve illene percet is megjeleníteni. Nagyon csúnya, de igaz, idén ezzel a 3 góllal például Karim után a leggólerősebb támadónk...MorataMartin írta: Kíváncsiságból megnéztem már a statisztikáját. Rendben van, hogy fiatal, de támadóként nekem ezek nem túl meggyőző számok:
2018-2019: 31 meccsen 3 gól, 12 gólpassz
2019-2020: 38 meccse: 5 gól, 4 gólpassz
2020-2021: 22 meccsen 3 gól, 3 3 gólpassz![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a durva, hogy az a 2018-2019-as szezon, annyi idősen, még kurvajónak is mondható.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Pattintsd mellé Karimon kívül az összes támadónkat, illetve illene percet is megjeleníteni. Nagyon csúnya, de igaz, idén ezzel a 3 góllal például Karim után a leggólerősebb támadónk...MorataMartin írta: Kíváncsiságból megnéztem már a statisztikáját. Rendben van, hogy fiatal, de támadóként nekem ezek nem túl meggyőző számok:
2020-2021: 22 meccsen 3 gól, 3 3 gólpassz

I AM BADMAAAN!!!
Manapság az egész támadó szekciónk gyenge, Benzema hozott számokat...Ase még ennyit sem produkált, mint Vini.
Rodry sajnos lesérült, pedig megnéztem volna pár meccsen.
Real Madridhoz mérten, kevesek vagyunk elöl, nagyon kevesek....ezen a kint lévő játékosok sem segítenek. Brahim, Kubo,Reiner...még egyik sem váltja meg a világot.
Kell majd némi reform.
Rodry sajnos lesérült, pedig megnéztem volna pár meccsen.
Real Madridhoz mérten, kevesek vagyunk elöl, nagyon kevesek....ezen a kint lévő játékosok sem segítenek. Brahim, Kubo,Reiner...még egyik sem váltja meg a világot.
Kell majd némi reform.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem kell ehhez statot sem nézni,és már ZZ kegyeiből is kikerül ami tudjuk mit jelent. Vini nagyon kevés ide, de sokszor az az érzésem, hogy kevés ő egy erős közepes csapatba is.MorataMartin írta: Kíváncsiságból megnéztem már a statisztikáját. Rendben van, hogy fiatal, de támadóként nekem ezek nem túl meggyőző számok:
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kíváncsiságból megnéztem már a statisztikáját. Rendben van, hogy fiatal, de támadóként nekem ezek nem túl meggyőző számok:
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondjuk az ilyen kis köcsögöket én is nagyon útálom. remélem elboltoljuk ezt a csodabrazilt is, ameddig még valaki ad érte két garast.
[Cuatro] Vinicius's rudeness to Zidane for which he has lost the coach's confidence : During the 2nd leg against Man City he picked up his phone while the coach spoke, after learning that he was not selected.
Hát ez
Hát ez

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem meg akarta fojtani.sebydani írta: Edzésen befejelte Modric passzát a kapuba, óriási ünneplés volt utána, nagyon nagy videó. A csapat insta oldalán ott vanCsak tudnám ez a megjátszós francia minek ölelte meg utána.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Edzésen befejelte Modric passzát a kapuba, óriási ünneplés volt utána, nagyon nagy videó. A csapat insta oldalán ott van
Csak tudnám ez a megjátszós francia minek ölelte meg utána.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Yazid
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Asensio
eden még szezon végéig biztos lesérül vagy 3x, ugyhogy ott lesz allandoan a kezdőben. vedekezik, visszazar szerintem ezzel nincs baj, előre vannak bajok. bőven. nincs más használni fogjuk szarásig, nyáron meg ki a facnak kell majd
Baj van a hozzáállásával, büdös a munka?Marky írta: Ilyen hozzaallassal egy kolcsonjatekra se lesz jo, mert ma mar egy tamadotol alapkovetelmeny egy-egy taktikai szabalytalansag es a megfelelo vedomunka. Vini ebben is egyre gyengebb. Tavaly meg visszazart, tobbszor a balhatved poziciojaban vedekezett, most mar ez is eltunt.
Melyik spanyol klubnak kell egy tamado, akinek budos a munka, kapura nem tud loni, alap passzokat elront?
Nagyon nagy anyagi bukta lesz ebbol.
Nagyon nagy anyagi bukta...én ezt is máshogy látom.
De ahány ember, annyi vélemény. Sokfélék vagyunk, mindenki máshogy.
- Pad'em
Én se értem soha ezt a PSGzést, volt egy kósza hír másfél éve, hogy Leonardo kinézte, de ezen kívül semmi. Azóta gondolom megnéztek egy két Real meccset.Fenoo írta: A PSG-nek se kell, soha nem is kellet nekik szerintem. Miért is kéne nekik?
00': Iker; Salgado, Helguera, Hierro, Roberto Carlos; Makelele, Guti, Zidane, Figo, Raúl, Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
- Fenoo
A PSG-nek se kell, soha nem is kellet nekik szerintem. Miért is kéne nekik?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dehogy lesz.Marky írta:
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Még mindig a legtöbbet szerelő támadónk...Marky írta: Ilyen hozzaallassal egy kolcsonjatekra se lesz jo, mert ma mar egy tamadotol alapkovetelmeny egy-egy taktikai szabalytalansag es a megfelelo vedomunka. Vini ebben is egyre gyengebb. Tavaly meg visszazart, tobbszor a balhatved poziciojaban vedekezett, most mar ez is eltunt.
Melyik spanyol klubnak kell egy tamado, akinek budos a munka, kapura nem tud loni, alap passzokat elront?
I AM BADMAAAN!!!
Mondjuk ezzel a visszajár résszel nem értek egyet.
Vissza szokott zárni még mindig és tényleg nem mondható, hogy sokat sétál a pályán.
Ennyit tud..szaladni és a labdába valahogy belerugni.
Vissza szokott zárni még mindig és tényleg nem mondható, hogy sokat sétál a pályán.
Ennyit tud..szaladni és a labdába valahogy belerugni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ilyen hozzaallassal egy kolcsonjatekra se lesz jo, mert ma mar egy tamadotol alapkovetelmeny egy-egy taktikai szabalytalansag es a megfelelo vedomunka. Vini ebben is egyre gyengebb. Tavaly meg visszazart, tobbszor a balhatved poziciojaban vedekezett, most mar ez is eltunt.