Vinícius Junior - 20
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Már aláírta a hosszabbítást 2027ig. Csak bejelentve nem lett. Legalábbis AS meg Romano is ezt írta anno. Mondjuk hogy miért nem volt kommunikálva hivatalosan, az passz.
Eladás meg kamu. Honnan van ez a hír nem látom sehol?
Eladás meg kamu. Honnan van ez a hír nem látom sehol?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha ő is lepne, akkor akar be is szanthatjuk a palyat, majd kionthetjuk a penzt a kukaba.
Mert elerheto jatekos nincs a piacon, ami Vini szint lenne.
Mert elerheto jatekos nincs a piacon, ami Vini szint lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Cristiano Ronaldo Ballon d'Or 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
Karim Benzema Ballon d'Or 2022!
MAX VERSTAPPEN 2021-22
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Cristiano Ronaldo Ballon d'Or 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
Karim Benzema Ballon d'Or 2022!
MAX VERSTAPPEN 2021-22
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Keszletkisopres
Ez tenyleg gyalazat par kovetkezo szezon lesz

Ez tenyleg gyalazat par kovetkezo szezon lesz

thereisonly1ronaldo
Úgy tudom neki se hosszabbították még meg a szerződését hivatalosan, jövő nyáron le fog járni. Idén lehet érte pénzt kapni utoljára.
Nyilvan kamu, de speciel nala megertenem, ha el akarna hagyni ezt az undorito kozeget.
- Mester77
BREAKING: Vinicius Jr has announced this morning that he is leaving Real Madrid and joining this Premier League club in astonishing move.Mester77 írta: Chelsea are preparing a bid of €150M for Vinicius Jr to buy him from Real Madrid this summer
How has this happened!?
Chelseat írják. De nekem ez komolytalan hír.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Mester77
Chelsea are preparing a bid of €150M for Vinicius Jr to buy him from Real Madrid this summer
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
Azon kívül, hogy igaza van, ennek azért van egy pici múltja: https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... 4500136960
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, David, Toni, Karim, Luka, Fede, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 14!
Teljesen igaza van. Mi is ezt várjuk tőle.Realista24 írta: Pepe Reina: "Vinícius? The less you provoke the rival fans and the less you protest to the referee, the more respect you will have from everyone. He's becoming one of the best in the world but I think he must mature in behavior and have more respect for his rivals." @marca
A sporiktól meg azt, hogy ne a 8. szabálytalansága után kapja az ellenfél védője az első lapot a 80.ban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pepe Reina: "Vinícius? The less you provoke the rival fans and the less you protest to the referee, the more respect you will have from everyone. He's becoming one of the best in the world but I think he must mature in behavior and have more respect for his rivals." @marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez olyan, mintha a pofozkodas utan egybol bocsanatot kert volna twitteren.Realista24 írta: A Valencia egyebkent fellebbezni fog a dontes ellen, mivel megtettek mindent, gyorsan az erintettek ellen.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Letépték a Bernabeu kerítéséről a Vini posztert.
https://twitter.com/nilskern17/status/1 ... aIvPg&s=19
Este nem játszik, Sevilla ellen is kérdéses a térdsérülése miatt.
https://twitter.com/nilskern17/status/1 ... aIvPg&s=19
Este nem játszik, Sevilla ellen is kérdéses a térdsérülése miatt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Remélem játszik Vini...
Mutassuk nekik a lónak a fxt, direktből is. Aztán ő is mutathatja, hogy éli meg az egészet, mit tud kezdeni magával a helyzettel, meg az egész viselkedésével. ( mer a twitter faxkodásból már elég volt )
A bőregerek meg nyugodtan lebbezhetnek, egészségükre
Mutassuk nekik a lónak a fxt, direktből is. Aztán ő is mutathatja, hogy éli meg az egészet, mit tud kezdeni magával a helyzettel, meg az egész viselkedésével. ( mer a twitter faxkodásból már elég volt )
A bőregerek meg nyugodtan lebbezhetnek, egészségükre

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jól teszik, mijjenigaztőlük. A játékosaik példamutatóan viselkedtek, a focijuk is rendben volt..
Szerintem is segget csinált a szájából a liga, objektívnek kellett volna lenni és nem tüzet oltani látszatdöntésekkel. Vini pirosat érdemelt, meg a bostoni fojtogató is. Ott kellett volna kapirgálni, meg a bedobott labdáknál, meg a többinél.
Szerintem is segget csinált a szájából a liga, objektívnek kellett volna lenni és nem tüzet oltani látszatdöntésekkel. Vini pirosat érdemelt, meg a bostoni fojtogató is. Ott kellett volna kapirgálni, meg a bedobott labdáknál, meg a többinél.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Valencia egyebkent fellebbezni fog a dontes ellen, mivel megtettek mindent, gyorsan az erintettek ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos
Én is felküldeném a pályára, ha már elkezdődött valami akkor fossanak csak a saját szurkolóiktól.Pad'em írta:Pont, hogy játszatnám ha felépül addig. Ha megint lesz valami rasszista rigmus abba már sanszosan belebukik Tebas ha ott se lesz semmi precedens szankció. Pláne, hogy a csapat levonul majd a pályáról. Nekünk a bajnokság már tök mindegy, jobb ezt lezongorázni idén.Toti írta: sevillaba nem szabad elvinni hétvégén.
amúgy is állatok a pizjuánban a szurkolók, sztem temperamentusobbak és agresszívabbak is, mint a mestallaban. (habár így utolag..) én biztos vagyok benne, h ha ott pályára lép vini már csak azért is csinálni fogják az andaluzok, akkor viszont szerintem 100% h az első majmozásra lefog vonulni a pályáról az egész csapat.
hagyni kellene ülepedni az egészet, jó lett volna, ha a marad a piros lapja.
De szerintem ezek után nem lesz semmi, figyelni fog a Sevilla rá sztem extrán, gondolom érzik hogy küszöbön állhatnak itt komolyabb szankciók is ha hasonló történik.
Ez a mostani döntés kritikán aluli, miért van az hogy mi mezei szurkolók józan paraszti ésszel sokkal racionálisabb ítéletet hoztunk volna ?
- pár meccs teljes zár
- vini piros marad
- fojtogatós gyökér instant piros
- Pad'em
Pont, hogy játszatnám ha felépül addig. Ha megint lesz valami rasszista rigmus abba már sanszosan belebukik Tebas ha ott se lesz semmi precedens szankció. Pláne, hogy a csapat levonul majd a pályáról. Nekünk a bajnokság már tök mindegy, jobb ezt lezongorázni idén.Toti írta: sevillaba nem szabad elvinni hétvégén.
amúgy is állatok a pizjuánban a szurkolók, sztem temperamentusobbak és agresszívabbak is, mint a mestallaban. (habár így utolag..) én biztos vagyok benne, h ha ott pályára lép vini már csak azért is csinálni fogják az andaluzok, akkor viszont szerintem 100% h az első majmozásra lefog vonulni a pályáról az egész csapat.
De szerintem ezek után nem lesz semmi, figyelni fog a Sevilla rá sztem extrán, gondolom érzik hogy küszöbön állhatnak itt komolyabb szankciók is ha hasonló történik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meccsek közben és után is olyan hasraütés szerűen történnek a döntések, hogy az valami kabaré. A spanyolok egyértelmű videós felvételekről sem tudnak jó döntéseket hozni. Világi balfaszkodás az egész liga úgy ahogy van, csodálkozik bárki ha Pérez új ligát akar létrehozni, ilyenek után nem csak a bl-t de a la ligat is hagynám a rákba. Nem tudom minek kellene megvalósulnia, hogy ez a folyamat megforduljon és javuljon a helyzet. Ne értsen félre senki, itt nem csak a mi meccseinken vannak szar döntések, úgy összességében nevetség tárgya a liga
Ezzel akkor megint csak ki nyer? Megadjuk magunkat? A ligának mind1, épp h elvinném és ha ugyan ez történik igenis vonuljunk le. Kit érdekel már a bajnokság. Persze ha Vini értelmesen viselkedik...ha nem akkor az első pofont Ő kapja remélem. Elvileg nem is edzet, szerintem játszani sem fogToti írta: sevillaba nem szabad elvinni hétvégén.
sevillaba nem szabad elvinni hétvégén.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Realista24 írta:Jogos, nem írtam le teljesen, amit akartam. Ha őt kettőzték idén akkor sajnos nemcsak, hogy eltűnt, de a támadójátékunk is meghalt. De Rodrygót akkor is megnéztem volna a balon, mert nagy ritkán amikor ott játszott nekem tetszett a játéka.MorataMartin írta: Hát nem tudom én a piros lapja miatt örültem volna, ha megnézzük Rodrygót a bal oldalon. Most hagyjuk ezt au egész dolgot, ami Vinicius mögött van. Én többet vártam tőle ebben a szezonban, hiába jobbak a mostani mutatói. Senki nem vitatja, hogy a csapat húzóembere, s mekkora potenciál van benne, de sztem fejben gyenge lesz hosszú távon. Csak ne jusson Neymar vagy Robinho sorsára. Az ellenfelek rájöttek, hogy hergelni kell, meg kettőzni szokták, aztán kb el is tűnik a meccsen.
Kettözessel ki az, akit nem vesznek le a palyarol ugy nagy altalanossagban?