Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 19., szombat 22:07

Új edző alatt kivancsi leszek rá, mivel biztos vagyok benne, hogy maradni fog. Tiszta lappal fog kezdeni a szememben a következő szezonban. Az idei az katasztrofális volt. Talán káros is morál szinten. De idén szinte mindenki alulteljesitett.

De úgy gondolom a "tökéletes" játékhoz az ő eladása lenne a kulcs.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 19., szombat 16:00

Részemről abszolút béke van.

Vinivel kapcsolatban pedig még ha nem is a kedvencem a stílusa miatt öröm volt nézni a tavalyi játékát. Nagyon hiányzik az az egész csapatnak, mert kb nincs miért leülni a meccseink elé, az ember focit akar látni.

De ez az idei Vini, nem hogy rosszabb lett, még irritáló is.

Eleve Bappe és Vini nem fér el együtt az a baj. Legalábbis ebben a rendszerben.

Eladni egyiket sem fogják most, ha csak Vini nem akar haknizni menni. Szóval a következő edző kulcsfeladata lesz megoldani a két játékos játszatását egyszerre.

Amúgy reagálva arra, amit írtál én személy szerint nem keresem benne a hibát. Örülnék ha visszakapnánk a tavalyi Vinit.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 19., szombat 15:18

Steve írta:
kiserik írta: Létezik olyan, hogy csordaszellem.
Ez azért elég lekezelő.

Nem gondolod, hogy esetleg több embernek is a töke tele van vini stílusával és amíg jött a minőségi foci addig az ember örült az ő és csapat sikereinek, de amikor csak az arc nagy és az említett “blaha” stílusú handbandázás akkor azt az emberek nem szeretik?

Ez miért csordaszellem.

A magam véleménye, hogy nekem ez az arcoskodó insta-focista generáció sosem jött be. Én a Kroos stílusú játékosokat szeretem.
Viszont Vini igenis hasznos volt az aranylabda hisztéria előtt, megtanult itt focizni(mert lássuk be az eleje elég meredek volt).
Megértettem a felháborodását az aranylabda miatt, neki adtam volna, nem is kérdéses szerintem.
De ami azóta van, az tudásban kevés, hisztiben sok. Ez meg engem zavar például.
Tőle és Bappétól várná az ember a focit és a gólokat, meg Rodrygotól ugye, de ő nem az a kaliber, más a focija is.

Azt megértem, hogy jobb kiszolgálás esetén ő is jobb lenne, de ha nem tapsolunk a stílusához, az miért csordaszellem?
Nem kell ez a lekezelő stílus.
Nem lekezelésnek szántam és főleg nem a Veled kapcsolatban. Ez egy általános dolog. Ha egy közösségben egy hangadó személyiség felhívja valamire a figyelmet, akkor hajlamos a közösség onnantól figyelni a dologra. Aztán minél többet figyeli az ember, annál inkább bevonzza. De ez a spirál működik egyedül is. Én annó akkor tapasztaltam meg, mikor Higu játszott Mou alatt. Gyakorlatilag odáig jutottam, hogy folyamatosan csak azt figyeltem, mit ront el megint és full ideg voltam, szinte a meccsre, a csapatra nem is tudtam figyelni. Lassan már csak azt figyeltem tudat alatt, hogy mibe tudok belekötni. Már az is idegesített, ha valamit jól csinált, gólt lőtt. Aztán ezt felismerve tudatosan változtattam a hozzáállásomon, elvégre a csapatot, a focit nézem, szeretem, nem a játékosokat. Onnantól kezdve mindig próbálom meglátni minden csapattagban (nem csak játékos) a pozitív dolgokat, és arra koncentrálni. Egyedül az szokott felidegesíteni, ha azt látom egy csapattagtól, hogy tojik bele, lazsál, alibizik, mint Hazard annó, vagy most az első félévben Tchou (aki előtt a kifütyülés óta le a kalappal).

Na béke!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini---Jude---Kylian
--Fede-----Arda
-------Tchou
Cama-Rudi-Raul-TAA
--------TBO

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 19., szombat 14:05

kiserik írta: Létezik olyan, hogy csordaszellem.
Ez azért elég lekezelő.

Nem gondolod, hogy esetleg több embernek is a töke tele van vini stílusával és amíg jött a minőségi foci addig az ember örült az ő és csapat sikereinek, de amikor csak az arc nagy és az említett “blaha” stílusú handbandázás akkor azt az emberek nem szeretik?

Ez miért csordaszellem.

A magam véleménye, hogy nekem ez az arcoskodó insta-focista generáció sosem jött be. Én a Kroos stílusú játékosokat szeretem.
Viszont Vini igenis hasznos volt az aranylabda hisztéria előtt, megtanult itt focizni(mert lássuk be az eleje elég meredek volt).
Megértettem a felháborodását az aranylabda miatt, neki adtam volna, nem is kérdéses szerintem.
De ami azóta van, az tudásban kevés, hisztiben sok. Ez meg engem zavar például.
Tőle és Bappétól várná az ember a focit és a gólokat, meg Rodrygotól ugye, de ő nem az a kaliber, más a focija is.

Azt megértem, hogy jobb kiszolgálás esetén ő is jobb lenne, de ha nem tapsolunk a stílusához, az miért csordaszellem?
Nem kell ez a lekezelő stílus.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 19., szombat 13:21

kiserik írta:
Realista24 írta: Mert az is vagy.
És akkor mi van? Mondtam, ha annak számítok, akkor vállalom. Zavar?
Le se szarom igazából, csak nem értem miért tagadod. Pont úgy mint egy csomó más dolgot itt a fórumon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 19., szombat 13:01

Realista24 írta: Mert az is vagy.
És akkor mi van? Mondtam, ha annak számítok, akkor vállalom. Zavar?

Vini---Jude---Kylian
--Fede-----Arda
-------Tchou
Cama-Rudi-Raul-TAA
--------TBO

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 19., szombat 12:57

Mert az is vagy.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 19., szombat 11:36

wZoLee7 írta: Én csak azt nem értem hogy lehet Viniciusért ennyire rajongani. Az elejétől kezdve irritált a grimaszaival meg a mutogatásaival, csak volt teljesítmény mellette. Mostanra mi maradt? Balhé a bírókkal. Balhé az edzővel. Balhé a társakkal. Közönség hergelés. Pofákat vágás minden elbaszott helyzetést, eladott labdák után nem fut, kineveti magát lassan még a kihagyott 11-esek után is. Képtelen vagyok megérteni, hogy lehet ezért rajongani, kerek perec kijelentem, alig várom, hogy eladjuk ezt az embert mert a legkevésbé sem méltó a csapatunkhoz, ezt idén bebizonyította. A kedvenc jelenetem pár meccsel korábbról amikor elszórakozta a labdát és a középcsatárban álló MBappe sprintelt vissza védekezni mikozben mutogat a brazilnak h fusson már. Aztán csodálkozunk ha Jude meg egy ideg minden meccsen ugye? Az egész brazil utánpótlást megfertőzte a Neymar kór amikor bejött neki az élet. Csak van aki felismerte, hogy a foci kell h az első legyen, valaki meg nem. Vinicius olyan tehetséget húz le a klotyón a viselkedésével amivel mások mindent is elérnének. Pár éve még vigyorogva futotta meg az összes védőt, akár kettőt egyszerre, hogy aztán mikor beérték végre egy csellel megszopassa mindet, ma már le sem tudja futni a védők nagy részét. Mind ezt sikerült elérni 24 évesen. Neki egy kemény edző kell, komoly szabályok, meg fejben egy hard reset, különben jön egy jó nagy lejtmenet ami végén Ő lesz a következő Neymar
Ha hátralépsz egyet és megnézed tiszta fejjel, gyakorlatilag pont ugyan azt írtuk le mindketten. A különbség az, hogy én el vagyok könyvelve Vini rajongónak.

Létezik olyan, hogy csordaszellem. Aki pedig nem tart a csordával, azt nem értik a többiek. Én sok mindenben nem megyek együtt a csordával, de szeretek itt lenni. Ha ez baj, akkor ennek van módja. De amit tudni kell, én ugyan úgy végignézem a meccset akkor is, ha fáradt vagyok, akkor is, ha Vini nem játszik, akkor is, ha a rosszul játszunk. Örülök Rodrygo, Mbappe, vagy LV góljának, és fogom a fejem, mikor Vini odaáll a tizenegyeshez, aztán még jól rá is csapok a homlokomra, mikor fölé lövi, de nem kapok agylobbot, mikor elhúzza a száját és kilóg mind a 32 foga, mert Ronaldinhora sem hittem azt, hogy mindig nevet, csak mert olyan volt a száj-/fogszerkezete.

Ha az, hogy annó kimondtam, hogy egy ügyetlen Vini is hasznosabb egy rehabos Hazardnál rajongás, akkor vállalom. Ha az, hogy kimondom, hogy egy hasznos, nem előretolt, hanem a vonalra visszarakott, nem a gólra, hanem a gólpasszra játszó Vini rohadt hasznos lenne a csapatnak, rajongás, akkor vállalom. Ha az, hogy szerintem Vini jobb, mint Rodrygo a bal oldalon, mert Rodrygo még akkor sem tudott folyamatosan jó játékot hozni, mikor Vini nem volt, rajongás, akkor vállalom. Ha az, hogy azt mondom, hogy arra a támadóra, aki 5-ször szereli az ellenfél játékosait és az egyikből gólt is szerez ne mondjuk már, hogy ácsorgott egész meccsen, rajongás, akkor vállalom. Én magamra úgy tekintek, mint Real Madrid szurkoló, nem mint valamelyik játékos rajongója. Szerintem a csapat, a Real Madrid, egy jól funkcionáló Vinivel sokkal többet nyer, mint nélküle. De persze ez csak egy vélemény és addig nem derül ki, míg el nem megy innen.
ELSiete írta: Esélytelen az eladása, ha úgy vesszük ez az első igazán rossz szezonja, de tavaly meg aranylabda szint volt. A ket brazil Perez kedvence + nagy névnek is számít már, az ilyenektől Perez mindig nehezen vált meg. Balet is össze vissza pakolgatta, amikor már láttuk, hogy nem akar itt játszani, Hazardnak is engedte, hogy a Sanitasba élje az életét, Vinitől sem egy rossz szezon után fognak megvalni. Főleg miután az aranylabda és rasszizmus ügye miatt is 100%ig beálltunk mögé.
Számomra, mint ""rajongó"" számára egyébként ez is érdekes. "Igazán rossz szezon"-nak számít, ha gólokban és gólpasszokban top2 (TM-et vettem alapul, amibe természetesen bele lehet kötni) a csapaton belül. 20/14 eddig a két mutató. Tavaly 25/12 volt a vége, bár idén már most kb 500 perccel többnél jár.

Vini---Jude---Kylian
--Fede-----Arda
-------Tchou
Cama-Rudi-Raul-TAA
--------TBO

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 19., szombat 11:08

Esélytelen az eladása, ha úgy vesszük ez az első igazán rossz szezonja, de tavaly meg aranylabda szint volt. A ket brazil Perez kedvence + nagy névnek is számít már, az ilyenektől Perez mindig nehezen vált meg. Balet is össze vissza pakolgatta, amikor már láttuk, hogy nem akar itt játszani, Hazardnak is engedte, hogy a Sanitasba élje az életét, Vinitől sem egy rossz szezon után fognak megvalni. Főleg miután az aranylabda és rasszizmus ügye miatt is 100%ig beálltunk mögé.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. április 19., szombat 10:28

wZoLee7 írta: Pár éve még vigyorogva futotta meg az összes védőt, akár kettőt egyszerre, hogy aztán mikor beérték végre egy csellel megszopassa mindet, ma már le sem tudja futni a védők nagy részét.
Pont emiatt kell elpasszolni a nyaron valami penznyomtato klubnak. Ha a mentalitasa es az edzesmunkaja ennyit romlott az utobbi idoben, akkor nem szabad hagyni, hogy az oltozot magaval rantsa.
Egy komoly csatarigazolassal (fogalmam sincs ki, Haaland fele botlabut ne) az Mbappe-X-Rodrygo harmas nagyon jol tudna mukodni. Mbappenak a jobboldal is jol allt, Rodrygop pedig a baloson zsenialis tud lenni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 19., szombat 10:21

Én csak azt nem értem hogy lehet Viniciusért ennyire rajongani. Az elejétől kezdve irritált a grimaszaival meg a mutogatásaival, csak volt teljesítmény mellette. Mostanra mi maradt? Balhé a bírókkal. Balhé az edzővel. Balhé a társakkal. Közönség hergelés. Pofákat vágás minden elbaszott helyzetést, eladott labdák után nem fut, kineveti magát lassan még a kihagyott 11-esek után is. Képtelen vagyok megérteni, hogy lehet ezért rajongani, kerek perec kijelentem, alig várom, hogy eladjuk ezt az embert mert a legkevésbé sem méltó a csapatunkhoz, ezt idén bebizonyította. A kedvenc jelenetem pár meccsel korábbról amikor elszórakozta a labdát és a középcsatárban álló MBappe sprintelt vissza védekezni mikozben mutogat a brazilnak h fusson már. Aztán csodálkozunk ha Jude meg egy ideg minden meccsen ugye? Az egész brazil utánpótlást megfertőzte a Neymar kór amikor bejött neki az élet. Csak van aki felismerte, hogy a foci kell h az első legyen, valaki meg nem. Vinicius olyan tehetséget húz le a klotyón a viselkedésével amivel mások mindent is elérnének. Pár éve még vigyorogva futotta meg az összes védőt, akár kettőt egyszerre, hogy aztán mikor beérték végre egy csellel megszopassa mindet, ma már le sem tudja futni a védők nagy részét. Mind ezt sikerült elérni 24 évesen. Neki egy kemény edző kell, komoly szabályok, meg fejben egy hard reset, különben jön egy jó nagy lejtmenet ami végén Ő lesz a következő Neymar

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 19., szombat 10:01

kiserik írta:
hehetheoriginal írta: edes istenem fogjatok le geci fogjatok le :fpalm: :coffee:
Szerinted egy szélsőket használó játékban olyan remek az, hogy az ellenfél 16-osán belül soha nincs senki, vagy hogy a csatárod 20 méternél közelebb nem megy a kapuhoz? Az ilyen játékhoz nincs szükség szélsőkre, mert minek? Kell 2 csatár, 1 tízes meg 3 kp-s és had szóljon középen. Ott a Soci elleni visszavágó. Enrdick beindult, kapta a forintos labdát és lőn gól. Egy csatár teljesítmény, amit ki lehet szolgálni.
Real Madridhoz méltó focira hasonlító produktum (és viselkedés..khm) idén akkor volt, amikor Rodrygo volt elol Mbappeval meg Brahimmal és vagy Jude-dal, Vini meg a palya közelében sem volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. április 19., szombat 9:35

. Szerinted egy szélsőket használó játékban olyan remek az, hogy az ellenfél 16-osán belül soha nincs senki, vagy hogy a csatárod 20 méternél közelebb nem megy a kapuhoz?
Olyan ez, mint anno brazil Ronaldo, vagy Beckham leigazolasa, erdekes, latvanyos, hozza a penzt is, csak szakmaiatlan, ennek issza meg a levet Vini, meg a csapat is, mindenki, tenyleg egy Haaland kellett vna mellé.

Annak a korszaknak is az lett a megoldasa, hogy tavozott az, akit feleslegesebbnek tarzottak. Itt Mbappe - Vini közül az egyik pl sztem az. Mbappe sok ev utan jött, drágán, nagy a hype, Vininek sok a balhe, elvileg van jo ajánlat, adja magát az egész.
Nem is emlekszem olyan esetre, h a sok pénzért odaigazolt jatekost kidobtak volna egy ev utan, ezzel elismerve a hibát,szal ez kb fix es meg ez a jobb megoldás.

A masik az, amikor nem merik elengedni es evekig szivunk 2 egymast zavaro jatekossal a pályán, majd a vegen, kupak nelkul, olcsón tqvzik mégis vki.

3. hogy megtanulnak egymas mellett focizni, nem hiszem h menni fog, ehhez egyiknek ugy kell jatszani, ami stilusidegen es emiatt mar nem is fog kijonni a klasszisa.

Am jatekra nekem is kedvencem, de ra kell sozni vkire, Mbappehoz ugy sem nyulnak az tuti. Ilyen szempontbol sajnalom Vinit, mert am egyenlőre Mbappe sem ad stabil teljesítményt mindig, de csapatot talan jobban lehet kore építeni a mentális kepeseegei miatt, remeljuk jövőre szintet lep a teknoc, hiaba a sok gól... sok a hiba is. (vagy csak lehet nm mindenkit a Ronaldokhozkellene merni :') )

EmbroZZ
Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker

HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. április 18., péntek 21:22

Bocs a nem madridom szintű nevetős hozzászólásért, de engem brutál mód szórakoztat Hehe stílusa, lehet egyedül vagyok ezzel... Amúgy meg az ő szemszögéből igaza is van. Mbappé egy tökéletes csatár akit ki lehet szolgálni, tette is ezt Vini nem egyszer idén, mikor alárendelte magát a csapatnak és nem egyéniskedte (vagy sutázta) el a támadásokat.
A fő baj az, hogy nincs már egy Benzema, akit feltehetően tisztelt és nem egyenrangúként, hanem vezérként kezelt... Az volt Vini legjobb időszaka is, amikor képest volt alárendelni magát.
Sajnos én nem látom ,hogy ezt vissza lehetne nála fordítani, ez a 11-eseknél is látszik. Ha képes rá (nem!) akkor lehetne hasznos, de nálam nem essential...

Ugyanakkor kiseriket is értem és egy Haalanddal például jobban működne akár ez a Vini is, de hát ugye nincs :D

Ha pedig Mbappét és Vinit kell összehasonlítani, mert nem bírja el a csapat egyszerre a kettőt, akkor ez egy Higu-Benzi szintű móka...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 18., péntek 19:05

hehetheoriginal írta:
csak ahhoz olyan csatár teljesítmény kellene, amit ki lehet szolgálni.
edes istenem fogjatok le geci fogjatok le :fpalm: :coffee:
Szerinted egy szélsőket használó játékban olyan remek az, hogy az ellenfél 16-osán belül soha nincs senki, vagy hogy a csatárod 20 méternél közelebb nem megy a kapuhoz? Az ilyen játékhoz nincs szükség szélsőkre, mert minek? Kell 2 csatár, 1 tízes meg 3 kp-s és had szóljon középen. Ott a Soci elleni visszavágó. Enrdick beindult, kapta a forintos labdát és lőn gól. Egy csatár teljesítmény, amit ki lehet szolgálni.

Vini---Jude---Kylian
--Fede-----Arda
-------Tchou
Cama-Rudi-Raul-TAA
--------TBO

EmbroZZ
Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker

HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. április 18., péntek 18:58

hehetheoriginal írta:
:lol: :lol: :lol: :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 18., péntek 18:18

thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 18., péntek 17:30

krisz24 írta: Ezt a faszit amugy jol megtorte az aranylabda. De szerintem nem úgy ahogy gondoljátok, mármint nem azzal hogy elvesztette. Csak maga a hype amit azért kapott mert kb mindenki őt kialtotta ki a legjobbnak. Elszallt fejben. Nem az eszerol hires szegény és, tényleg nem tudom hogy van e neki visszaút egyáltalán. Gyanitom nincs. Látszik a mozgásan mozdulatain, hogy ő elhiszi magáról mostmar hogy barmit csinál ő lesz a király. Nincs olyan egészséges egoja mint Ronaldonak, hogy bar tudta hogy ő a legjobb de még többet es többet akart. Nem mondom, hogy nem lesz neki még jo szezon szakaszai de konstansan nem fog a legjobb lenni szerintem. Cafoljon rám es jöjjön vissza az a Benzema mögött/mellett játszó Vini akinek nem volt büdös visszajonnie oldalvonalnal védekezni. Csak ennek kevés az esélye.
A minap szembejött egy videó a YT-on. https://www.youtube.com/watch?v=LkPsFjxqQnE Gyakorlatilag már 2-szer felállt a gödörből. Lehet neki is jót tenne egy edző csere, mert a Carlo kezdeti maximális bizalma mára talán pont ellenkező hatást vált ki. Szerintem simán elfogadná a kiszolgáló szélső szerepét, csak ahhoz olyan csatár teljesítmény kellene, amit ki lehet szolgálni.

Vini---Jude---Kylian
--Fede-----Arda
-------Tchou
Cama-Rudi-Raul-TAA
--------TBO

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 18., péntek 17:10

Ezt a faszit amugy jol megtorte az aranylabda. De szerintem nem úgy ahogy gondoljátok, mármint nem azzal hogy elvesztette. Csak maga a hype amit azért kapott mert kb mindenki őt kialtotta ki a legjobbnak. Elszallt fejben. Nem az eszerol hires szegény és, tényleg nem tudom hogy van e neki visszaút egyáltalán. Gyanitom nincs. Látszik a mozgásan mozdulatain, hogy ő elhiszi magáról mostmar hogy barmit csinál ő lesz a király. Nincs olyan egészséges egoja mint Ronaldonak, hogy bar tudta hogy ő a legjobb de még többet es többet akart. Nem mondom, hogy nem lesz neki még jo szezon szakaszai de konstansan nem fog a legjobb lenni szerintem. Cafoljon rám es jöjjön vissza az a Benzema mögött/mellett játszó Vini akinek nem volt büdös visszajonnie oldalvonalnal védekezni. Csak ennek kevés az esélye.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 17., csütörtök 15:09

En nem latom sajnos azt a forgatokonyvet hogy eladjuk. Perez brazil kedvence, mi fedeztuk fel, epitettuk fel.. neymar blama ota ezt hajtja.
Ha marad carlo, nyilvan mint egyik fo kedvenc marad minden a regiben. Ha megy carlo akkor meg azert marad hogy megnezzek az uj edzonel mukodik e mbappeval.

Pedig egyertelmu lenne hogy a tegnapi kikapart golja ellenere is az elso 4esbol tole kell megvalni. Mielott jottok rodrygoval, nekem sem a kedvencem russzo de o eleve poszton kivul van, nem bomlaszto szemelyiseg, nem hisztizik es le lehet cserelni.

Vissza: