Thibaut Courtois - 1
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Thibaut Courtois - 13
Fake. Sztem.Kercsó írta: Keylor, te troll![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez Courtoisnak szólt?Kercsó írta: Keylor, te troll![]()
Kroos - 25M €
Casemiro - 6M €
Fede - 5M €
Casemiro - 6M €
Fede - 5M €
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: the original Ronaldo, Kroos, Guti, Zidane, Varane
#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Állhatott ma volna a kapuban Casillas és Buffon is egyszerre, a védelem akkor is minden lehetőséget megadott a gólnak. Mondom ezt úgy, hogy alapból Courtois szerintem egyetlen szezontól eltekintve egy teljesen átlagos kapus.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: the original Ronaldo, Kroos, Guti, Zidane, Varane
a cleansheetet tartogatja a válogatottnakflori írta: Utolsó clean sheetje februárban volt.

#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse
#whatisyourexcuse
Nem hiszti,de akkor mi masra lenne topic kitalalva? Dicserjuk?kodo írta: Szerintem is benne volt a gol(ok)ban, na de itt hisztizni?![]()
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Szerintem is benne volt a gol(ok)ban, na de itt hisztizni?

Kroos - 25M €
Casemiro - 6M €
Fede - 5M €
Casemiro - 6M €
Fede - 5M €
Ki nem szarja le egyebkent a cleansheetet mikor a testzsirszazaleka tokeletes ?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Es az a legirritalobb az egeszben,h egesz szezonban ot kell majd a kapuban nezni...
- Mester77
Fejben sehol nincs sajnos.

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Ceballos, Carvajal, Ramos, Nacho, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amiket most is benyelt, olyanokat hétvégén a Levante nevesincs kapusa simán, üzemszerűen fogott ellenünk.
"No se preocupe míster, yo tampoco quería trabajar con usted"
Nem is hiszem,h lesz tobb neki,max ha a kupaban szanalombol berakjak valami sokadosztalyu csapat ellen.flori írta: Utolsó clean sheetje februárban volt.
- flori
Utolsó clean sheetje februárban volt.
courtois, hakimi/carvajal, sergio ramos, varane, mendy, casemiro, valverde, kroos/odegaard, hazard, ??, mbappe
- ateeemadrid
Meg mindig keves
Taníts mester!ToniKroos írta:Az írásodból annyira látszik, hogy full fogalmatan vagy úgy összességében a fociról, hogy meggondoltam magam és inkább nem is írok semmi érdemlegeset, mert tisztán látszik, hogy felesleges. Szemedben (és még jó pár embernek itt), ha gólt kapunk, akkor azt a kapus kapja (nem a csapat), ha gólt lövünk a csatár rúgja (nem a csapat). Ezzel nincs is baj,sok fotel szurkoló látja ezt így. De azért annyit leírok, hogy rengeteget lehetne segíteni egy kapusnak, hogy tudja védeni a lövéseket. Na most ebből nagyon kevés valósul meg itt a Realnal. Ezek a legnagyobb f.szságok, hogy ilyen statisztikákra hivatkozunk, hogy egyik 14 lövésből hányat kapott, meg a másik mennyit. Ebből semmi nem derül ki, hogy ki milyen kapus.kiserik írta: Igazatok van, megkövetem magam. Ha fejlődik a védekezésünk, és az ellenfél már egyszer sem fog kapura lőni, akkor majd Tbo is feljavul és kijön a klasszisa. Addig meg hitegessük magunkat, hogy végre meg van oldva a kapusposzt hosszú évekre.
Zidane 3 Bl-t nyert, Klopp meg tavaly nyerte az elsőt, mégis, ha megkérdeznénk az embereket, nem hiszem, hogy Zidane-t tartanák a jobb edzőnek, pedig ő 3/3 nyert Klopp meg sok/1-et. Kb ennyit ér a hánylövásből/ hány gól statisztikád is.
I AM BADMAAAN!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egy zsákkrumpli jobban védene mint ez a belga bohóc, komolyan nem értem mi van a palival.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Mindenért is a belgát kell szidni.
Én meg a követelőző Navaskát nem bírom, na.
Attól még az érdemeit nem vitatom.
Én meg a követelőző Navaskát nem bírom, na.
Attól még az érdemeit nem vitatom.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Guti, Zidane - Ronaldo
Az írásodból annyira látszik, hogy full fogalmatan vagy úgy összességében a fociról, hogy meggondoltam magam és inkább nem is írok semmi érdemlegeset, mert tisztán látszik, hogy felesleges. Szemedben (és még jó pár embernek itt), ha gólt kapunk, akkor azt a kapus kapja (nem a csapat), ha gólt lövünk a csatár rúgja (nem a csapat). Ezzel nincs is baj,sok fotel szurkoló látja ezt így. De azért annyit leírok, hogy rengeteget lehetne segíteni egy kapusnak, hogy tudja védeni a lövéseket. Na most ebből nagyon kevés valósul meg itt a Realnal. Ezek a legnagyobb f.szságok, hogy ilyen statisztikákra hivatkozunk, hogy egyik 14 lövésből hányat kapott, meg a másik mennyit. Ebből semmi nem derül ki, hogy ki milyen kapus.kiserik írta: Igazatok van, megkövetem magam. Ha fejlődik a védekezésünk, és az ellenfél már egyszer sem fog kapura lőni, akkor majd Tbo is feljavul és kijön a klasszisa. Addig meg hitegessük magunkat, hogy végre meg van oldva a kapusposzt hosszú évekre.
Zidane 3 Bl-t nyert, Klopp meg tavaly nyerte az elsőt, mégis, ha megkérdeznénk az embereket, nem hiszem, hogy Zidane-t tartanák a jobb edzőnek, pedig ő 3/3 nyert Klopp meg sok/1-et. Kb ennyit ér a hánylövásből/ hány gól statisztikád is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az senkit se érdekel, meg igazából védés se volt, csak odafejeltek a kezébeRealista24 írta: Most nem győzelmet ért az utolsó vedese?

Érdekes ez a Courtois kérdés, anno mikor a matracosoknak védett, mindenki szopkodta h világ legjobbja, stb. Most meg sokak szerint csak disz a kapuba, mert haszna nincs.