Eden Hazard - 7
- Yazid
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Asensio
Re: Eden Hazard - 7
a belgák edzője meg az orvosi stábuk elmondták már hogy az éven kuka, szval csodálkoznék ha egyáltalán keretben lennr
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, FrancIsco
Azért az gyönyörű lenne, ha végig tolná az eb-t..ziro4vr írta: Én lélekben elengedtem hogy tőle látunk értelmes megmozdulást még fehérben. Bár ráteszem a nyakamat hogy az eb-n jó lesz.![]()
Bár fáradt mondjuk nem lehet..

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én lélekben elengedtem hogy tőle látunk értelmes megmozdulást még fehérben. Bár ráteszem a nyakamat hogy az eb-n jó lesz.

Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor a büdös életbe a pálya közelébe nem engedik

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ZZ mondta, nem kockáztat, majd játszik, ha nem rizikós.babaking írta:Megint rásérült vagy csak még nem ítélték fittnek?Realista24 írta: Hazard was stopped by the doctors from getting called up.
@miguelitocope
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Faust
- El director de fotografía
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Alonso, Ramos
Akkor se lenne a keretben, ha a kezdoben lenne.
Igy jol jartunk, ket ilyen meccsen ongyilkossag kezdetni.
Mennyire nevetseges ezt leirni.

Mennyire nevetseges ezt leirni.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Megint rásérült vagy csak még nem ítélték fittnek?Realista24 írta: Hazard was stopped by the doctors from getting called up.
@miguelitocope
“Nem lettem sztár Ancelotti, Benítez és Zidane irányítása alatt sem, én pedig nem vagyok bolond, hogy ott keressem a problémákat, ahol nincsenek. Én vagyok ezért a felelős, a javulásra kell törekednem.” - Isco
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hazard was stopped by the doctors from getting called up.
@miguelitocope
@miguelitocope
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nincs a keretben.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
Viszont tudjuk, hogy amikor jó napot fog ki, akkor a többi név nem említhető mellette. Nehéz helyzet.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
így van, jelenleg (sajnos) Vini, Rodri, Ase is előtte van, de akár még Isco is...ez mindent elmond emberünkrőlkiserik írta: Tavaly sem mentünk vele semmire a City ellen, csak elvette egy másik játékos elől a helyet. Előbb bizonyítson a ligában a klasszikus után, aztán beszéljünk a BLről.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Tavaly sem mentünk vele semmire a City ellen, csak elvette egy másik játékos elől a helyet. Előbb bizonyítson a ligában a klasszikus után, aztán beszéljünk a BLről.
I AM BADMAAAN!!!
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
tőlem csere lehet csak maradjon is végig a padon, nehogy discomfort legyen a végePad'em írta: Azt írják kész a játékra, és a Pool ellen csere lesz.
Nagyon remélem, hogy ZZnek lesz esze és nem teszi be csereként se még, semmi értelme, ne egy ilyen meccsen térjen vissza alibizni. Barca ellen 2-0-ás vezetésnél beállhat![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Pad'em
Azt írják kész a játékra, és a Pool ellen csere lesz.
Nagyon remélem, hogy ZZnek lesz esze és nem teszi be csereként se még, semmi értelme, ne egy ilyen meccsen térjen vissza alibizni. Barca ellen 2-0-ás vezetésnél beállhat
Nagyon remélem, hogy ZZnek lesz esze és nem teszi be csereként se még, semmi értelme, ne egy ilyen meccsen térjen vissza alibizni. Barca ellen 2-0-ás vezetésnél beállhat

00': Iker; Salgado, Helguera, Hierro, Roberto Carlos; Makelele, Guti, Zidane, Figo, Raúl, Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
- h3x0r
En csak azt nem ertem, hogy 30-100 millioert megveszunk egy jatekost, amikor serult vagy rosszul teljesit, eves szinten tobb (tiz) millio eurot kidobunk az ablakon; akkor elso evben miert nem adunk melle egy dietetikust meg egy szemelyi edzot? Ertem en, hogy profi focista meg oldja meg maganak, de vegso soron megis mi szivunk.kiserik írta: Persze, a munkamorálról szóló hírek még londoniak, de nagyon nem úgy néz ki (akár szó szerint véve is az ember), hogy itt másként lenne a dolog.
Ide is be illik Karim, ha példálózni szeretnék. Annó eljött, tett vett, de nem volt az igazi. 15/16os idényben neki is bérelt ágya volt a Sanitasnál. Aztán elkezdett CR-rel edzeni, dietetikust fogadott, keményen életmódot váltott és most 30+osan szinte pihenés nélkül végig játssza a szezonokat a legmagasabb szinten.
- Faust
- El director de fotografía
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Alonso, Ramos
Vagy pl. Modricot ne is emlitsuk, hogy atkattintotta magat miutan letolt egy fel ev nulla produkciot (mar magahoz kepest). Ehhez kepest a belga...szegyen ez az ember.kiserik írta:Persze, a munkamorálról szóló hírek még londoniak, de nagyon nem úgy néz ki (akár szó szerint véve is az ember), hogy itt másként lenne a dolog.Realista24 írta:
De ezek a hírekeg a Chelsea korszakból vannak, nem?
Ide is be illik Karim, ha példálózni szeretnék. Annó eljött, tett vett, de nem volt az igazi. 15/16os idényben neki is bérelt ágya volt a Sanitasnál. Aztán elkezdett CR-rel edzeni, dietetikust fogadott, keményen életmódot váltott és most 30+osan szinte pihenés nélkül végig játssza a szezonokat a legmagasabb szinten.
Persze, a munkamorálról szóló hírek még londoniak, de nagyon nem úgy néz ki (akár szó szerint véve is az ember), hogy itt másként lenne a dolog.Realista24 írta:De ezek a hírekeg a Chelsea korszakból vannak, nem?kiserik írta:
Ez mind igaz lenne, ha nem folyton dagadtra zabálná magát, és nem arról szólnának a hírek, hogy szarik normálisan bemelegíteni. Minden arra enged következtetni, hogy elengedte az élsportot.
I AM BADMAAAN!!!
és ki felelős azért, hogy az itt lévő játékosok egy idő után elengedik az élsportot??
(vagy nem képes rá a testük)
gyakorlatilag Asensiot leszámítva mindig a legnagyobb fizetésű játékosokról van szó ebben az esetben, ami a szakmai melett még gazdaságilag is nagy veszteség...

(vagy nem képes rá a testük)
gyakorlatilag Asensiot leszámítva mindig a legnagyobb fizetésű játékosokról van szó ebben az esetben, ami a szakmai melett még gazdaságilag is nagy veszteség...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ezek a hírekeg a Chelsea korszakból vannak, nem?kiserik írta:Ez mind igaz lenne, ha nem folyton dagadtra zabálná magát, és nem arról szólnának a hírek, hogy szarik normálisan bemelegíteni. Minden arra enged következtetni, hogy elengedte az élsportot.Steve írta: Én Hazardot a részemről elengedtem.
Se idegeskedni nem akarok rajta, sem szitkozódni. Minek?Mi lesz jobb ha ócsároljuk.Semmi.
Nem hiszem, hogy így képzelte el a karrierjét a Real Madridban. Biztosan ő is hibás ezért, mert az garantált, hogy pl. CR aki profin él, jobban figyel magára és a testére az nem volt ennyit sérült. Ezek a dolgok meg összefüggenek.
Viszont az orvosi és erőnléti stáb is gyaníthatóan vastagon benne van ebben!
Azt nem hiszem, hogy Hazard élvezi ezt a szituációt és nem bosszantják a sérülések. Merem feltételezni, hogy focistaként a pályán töltött idő élteti.
Mindegy. Én úgy veszem, hogy nem is itt játszik. Beugrik pár meccsre a 60. Perc körül majd eltűnik. Azokra kell fókuszálni, akikre lehet számítani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Istenem a te avatárod is mennyire zseniális.Faust írta:Elobb biznam Kaslerre a csavot mint a sanitasra.

Realmadrid <3
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER