Kylian Mbappé - 9
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé - 9
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem tudom számomra óriási csalódás eddig a pali, pedig nemsokat vártam tőle és még azt is sikerült alulmúlnia. kb 2 jó meccse volt eddig.
- BlancoMark
Hozzatennem, hogy ahogy jelenleg jatszik az inkabb realitas az utobbi ket ev fenyeben mint meglepo. Most itt nem is feltetlen a golok szamara gondolok, hanem a mezonybeli teljesitmenyre.
Szinte az osszes nagyobb meccset megneztem a valogatottal es a PSG-vel es anno el is kezdtem pedzegetni, hogy mintha mar nem a a peak Mbapperol beszelnenk. Ami szamomra kulon ketsegbeejto az a mezonymunkaja. Rengeteg setalgatas, semmi presszing. Lattam egy statisztikat - nem emlekszem hol - hogy Vini es barki mas a csapatban tizszer annyit presszingel mint Mbappe, nala ez a szam a nullahoz konvergal. Ez a mai fociban mar nem fer bele.
Amit jelenleg latunk tole az egy tobb eves tendencia sajnos. A kicsiket megszorta az OP PSG-ben a francia ligaban, de ezt leszamitva kurva keves donto momentumokban.
Szinte az osszes nagyobb meccset megneztem a valogatottal es a PSG-vel es anno el is kezdtem pedzegetni, hogy mintha mar nem a a peak Mbapperol beszelnenk. Ami szamomra kulon ketsegbeejto az a mezonymunkaja. Rengeteg setalgatas, semmi presszing. Lattam egy statisztikat - nem emlekszem hol - hogy Vini es barki mas a csapatban tizszer annyit presszingel mint Mbappe, nala ez a szam a nullahoz konvergal. Ez a mai fociban mar nem fer bele.
Amit jelenleg latunk tole az egy tobb eves tendencia sajnos. A kicsiket megszorta az OP PSG-ben a francia ligaban, de ezt leszamitva kurva keves donto momentumokban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én veletek vagyok, védem is, túlzónak tartom amennyire ő van elővéve és amennyire beli pl védve, nyilván utóbbi emocionálisan közelebb áll sokakhoz, illetve már bizonyított is, igaz számomra kevesebb időn keresztül mint a többség számára.
De ez a két probléma valós, a mentális állapota és a csapat kiegyenlítetlensége. Egyszerűen szarul néznek ki Vinivel együtt, elveszik a helyet egymástól, értem én hogy induljon jobbról, de ott meg erősen átlagosnak tűnik.
Egy überbaszó kp-val lehetne ezt kompenzálni vagy überbaszó szélsővédőkkel, jelenleg egyik sem adott, sőt.
De ez a két probléma valós, a mentális állapota és a csapat kiegyenlítetlensége. Egyszerűen szarul néznek ki Vinivel együtt, elveszik a helyet egymástól, értem én hogy induljon jobbról, de ott meg erősen átlagosnak tűnik.
Egy überbaszó kp-val lehetne ezt kompenzálni vagy überbaszó szélsővédőkkel, jelenleg egyik sem adott, sőt.
Nem illik.
Na igen, ez is egy probléma.ziro4vr írta: a válogatottban sem fantasztikus csapatjáték meg elit kiszolgálószemélyzet volt mögötte, ott is rengeteg volt a sprintelős ziccer ha így fogalmazunk, csak ott többet lőtt be.
Ugyanis a válogatottban lát tőle az ember egy nagy tornát, ami áll 6-7 meccsből, és elkap néha egy-egy selejtezőt, nl meccset.
Helyzetkihasználást nem lehet elemezni ilyen kis mintán, ahogy az idei 15 meccsén sem. Ahhoz kell legalább 30-40 egymás utáni meccs, mert alapvetően a helyzetkihasználás hullámzó minden játékosnál.
Bármelyik játékosnal előfordulhat, hogy például 15 meccsen rúg a helyzeteihez képest 5 góllal többet, aztán a következő ilyen szakaszban alultelejesít ehhez kepest 5 góllal. Ez egy normálisnak számító dolog.
Elemezhetetlen és csalóka a kis minta. Egy rossz hatékonyságú játékost is tűnhet jónak egy ilyenen, mert azoknak is szokott lenni olyan időszakuk, amikor extrát hoznak a helyzeteikhez képest.
Nem is lehet még ítéletet mondani a helyzetkihasználásáról, mert mintánk sincs hozzá. Majd a szezon végén lehet összehasonlítani a PSG-ben nyújtott ilyen teljesítményével.
-
Ez így van. De én ezt a szezont továbbra is megadnám neki, egyáltalán nem könnyű helyzetben érkezett, és nem arról van szó, hogy ajtó-ablakokat hagy ki, amelyek pontokba kerülnek. KP és védelem szerintem továbbra is ezerszer égetőbb probléma. Ha ez a kettő rendben lenne, szerintem neki is jobban menne.ziro4vr írta: Itt mutatkozna meg hogy milyen karakter és mennyire korszakos játékos e, ebből kell jól kijönnie. Ha nem, akkor ja nyertünk vele egy barcás Henry-t.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem annyira adom ezt a helyzetminőség dolgot, azért a PSG-ben vagy a válogatottban sem fantasztikus csapatjáték meg elit kiszolgálószemélyzet volt mögötte, ott is rengeteg volt a sprintelős ziccer ha így fogalmazunk, csak ott többet lőtt be.
Szerintem fejben nem tudja kezelni a helyzetet, nem az ő csapata, így vagy úgy de viniről szól minden mióta itt van, most is, még a helyén is játszik, emiatt görcsös, látszik minden megmozdulásán.
Itt mutatkozna meg hogy milyen karakter és mennyire korszakos játékos e, ebből kell jól kijönnie. Ha nem, akkor ja nyertünk vele egy barcás Henry-t.
Szerintem fejben nem tudja kezelni a helyzetet, nem az ő csapata, így vagy úgy de viniről szól minden mióta itt van, most is, még a helyén is játszik, emiatt görcsös, látszik minden megmozdulásán.
Itt mutatkozna meg hogy milyen karakter és mennyire korszakos játékos e, ebből kell jól kijönnie. Ha nem, akkor ja nyertünk vele egy barcás Henry-t.
Nem illik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
MBappéval kapcsolatban az a baj, hogy az a hercehurca amit az elmúlt években letolt a klub - és többek között ő is - miatt sok embernél eleve hátrányból indul.
Bevallom nálam is. Ha valakit aki így elbánik a klubbal elhozunk az csak azért lehet, mert olyat tud adni a csapatnak amit más nem. Szóval nálam ez az elvárás. Nem az első 2-3 hónapra, de hosszú távon erre számítok. Természetesen az időt megkapja, és értékelni majd szezon végén érdemes, de attól még szóvá lehet tenni, ha nem jó a helyzetkihasználása.
Bevallom nálam is. Ha valakit aki így elbánik a klubbal elhozunk az csak azért lehet, mert olyat tud adni a csapatnak amit más nem. Szóval nálam ez az elvárás. Nem az első 2-3 hónapra, de hosszú távon erre számítok. Természetesen az időt megkapja, és értékelni majd szezon végén érdemes, de attól még szóvá lehet tenni, ha nem jó a helyzetkihasználása.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Mi mekkora értékű helyzet és helyzetkihasználás témában itt azért vannak komoly gondok.nuevo_ericco írta:
Nem az van, hogy az ajtó-ablakokat hagyja ki, hanem sprintből, védőket lefutva pontatlan.
Nincs játék, kevés a jó minőségű ziccer, az a támadásépítésünk egész szezonban, hogy futatjuk őt vagy Vinit.
Van a fejekben a valóságtól nagyon különböző modell erről, hogy minden lehetőség, ahol nagy a nyomás, kevés az idő és a hely, azok is ziccerek, berugdossák ezeket mindig a legjobb játékosok.
Mbappe kapcsán az igazi baj, hogy nem ő, hanem egy nem létező, elképzelt Mbappe volt várva. Egy olyan, aki tökéletes, megváltja csapatot, mindent berugdos, rúg 10 gólra való helyzetből 50et, olyan meccseket fog egymaga nyerni, ahol verve van játékban a csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Modriccal szerintem nem hosszabbítottunk volna, ha Kroos nem adja be a kulcsot. Modric egyébként 20-30 percekre még mindig jó lenne, ezt a szerepkört tökéletesen meg is találták neki tavaly. Ez Carlo felelőtlensége ha egy 39 éves, mostanra sulytalan játékosra helyezi az osztogató szerepét.Kerlon írta: Aki aggasztó?
LV, Militao, Mendy, Thcouameni, Modric, Bellingham, Vinicius, Mbappe, de leginkább Carlo Ancelotti.
Tegnap Valverde gyenge volt, de alapvetően vele és Camaval nem volt gond.
A többiekről meg kár beszélni, mert vagy nincs velük gond (Rüdiger), vagy sérültek vagy szimplán nem játszatják őket.
Mendyben szintén bízik, valószínű azért nem lett semmi eddig a Davies bizniszből, mert Mendyt képtelen letenni padra. Ahogy Militaot sem akarja bántani és pl Tchouamenit kikapni középről és betenni a helyére. Sajnos a jatekosok a fejére nőttek, mindenki úgy oldja meg a pályán ahogy akarja, mindenki szabad kezet kap. Nálam Ancelotti a legnagyobb probléma, annak ellenére is, hogy amúgy tényleg nem olyan huuu de extran erős ez a keret, mint ahogy gondoljuk és több poszton veri a lécet pár játékos (LV, Militao, Mendy biztosan, de Tchouamenirol sem vagyok már meggyozodve vagy a jobbb szélső Rodrygorol). Attól még vannak nagyon jó neveink és ezt szerkezetileg illő lenne összeraknia és minimum a barca előtt menni végig.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Aki aggasztó?
LV, Militao, Mendy, Thcouameni, Modric, Bellingham, Vinicius, Mbappe, de leginkább Carlo Ancelotti.
A többiekről meg kár beszélni, mert vagy nincs velük gond (Rüdiger), vagy sérültek vagy szimplán nem játszatják őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- whitemadrid
Azért azt se felejtsük el, hogy tavaly Azért volt jegelve a Psgben.
Volt hogy csak akkor jatszott amikor már nagyon nem volt más.
Nálunk még is sérült.
Biztos lesz még jobb.
Inkább aki aggasztó:
-Militao
-Csucsu
-LV
-Rodrygo
-Carlo
Volt hogy csak akkor jatszott amikor már nagyon nem volt más.
Nálunk még is sérült.
Biztos lesz még jobb.
Inkább aki aggasztó:
-Militao
-Csucsu
-LV
-Rodrygo
-Carlo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát, azt én se. Mondjuk senki más se.Dupla D írta:Előre nem jelenteném ki, hogy jobb, mint Vini.Torquemada írta: Első perctől nem örülök neki, hogy itt van. Sajnos a leigazolása Perez rögeszméjévé vált, mindig minden erről szólt. Túl sok időt töltött Párizsban, már nem kellet volna hozni. Ennek a gyereknek nagyobb a füstje, mint a lángja. Egyedül a sebessége megsüvegelendő.
Kispad.
A posztján Vini jobb.
Csatár kell helyette. Biztos, hogy ennyit Bobby is letett volna az asztalra, ennyi idő alatt, ha ugyanennyi bizalmat kap.
- flori
Ennél a csapatnál sajnos nem erény a türelem. Ehhez is alkalmazkodnia kell. Biztos kurvára szarik bele, azért tanult meg spanyolul előre.Raúlito írta: Ne haragudjatok, de sokan - és ami meglepő, hogy gyakran jó gondolatokat megfogalmazó fórumozók is - írnak nagy csacsiságokat Mbappéval kapcsolatban…
Modric és Zidane esetében, mikor megérkeztek, ugyanez volt az első hetek után a verdikt, hogy minek jöttek (a horvátot minden idők legrosszabb vételének minősítették) de az ilyen klasszisokat nem félévre igazolod le, hanem 5-6 szezonra! Megsúgom, bár gyakrabban lőtt gólokat, de a fontos meccseken az első szezonjában Cristiano Ronaldo is gyengén teljesített…
A világ egyik legjobbjáról beszélünk, aki látta BL meccseken - direkt nem francia bajnokikat írok - a PSG-ben vagy a francia válogatottban, az láthatta, hogy egy klasszisról van szó!
A cselező képessége, a megindulásai, remek az összjátékban csakhogy e szezonban a csapat, melybe érkezett nem teljesít jól, így a beilleszkedés sem olyan könnyű. Valószínűleg a bizonyítási vágy is görcsössé teszi egyenlőre, de ez változni fog és hamarosan itt fogtok át áradozni róla
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amikor az x éve itt játszó játékosok mindegyike full vakon van teljesen értelmetlen az új embert basztatni, megteszi ezt majd a média bőven.
Belecsöppent egy fizikálisan és mentálisan is fáradt csapatba+ nem is a posztján játszik. A leseken kell dolgozni de mást egyenlőre nem is tudna hozzátenni max amit vini,hogy addig kever amíg 10-ből egyszer végigviszi.
Én nem látom benne azt a hűde nagy vezért amit sokan de ha mindenki rendben lesz ő is elkezd majd törleszteni addig meg szokja mivel jár a Realban 3-4 vereséget elszenvedni 2-3 hónap alatt
Belecsöppent egy fizikálisan és mentálisan is fáradt csapatba+ nem is a posztján játszik. A leseken kell dolgozni de mást egyenlőre nem is tudna hozzátenni max amit vini,hogy addig kever amíg 10-ből egyszer végigviszi.
Én nem látom benne azt a hűde nagy vezért amit sokan de ha mindenki rendben lesz ő is elkezd majd törleszteni addig meg szokja mivel jár a Realban 3-4 vereséget elszenvedni 2-3 hónap alatt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Amen.
En is miatta aggodom a legkevesbe.
En is miatta aggodom a legkevesbe.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Ne haragudjatok, de sokan - és ami meglepő, hogy gyakran jó gondolatokat megfogalmazó fórumozók is - írnak nagy csacsiságokat Mbappéval kapcsolatban…
Modric és Zidane esetében, mikor megérkeztek, ugyanez volt az első hetek után a verdikt, hogy minek jöttek (a horvátot minden idők legrosszabb vételének minősítették) de az ilyen klasszisokat nem félévre igazolod le, hanem 5-6 szezonra! Megsúgom, bár gyakrabban lőtt gólokat, de a fontos meccseken az első szezonjában Cristiano Ronaldo is gyengén teljesített…
A világ egyik legjobbjáról beszélünk, aki látta BL meccseken - direkt nem francia bajnokikat írok - a PSG-ben vagy a francia válogatottban, az láthatta, hogy egy klasszisról van szó!
A cselező képessége, a megindulásai, remek az összjátékban csakhogy e szezonban a csapat, melybe érkezett nem teljesít jól, így a beilleszkedés sem olyan könnyű. Valószínűleg a bizonyítási vágy is görcsössé teszi egyenlőre, de ez változni fog és hamarosan itt fogtok át áradozni róla
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
-
Legyenek, de ne azért vegyük elő, hogy sprintből, védővel a nyakán nem tudja kilőni a ficakot. Ha bújkálna, nem kérné a labdát, alibizna, sokkal inkább aggasztana.babaking írta: A jó minőségű ziccert Joselu is elrakta, meg Bobby is eltudná. Egy vilagklasszis (vagy magát annak tartó) játékosnál legyenek magasabbak az elvárások.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A jó minőségű ziccert Joselu is elrakta, meg Bobby is eltudná. Egy vilagklasszis (vagy magát annak tartó) játékosnál legyenek magasabbak az elvárások.nuevo_ericco írta:Nem az van, hogy az ajtó-ablakokat hagyja ki, hanem sprintből, védőket lefutva pontatlan.babaking írta: de a helyzetkihasználása sem az igazi, és akkor még finoman fogalmaztam.
Nincs játék, kevés a jó minőségű ziccer, az a támadásépítésünk egész szezonban, hogy futatjuk őt vagy Vinit.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.