Már látom magam előtt ahogy 3 év múlva nyekeregsz hogy írják (majdnem) vissza a neved RaúlAsenciora Csak nehogy lecsapjon rá valaki addig!RealVazquez írta:Kozephatved pozicioba nagyon ritkan jon ki olyan jatekos akademiarol, plane egy Real Madridban, aki helyt tud allni, sot, bizonyitani tud. Azon a poszton nem lehet hibazni, szinte rosszabb, mint egy kapus helyzete. Ha odakerulsz, azonnal magas szintet kell nyujtani, vizsgaznod kell becsuszasbol, szerelesbol, elfejelgetni a labdakat, tudnod kell helyezkedni, ha nalunk a labda, akkor jo helyre jo utemben passzolni, nyitni a tarsaknak, melyiteni a jatekot, kapusnak segiteni, elkerni a labdat, kihozni a labdat, lesre allitani, elkepeszto feladat, plane egy Real Madridban ilyen fiatalon. Van benne kraft, van benne kello kemenyseg, ugyanakkor alazat és onbizalom, hogy dafke megcsinalom, csak azert is letarolom a gcibe, elviszem a labdaval egyutt a labat is. Ide ez kell, Ramos mentalitasa, nagyon kellene egy ilyen jatekos ide, raadasul spanyol, a mi kutyank kolke. En nagyon orulnek neki, ha bevalna hosszabbtavon, igazabol nyomatni kell, bizalmat adni neki es mentoralni, a tapasztalatszerzessel tud egy vedo klasszisokat fejlodni rovid ido alatt. Ha jatekban van es segitenek a tobbiek, magatok fogja lepegetni a szinteket. Persze lesznek melypontok, rossz dontesek, pl. amikor nekifutott a tamadonak es kilokte a tizenhatosrol a gyereket a Celta ellen es tizi. Nyilvan az volt, de ott is az tortent, hogy hatarozottan, kemenen erkezett, egy hajszallal volt csak kemenyebb, mint kellett volna, es a tamado elpockolte a labdat. De ott is ellentmondast nem turoen cselekedett, es megfigyeltem, hogy tobbszor is szerelt mar eles szituacioban, tizenhatoson belul sem fel odacsuszni, szoval, tenyleg van benne kraft. Olyan Ramosos kemenyseg es hatarozottsag.ferni írta: Kincs ez a gyerek, ezt a mentalitást nem lehet megvenni, ezt a madridizmust, ezt a küzdést.
Hogy újoncként úgy megy fel, hogy megbaszok mindenkit is.
Oda kell neki adni a világ összes percét és megnézni mit mutat hosszabbtávon.
Nyáron úgyse fogunk KHt igazolni, nagyon kéne valaki fixen a kezdőbe még.
Alabától is félek, mert botrány volt mielőtt megsérült meg ő alapból se túl fizikális, ha tényleg lassult akkor félek mi lesz ebből, szerencsére a labdával még jóban van.
Raúl Asencio - 35
Re: Raúl Asencio - 35
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Egy jó kis írás róla.
Én is remélem, hogy biznak benne.
Miguel González (Asencio első edzője a Las Palmas akadémiáján): "Lehet azt mondani, hogy igazságos vagy igazságtalan, amikor a kispadra ültetik. De még mindig a fejlődési szakaszban van. Türelmesnek kell lenni, nem szabad túlhajtani, és úgy gondolom, Ancelotti kiválóan menedzseli a játékost. A Real Madridnál minden fel van nagyítva, a negatív és a pozitív dolgok egyaránt. Ha a szívemre hallgatok, Raúlnak minden percben a pályán kellene lennie."
"Minden adott ahhoz, hogy tovább fejlődjön. Különböző fejlődési szakaszokon megy keresztül, viszont még van hová előre lépnie. Mindig jól helyezkedik, jól mozog. A játékstílusát Sergio Ramoséhoz tudnám hasonlítani. Időnként a túlzott bátorságával bajba sodorja magát, azonban idővel fejlődni fog."
A párhuzam Sergio Ramosszal: "Félek az összehasonlítástól, mert ha valakit Sergio Ramoshoz mérnek, arra nagy nyomás nehezedik, de tény, hogy ő az a profilú játékos, akire Asencio a leginkább hasonlít."
"Raúl egy temperamentumos srác, borzasztóan elhivatott, vezéralkat, és szerintem ő lehet majd a Real Madrid csapatkapitánya."
"Fiatal kora óta a Real Madridnak szurkolt. A csapattársai között voltak még remek adottságokkal rendelkező játékosok, ám Asenciónál teljesen világos volt, hogy messzire akar jutni. A Real Madrid már koránt elkezdett érdeklődni, és mind neki, mind pedig a családjának egyértelmű volt, hogy ha a Real Madrid akarja, akkor oda fog szerződni. Ezt elérte, így még mindig fejlődhet."
"Ha engem kérdeznek, szerintem Ancelotti és a klub bízik Raúlban. Nyugodt, két lábbal a földön jár. Tisztában van vele, hogy meg kell küzdenie az előtte lévő futballistákkal. Tudja ezt, ezért türelmes lesz. Úgy gondolom, megállja majd a helyét a Real Madridban" - mondta Raúl Asencio korábbi edzője a Buenas Noches y Buenos Goles című podcast műsorban.
Én is remélem, hogy biznak benne.
Miguel González (Asencio első edzője a Las Palmas akadémiáján): "Lehet azt mondani, hogy igazságos vagy igazságtalan, amikor a kispadra ültetik. De még mindig a fejlődési szakaszban van. Türelmesnek kell lenni, nem szabad túlhajtani, és úgy gondolom, Ancelotti kiválóan menedzseli a játékost. A Real Madridnál minden fel van nagyítva, a negatív és a pozitív dolgok egyaránt. Ha a szívemre hallgatok, Raúlnak minden percben a pályán kellene lennie."
"Minden adott ahhoz, hogy tovább fejlődjön. Különböző fejlődési szakaszokon megy keresztül, viszont még van hová előre lépnie. Mindig jól helyezkedik, jól mozog. A játékstílusát Sergio Ramoséhoz tudnám hasonlítani. Időnként a túlzott bátorságával bajba sodorja magát, azonban idővel fejlődni fog."
A párhuzam Sergio Ramosszal: "Félek az összehasonlítástól, mert ha valakit Sergio Ramoshoz mérnek, arra nagy nyomás nehezedik, de tény, hogy ő az a profilú játékos, akire Asencio a leginkább hasonlít."
"Raúl egy temperamentumos srác, borzasztóan elhivatott, vezéralkat, és szerintem ő lehet majd a Real Madrid csapatkapitánya."
"Fiatal kora óta a Real Madridnak szurkolt. A csapattársai között voltak még remek adottságokkal rendelkező játékosok, ám Asenciónál teljesen világos volt, hogy messzire akar jutni. A Real Madrid már koránt elkezdett érdeklődni, és mind neki, mind pedig a családjának egyértelmű volt, hogy ha a Real Madrid akarja, akkor oda fog szerződni. Ezt elérte, így még mindig fejlődhet."
"Ha engem kérdeznek, szerintem Ancelotti és a klub bízik Raúlban. Nyugodt, két lábbal a földön jár. Tisztában van vele, hogy meg kell küzdenie az előtte lévő futballistákkal. Tudja ezt, ezért türelmes lesz. Úgy gondolom, megállja majd a helyét a Real Madridban" - mondta Raúl Asencio korábbi edzője a Buenas Noches y Buenos Goles című podcast műsorban.
Ramos is rengeteget hibázott mire az lett aki.
Bayern ellen is fölé kellett vernie azt a tizit, majd nyelnie kövi évben egy négyest a Dortmundtól.
Már a visszavágón is ő adott reményt a csapatnak az utolsó percekben a Dortmund ellen, de ott még nem sikerült.
Aztán eljött 2014 tavasza, majd az Allianzban egy duplával kivégezte a Bayern Münchent, majd mikor minden veszve volt a döntőben, jött és elhozta a La Decimát az utolsó pillanatokban.
Azt utána az emberünk már tiziket panenkázgatott ha kellett.
Végig kell ezt járni, szopni kell a legfájdalmasabb módokon, ilyenek után lesz legenda az aki alkalmas erre.
Semmi értelme Alabát nyomtatni, max ha Asensio jobbhátvéd lesz.
Legyen pályán Asencio, tanuljon, hibázzon aztán majd eldől a sorsa, de esélyt kell neki adni, minél többet.
Bayern ellen is fölé kellett vernie azt a tizit, majd nyelnie kövi évben egy négyest a Dortmundtól.
Már a visszavágón is ő adott reményt a csapatnak az utolsó percekben a Dortmund ellen, de ott még nem sikerült.
Aztán eljött 2014 tavasza, majd az Allianzban egy duplával kivégezte a Bayern Münchent, majd mikor minden veszve volt a döntőben, jött és elhozta a La Decimát az utolsó pillanatokban.
Azt utána az emberünk már tiziket panenkázgatott ha kellett.
Végig kell ezt járni, szopni kell a legfájdalmasabb módokon, ilyenek után lesz legenda az aki alkalmas erre.
Semmi értelme Alabát nyomtatni, max ha Asensio jobbhátvéd lesz.
Legyen pályán Asencio, tanuljon, hibázzon aztán majd eldől a sorsa, de esélyt kell neki adni, minél többet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kozephatved pozicioba nagyon ritkan jon ki olyan jatekos akademiarol, plane egy Real Madridban, aki helyt tud allni, sot, bizonyitani tud. Azon a poszton nem lehet hibazni, szinte rosszabb, mint egy kapus helyzete. Ha odakerulsz, azonnal magas szintet kell nyujtani, vizsgaznod kell becsuszasbol, szerelesbol, elfejelgetni a labdakat, tudnod kell helyezkedni, ha nalunk a labda, akkor jo helyre jo utemben passzolni, nyitni a tarsaknak, melyiteni a jatekot, kapusnak segiteni, elkerni a labdat, kihozni a labdat, lesre allitani, elkepeszto feladat, plane egy Real Madridban ilyen fiatalon. Van benne kraft, van benne kello kemenyseg, ugyanakkor alazat és onbizalom, hogy dafke megcsinalom, csak azert is letarolom a gcibe, elviszem a labdaval egyutt a labat is. Ide ez kell, Ramos mentalitasa, nagyon kellene egy ilyen jatekos ide, raadasul spanyol, a mi kutyank kolke. En nagyon orulnek neki, ha bevalna hosszabbtavon, igazabol nyomatni kell, bizalmat adni neki es mentoralni, a tapasztalatszerzessel tud egy vedo klasszisokat fejlodni rovid ido alatt. Ha jatekban van es segitenek a tobbiek, magatok fogja lepegetni a szinteket. Persze lesznek melypontok, rossz dontesek, pl. amikor nekifutott a tamadonak es kilokte a tizenhatosrol a gyereket a Celta ellen es tizi. Nyilvan az volt, de ott is az tortent, hogy hatarozottan, kemenen erkezett, egy hajszallal volt csak kemenyebb, mint kellett volna, es a tamado elpockolte a labdat. De ott is ellentmondast nem turoen cselekedett, es megfigyeltem, hogy tobbszor is szerelt mar eles szituacioban, tizenhatoson belul sem fel odacsuszni, szoval, tenyleg van benne kraft. Olyan Ramosos kemenyseg es hatarozottsag.ferni írta: Kincs ez a gyerek, ezt a mentalitást nem lehet megvenni, ezt a madridizmust, ezt a küzdést.
Alabától is félek, mert botrány volt mielőtt megsérült meg ő alapból se túl fizikális, ha tényleg lassult akkor félek mi lesz ebből, szerencsére a labdával még jóban van.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
+1ferni írta: Kincs ez a gyerek, ezt a mentalitást nem lehet megvenni, ezt a madridizmust, ezt a küzdést.
Jó lenne kideriteni mit tud, mielött kiadunk 50-80m egy középhátvédért feleslegesen. Jövőre ott lesz Joao is akit még Asencio elött Ramos 2.0-nak hívtak, őt is lekell tesztelni. Van bőven tehetség az utánpótlásba, csak sose kapnak elég bizalmat.
Kincs ez a gyerek, ezt a mentalitást nem lehet megvenni, ezt a madridizmust, ezt a küzdést.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Én egy rövidtávon robbanékonyabb és alapvetően agilisebb védőt szeretnék hátra. Meg nekem a technikai tudásával is bajom van. Az indításai nagyon ülnek, de szereintem nem egy kifejezetten labdaügyes játékos.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
Plusz! Bar lehet tobbet latunk bele mint ami
de en ilyen teren kicsit konzervativ vagyok es jo eljatszani a gondolattal hogy hatul spanyol vezere legyen a csapatnak mint ramos vagy hierro annó. 22 eves legjobb korban van innen csak felfele ivelhet ha tenyleg megvan a tehetseg es a szorgalma, de ehhez jatekpercek kellenek
de en ilyen teren kicsit konzervativ vagyok es jo eljatszani a gondolattal hogy hatul spanyol vezere legyen a csapatnak mint ramos vagy hierro annó. 22 eves legjobb korban van innen csak felfele ivelhet ha tenyleg megvan a tehetseg es a szorgalma, de ehhez jatekpercek kellenek
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Vagy ha penge marad az idény végére is, nem kérdés hogy kezdőben a helye.poronty írta:Ami ugye nem igaz. A kolléga arra utal, hogy őt nem az utánpótlásból raktuk a felnőtt csapatba (Juvenil A-B stb.) hanem a Castillaból, ami bár nem egy veretes bajnokság, de ettől függetlenül felnőtt játékosok ellen játszott a spanyol 3. ligában már másfél éve.Ertem amit mondasz, de itt fokepp arra utaltam, hogy az ifibol lett felrakva a legmagasabb szintre.
A teljesítménye eddig amúgy nagyon rendben van. Nem is kérdés, hogy végig kezdőként kéne játszania Rüdiger mellett, aztán lehet elemezni a stábnak, hogy 3. vagy 4. számú középhétvédnek tartsuk meg.
Jó lenne ha a teljesitmény döntene erről.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ami ugye nem igaz. A kolléga arra utal, hogy őt nem az utánpótlásból raktuk a felnőtt csapatba (Juvenil A-B stb.) hanem a Castillaból, ami bár nem egy veretes bajnokság, de ettől függetlenül felnőtt játékosok ellen játszott a spanyol 3. ligában már másfél éve.Ertem amit mondasz, de itt fokepp arra utaltam, hogy az ifibol lett felrakva a legmagasabb szintre.
A teljesítménye eddig amúgy nagyon rendben van. Nem is kérdés, hogy végig kezdőként kéne játszania Rüdiger mellett, aztán lehet elemezni a stábnak, hogy 3. vagy 4. számú középhétvédnek tartsuk meg.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- BlancoMark
Ertem amit mondasz, de itt fokepp arra utaltam, hogy az ifibol lett felrakva a legmagasabb szintre.MVPP írta:Én az ifistára értettem, 3 hét múlva 22 éves a srác.Realista24 írta:
Vilagsztarok buktak el sorra, mert nem voltak kepesek megbirkozni a Real altal kepviselt nyomassal. Nincs ebben semmi tulzas.
Én az ifistára értettem, 3 hét múlva 22 éves a srác.Realista24 írta:Vilagsztarok buktak el sorra, mert nem voltak kepesek megbirkozni a Real altal kepviselt nyomassal. Nincs ebben semmi tulzas.MVPP írta:
Nem kell eltúlozni, nem ifista a srác. Más dolog, hogy a B csapatban játszott eddig, és nem tűnt fel senkinek, hogy nem elveszett a srác.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ptsd bazmeg, köszi neked is jó hétvégétnem remegek amikor hozzakerul a labda mint sokszor Militaonal vagy Tchouameninel.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vilagsztarok buktak el sorra, mert nem voltak kepesek megbirkozni a Real altal kepviselt nyomassal. Nincs ebben semmi tulzas.MVPP írta:Nem kell eltúlozni, nem ifista a srác. Más dolog, hogy a B csapatban játszott eddig, és nem tűnt fel senkinek, hogy nem elveszett a srác.BlancoMark írta:
Ez nagyon nagyon ritka szemelyiseg, hogy ifistakent beugrik egy Real Madridba es mindenfele lampalaz nelkul nem csak meguszni akarja a meccset, hanem 'alkotni' is es tevekenyen hozzajarulni a sikerhez. Szerintem technikailag is eleg jo, nem remegek amikor hozzakerul a labda mint sokszor Militaonal vagy Tchouameninel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem kell eltúlozni, nem ifista a srác. Más dolog, hogy a B csapatban játszott eddig, és nem tűnt fel senkinek, hogy nem elveszett a srác.BlancoMark írta:Ez nagyon nagyon ritka szemelyiseg, hogy ifistakent beugrik egy Real Madridba es mindenfele lampalaz nelkul nem csak meguszni akarja a meccset, hanem 'alkotni' is es tevekenyen hozzajarulni a sikerhez. Szerintem technikailag is eleg jo, nem remegek amikor hozzakerul a labda mint sokszor Militaonal vagy Tchouameninel.
- BlancoMark
Ez nagyon nagyon ritka szemelyiseg, hogy ifistakent beugrik egy Real Madridba es mindenfele lampalaz nelkul nem csak meguszni akarja a meccset, hanem 'alkotni' is es tevekenyen hozzajarulni a sikerhez. Szerintem technikailag is eleg jo, nem remegek amikor hozzakerul a labda mint sokszor Militaonal vagy Tchouameninel.
-
Ramost szerintem ha almabol ebresztetted, mar ugy kelt, hogy meltatlankodva mutogatott a legkozelebbi labdara imadtamDupla D írta: Egy dolgot még eltanulhat Ramostól. Ramosnak számtalan ilyen belépője volt, mint amit tegnap befújtak tizinek, de ő ilyenkor egyből megfordult és mutogatott a támadónak, hogy kelljen fel, mert csak eldobta magát. És talán emiatt többször megúszta ezeket.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Feleslegesen védeni, meg nem játszatni is hülyeség
Tizi volt, de ettől eltekintve nagyon jó teljesítményt rakott le. Ennek a gyereknek játszania KELL, viszont ha még ilyeneket csinál, akkor ki fog kerülni a kezdőből és jogosan.
A vasárnap amúgy nekem vízválasztó Alabával is, egy las palmas ellen tán már be lehet tenni valamikor, kicsit puhatolózni, hogy mit bír, milyen a forma a sérülés/hosszú kihagyás után. A sérülés előttire emlékszünk..
Tizi volt, de ettől eltekintve nagyon jó teljesítményt rakott le. Ennek a gyereknek játszania KELL, viszont ha még ilyeneket csinál, akkor ki fog kerülni a kezdőből és jogosan.
A vasárnap amúgy nekem vízválasztó Alabával is, egy las palmas ellen tán már be lehet tenni valamikor, kicsit puhatolózni, hogy mit bír, milyen a forma a sérülés/hosszú kihagyás után. A sérülés előttire emlékszünk..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid